Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
[/url]
[/url]
Wie ktoś gdzie można ją kupić w Warszawie?
wiem, beta musi jeszcze ładnie przyrastać, ale chce iść na zwolnienie od wtorku, przynajmniej na jakiś czas, będę leżeć i nic nie robić, zwłaszcza , że mam pracę stresującą i kontakt z różnymi ludźmi, często chorymi.Może przesadzam, ale nie chcę ryzykować.

Skoczę dzisiaj i się zastanawię na miejscu tyle że mąż zacznie mi gderać, że to pewnie niepotrzebny wydatek, bo i tak końcówka ciąży... Sama nie wiem...
[/url]
Fajny pomysł z tą piłką
już wiem co będę chciała dostać na święta od rodzinki 

boje się, że coś się dzieje i obiecałam sobie, że dziś i jutro nie sprzątam tylko odpoczywam mam nadzieje, że wszystko jest ok, a do gina idę w czwartek
[/url]
ale potwierdzimy to mam nadzieję teraz w poniedziałek na usg 3D u innego gina.

zaczęły mi dokuczać krzyże i się położyłam. U nas wieje, zimno i mokro więc na balkon prania nie wystawię. Dziewczyny trzeba kandyzowaną wpisać na naszą magiczną listę
czy już jest? 

- minęły i teraz nie mam zachcianek, na pewno mniej słodkiego jem, ale tak jest git!!! pewnie zostanie tak już do końca ciąży 
więc idę tak samo jak ze starszą córcią

Hej a ja już wróciłam ze spacerku.Było fajnie ale stanowczo za krótko.Teraz siedzę i zwijam się z bólu kręgosłupa a do tego zaczęła mnie boleć lewa pierś niech to szlak trafi.
[/url]

Byl przy tym moj brat i powiedzial mojemu ze przesadzil, mam nadzieje ze jak wroci to dotrze do niiego jaki z niego cham

??? ja bym pojechała spać do mamy, spakowała kilka rzeczy, wtedy bym była ciekawa kto by czego żałował!!!!! oj ja jestem bardzo mściwa, jeszcze żeby tak powiedzieć przy kimś! wstyd na prawdę wstyd!!!! współczuje Tobie, ja bym popłakała i bym poszła nawet do przyjaciółki spać!
Dla czego faceci sa tacy beznadziejni. Posprzeczalam sie z mezem i mowie mu ze nie powinien denerwowac zony w ciazy, a on do mnie tekst : zaluje ze zrobilem ci to dziecko, normalnie rycze. Byl przy tym moj brat i powiedzial mojemu ze przesadzil, mam nadzieje ze jak wroci to dotrze do niiego jaki z niego cham