Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthoracia20
    • CommentTimeOct 6th 2012
     permalink
    czerwinka - gdzie masz pracę, że zamiast krzesła masz piłkę?
    --
  1.  permalink
    Dominiczka - chodzilo mi raczej o to zeby nie uzywac tego stwierdzenia "on mi pomoze" bo to jest zarowno Twoj obowiązek jak i jego czyli tak naprawde wzajemnie musicie sobie pomagac:-)

Ja mam taka pilke w domu ale nie z tych wielkich, tylko taka bardziej dla dzieci z dwoma dzyndzlami do trzymania:-) tez czasem sie na niech rozciagam bo dzidzia rosnie i mi skory brakuje i momentami pobolewa do dole brzucha szczegolnie po gwaltownym wstaniu.

Dziewczyny czy Wam tez sie zmienia apetyt w ciazy na tyle ze caly tydzien z przeproszeniem wpierdzielacie a kilka dni z rzedu jecie z przymusu bardziej niz z glodu, nie ma takiego smaka i nie przechodzi przez gardlo. Słyszalam ze to wina progesteronu.
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorczerwinka
     permalink
    Acia20 pracuje dla amerykanskiego przesiebiorstwa non profit, moj maz pracuje dla jednej z firm telekomunikacyjnych o nich tez wiele osob siedzu na pilkach:-) siedzenie na pilce powoduje prawidlowa pozycje podczas siedzenia wymusza wyprostowany kregoslup.
    --
  2.  permalink
    wenus87 dzięki za zaproszenie do przyszłych mam, nie chciałam się narazie tu udzielać, bo to bardzo wczesna ciąża - potwierdzona przez lekarza będzie w poniedziałek, nie wiem jak będzie, jestem po 2 poronieniach i próbuję się nie nastawiać na to, że tym razem się uda, ale jak tutaj się nie nastawiać, kiedy tak się pragnie dziecka.
    --
  3.  permalink
    Andzia - ja tez jestem po dwoch poronieniach, roku leczenia szczepionkami i teraz jestem w zdrowej ciazy, oby i Tobie sie udało. A robilas bete HCG czy test? I wiadomo juz u Ciebie skad te poronienia? U mnie to byl zespol antyfosfolipidowy + niedopasowanie z mezem - od niego pobierali limfocyty i wstrzykiwali mi pod skore zebym donosila.
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorAnula85
    • CommentTimeOct 6th 2012 zmieniony
     permalink
    Cześć dziewczynki bardzo dziękuję za miłe słowa dotyczące mojej siostry od wczoraj gwiazdy .Wszystko jej przekażę Co do piłki o której piszecie to ja też jestem za jej kupnem tylko nie bardzo wiem gdzie można ją kupić.Wczoraj mieliśmy pierwsze zajęcia na piłce i było super.
    --
  4.  permalink
    MilagrosCud miałam wiele badań i wszystkie wyniki były w porządku, również w kierunku zespołu i badanie na zgodność kariotypu, hsg miałam tez robione i wszystko ok.W czwartek robiłam test w domu , w dniu spodziewanej @ i był wyraźnie pozytywny,w piątek powtórzyłam i też w piątek poleciałam na betę - 255, to wszystko jeszcze za wcześnie żeby się cieszyć - wiem, beta musi jeszcze ładnie przyrastać, ale chce iść na zwolnienie od wtorku, przynajmniej na jakiś czas, będę leżeć i nic nie robić, zwłaszcza , że mam pracę stresującą i kontakt z różnymi ludźmi, często chorymi.Może przesadzam, ale nie chcę ryzykować.
    --
  5.  permalink
    Andzia kurcze - najgorsze ze nieznana przyczyna wiec - racja lepiej dmuchac na zimne i isc na zwolnienie. Z tego co piszesz to rzeczywiscie mialas wszystkie potrzebne badania. Ja tam uwazam ze stres oczywiscie ma wplyw ale bez przesady - nie jest wyznacznikiem ze albo masz ciaze albo nie masz, takze cos tam sie innego musialo zadziac. Ja mialam tak ze pierwsze poronienie bardzo przezylam bo byl juz plod z bijacym sercem, w drugiej ciazy na szczescie bylo puste jajo wiec tak nie przezywalam. Ale powiem Ci ze teraz mam takie lęki w tej ciazy przez to co bylo ze masakra. W pierwszym trymestrze nie potrafilam sie w ogole ucieszyc ze jestem w ciazy. Dopiero po 12 tygodniu i po objawach zaczelam sie nastrajac ze moze los tym razem jest laskawy i nie strace ciazy.
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    Witam wszystkie :bigsmile:
    Odnośnie piłki, miałam ją kupić, ale widziałam tylko na allegro i zastanawiałam się co do rozmiaru a teraz to już chyba za późno na zakup... Bo własnie na zajęciach dla ciężarówek takich używałyśmy i różne mi się wielkości trafiały, ale jedne bardziej, drugie mniej napompowane i sama nie wiem jaki dla mnie jest dobry rozmiar... A wolałabym kupić ją w jakimś stacjonarnym sklepie - chociaż może na tą końcówkę, bo w moim przypadku mogę na niej nawet poskakać, żeby mi się ta szyjka szybciej rozwierała:wink: Wie ktoś gdzie można ją kupić w Warszawie?
    --
    •  
      CommentAuthorczerwinka
     permalink
    Dii decatlon,gosport:-)kosz okolo 70 zl
    --
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    Andzia1508: wiem, beta musi jeszcze ładnie przyrastać, ale chce iść na zwolnienie od wtorku, przynajmniej na jakiś czas, będę leżeć i nic nie robić, zwłaszcza , że mam pracę stresującą i kontakt z różnymi ludźmi, często chorymi.Może przesadzam, ale nie chcę ryzykować.

Proponuję ci poczekać na kolejną bete i wtedy decydować się na L4, ale oczywiście bądźmy dobrej myśli :bigsmile:
    Ja często w szpitalu robiłam sobie bete (w Warszawie na Solcu wynik jest prawie od ręki) i jak zauważyłam przyrost to poleciałam do lekarza, a on dał mi od razu L4 ze względu na wykonywany rodzaj pracy.

Treść doklejona: 06.10.12 10:55
    Są tam? Naprawdę? Kurcze jakoś nie pomyślałam o tym! A na allegro są te piłki za połowę ceny... No cóż - ale chyba warto :bigsmile: Skoczę dzisiaj i się zastanawię na miejscu tyle że mąż zacznie mi gderać, że to pewnie niepotrzebny wydatek, bo i tak końcówka ciąży... Sama nie wiem...
    --
  6.  permalink
    W Decathlonie w Łodzi moge powiedziec ze są ale małe dla dzieci. W go sporcie nie bylam. Ogolnie ciezko jest dostac taka pilke...
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorczerwinka
     permalink
    Sa na dzialach fitness:-) Taka wieksza dla dzieci z uszami tez sie nadaje w domu mam 65 cm :-) Teraz starszak z niej korzysta:-)bardzo lubi siedziec na niej przed TV:-)albo jak gra na PS :-)
    Z maluchem tez ja wykorzytuje klade go na brzuszku i kolysze przod tyl :-)Wtedy baki go nie mecza;-)

Treść doklejona: 06.10.12 11:17
    Te na allegro tansze sa z cienkiej gumy niewiem jak z jakoscia :-) i ich wytrzymaloscia:-)
    --
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    no faktycznie może tak być, że są mniej wytrzymałe... Ok, zorientuję się i może coś tam zakupię:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    Generalnie piłkę dobiera się do wzrostu, tak żebyś siedząc miała kąt prosty w kolanach. Ja np. Mam 168 cm i piłkę 65cm.
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    Ja też słyszałam, ze mierzy się długość od podłogi do kolana i dodaje się 10 cm. a to mi wychodzi tez na 65, chociaż mam wzrostu 163 :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Dzień Dobry dziewczyny :bigsmile: Fajny pomysł z tą piłką :bigsmile: już wiem co będę chciała dostać na święta od rodzinki :tongue:
    Andzia będzie wszystko ok, zobaczysz, trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwo i od razu na L4 :bigsmile:
    Gusiadm zaraz Tobie napiszę jak zrobić suwaczek :bigsmile:
    Ja dziś zaczynam 18tc :shocked:

Treść doklejona: 06.10.12 12:04
    Gusiadm wejdź np w mój suwaczek tam masz krok po kroku i sobie ustaw taki jaki chcesz, później na samym końcu podajże w 3 etapie będziesz miała kody i wybierz HTML skopiuj, wejdź w ustawienia po prawej stronie u góry, później w ustawienia forum po lewej stronie i wyskoczy Tobie strona, na samym początku będziesz miała SYGNATURKĘ i poste pole obok i tam wklej ten skopiowany kod i zrób zapisz na samym dole. Powinno być dobrze.

A ja się martwię bo coś moja dzidzia mało się rusza :confused: boje się, że coś się dzieje i obiecałam sobie, że dziś i jutro nie sprzątam tylko odpoczywam mam nadzieje, że wszystko jest ok, a do gina idę w czwartek
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Dziendobry Dziewczyny :)

My dopiero wstalismy ;) maz szykuje sniadanko a ja czytam forum i popijam herbatke z malinami :)

Dzis idziemy kupic pilke, dobrze, ze napisalyscie o rozmiarach, bo ja mam 163cm , wiec kupie 65 ;) Jedziemy do Decathlonu - tam pewnie takie maja :)

Pisalam juz wczoraj, ale napisze raz jeszcze - zaczynami dzis 9 miesiac :)

Dziewczyny ogladalyscie ten filmik co wkleilam strone wczesniej? Co myslicie o takim masazu ?
    Ja masuje tylko na zew. przestrzen pomiedzy ... nie wiem czy czasem infekcji sie nie nabawilabym masujac w srodku?
    Poza tym to tamte okolice mam bardzo wrazliwe w ciazy..
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Witam się sobotnio:bigsmile:
    Właśnie wróciliśmy z M z grzybobrania :bigsmile: będzie zupka i suszone na święta :bigsmile:

Ooo a ja taką piłkę posiadawszy (zakupiona na allegro i wcale nie taka cienka guma), będzie trzeba namówić M na dmuchanko :devil:
    --
  7.  permalink
    Cześć dziewczyny, ja nadal nie mam neta ale podczytuję Was z tel. Witam nowe przyszłe mamusie, fajnie że lista się wydłuża! U mnie psychiczna załamka, byłam wczoraj na usg. Jednak ostatnio to nie była wina sprzętu,
    mój synuś równo koksuje książkowo 250g/ tydz. Przez ostatni mc 1kg więcej czyli już 3218g. Wiem, że powinnam się cieszyć, że tak zdrowo rośnie i ma cudne puciaste poliki, ale jak sobie pomyślę, że mogę nie dać rady urodzić własnego dziecka to czuję się beznadziejnie:( a główka urosła mu przez mc o 2cm już ma 34cm co odpowiada 39t2d. Za 2tyg mam wizytę, ciąża będzie donoszona i gin powiedziała, że mogę rodzić chociaż synek jeszcze się nie szykuje do wyjścia. Szyjka się skróciła, ale nie wiem o ile, rozwarcia nie ma, ale się powoli przygotowuje. Podjęłam już decyzję, że nie pozwolę wygonić synka na siłę i powinnam chyba czuć się spokojniej, ale jak pomyślę o porodzie, o tym że to tak niedługo i nie wiadomo jak to się potoczy to mnie coś paraliżuje i najzwyczajniej w świecie się boję:(
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Za długo pisałam z tel i mnie wylogowało, sorki za takiego tasiemca ale musiałam się wygadać. A z pozytywnych rzeczy udało mi się zakupić wczoraj porządny stanik do karmienia rozmiar 80H. Biuściastym dziewczynom z Wawy polecam sklep Li Parie w złotych tarasach, przerabiają każdy normalny stanik na taki do karmienia, obsługa super i tak mi idealnie dobrały, że pierwszy raz w życiu mi się mój wielki biust spodobał:)
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Isiula kochana jestem przy Tobie myślami, wiem, że się boisz ale będziesz dzielna, musisz być dzielna :hugging: dla dzieci. A nie mogą zrobić CC?
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    Ja dostałam 2 takie staniki więc o to nie muszę już się martwić a po piłkę pojadę w przyszłym tygodniu do Decathlon Piaseczno.Teraz ruszam do parku na spacerek więc do zobaczenia później :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorBer1987
     permalink
    Dziewczyny jestem :) doszłam już w miarę do siebie ale do pełnej sprawności jeszcze brakuje. Mała jest grzeczna jak aniołek, o porodzie napiszę w odpowiednim wątku :) gratulacje dla międzyczasie rozpakowanych :)
    -- g]http://www.suwaczki.com/tickers/km5sbd3msrqx5fbc.png[/img][/url]g]http://www.suwaczki.com/tickers/cb7w9n735s5eicw3.png[/img] [/url][url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c
    •  
      CommentAuthorigisowa
     permalink
    Anula85: Co do piłki o której piszecie to ja też jestem za jej kupnem tylko nie bardzo wiem gdzie można ją kupić.

Tańsze piłeczki w takich zestawach z taśmami i małymi piłkami często są dostępne w Rossmanie i Lidlu- sprawdźcie bo różnica cenowa dość spora:)
    --
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Venus dzięki! Staram się być dzielna, ale hormonki robią swoje i ryczę od razu jak sobie pomyślę o porodzie, jak rozmawiam z synkiem po prostu mogłabym non stop ehh. Wiem, że najważniejszy jest synek i jego zdrówko. A co do cc to niewykluczone, że tak się właśnie skończy. Chciałabym spróbować sn, ale boję się że nie dam rady. Gin mi wczoraj powiedziała, że niedawno na Madalińskiego kobitka urodziła 5200g dołem!! Więc te moje obstawiam ponad 4kg to nie tak dużo;) Wszystko będzie zależało od tego kiedy synek zdecyduje się wyjść i ile do tego czasu przykoksuje;) właśnie ta wielka niewiadoma mnie najbardziej przeraża..
  8.  permalink
    dziewczyny jak u Was z apetytem w ciąży, bo u mnie raz jest raz nie ma
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthordoti_p
     permalink
    Co do piłek, to jeszcze w jysku widziałam jakiś czas temu w rozsądnej cenie
  9.  permalink
    Milagros u mnie podobnie z apetytem jeden tydzień mam taki, że jadłabym non stop i jak się ważę to w ciągu tyg ponad kg do przodu, a następny apetyt mniejszy, większa ochota na spacery i waga stoi w miejscu.
    Wczoraj minęało mi 27tc, więc zważyłam się i zmierzyłam w brzuszku i spojrzałam w kartę ciąży starszej córci na tym samym etapie. Co mnie cieszy to identyczny rozmiar brzuszka 93cm, a w wadze różnica jest 100g tylko, więc idę tak samo jak ze starszą córcią:bigsmile:
    ___
    Dziś miałam USG i raczej synuś rośnie w brzuszku:bigsmile: ale potwierdzimy to mam nadzieję teraz w poniedziałek na usg 3D u innego gina.
    Maluszek waży już 1065g i wymiary odpowiadają tygodniowi ciąży +1-2dni. Termin wg usg potwierdza tylko moje obliczenia wg zapłodnienia, właśnie na 5.01.2012, więc analiza wykresu jest jak najbardziej dobrze zrobiona co mnie cieszy:wink:
    --
  10.  permalink
    Isiula no Maluszek rzeczywiście zdrowo rośnie, ale to dobrze (chyba lepiej tak niż w drugą stronę). Masz rację, nie daj Go sobie wyganiać na siłę, i tak wyjdzie sam kiedy się zdecyduje:smile:

Treść doklejona: 06.10.12 14:42
    misia-ludek gratuluje synusia w takim razie:wink:
    --
  11.  permalink
    Witam się sobotnio:bigsmile: Ja nadal z dzidziusiem pod serduszkiem :wink: Mam dziś dość zajęty dzien więc powinien szybko zlecieć:wink: Może jutro uda mi się odstąpić miejsce na liście, bynajmniej mam taką nadzieję :wink: Pozdrawiam i życze miłego dnia:bigsmile: Lece dlalej sprzątać.
    --
  12.  permalink
    Kochane ja nie wiem jak wy ale ja nadla leniuchuje z kropeczką w łózku.. dzis mam dzien leniucha :D zaraz jednak wstane i pojde na spacer by sie dotlenic troszke bo i kropek tego pewnie potrzebuje :D

duze usciski dla Was! :)
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    to i ja sie przywitam weekendowo :)
    tez macie takie niebieskie forum??? masakra jakas.
    Ja bym poleniuchowała, ale nie sadze aby było mi dane :)
    misia-ludek :) kawał chłopaka juz w takim razie :)
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    Dziś byliśmy na większych zakupach bo jutro impreza i zjadłam sobie frytki z cola, po raz pierwszy miałam problem ze wstaniem z krzesła, jak wstawałam to tak mnie coś zakuło w plecach ze aż sama noga mi się zgięła. Idę robić ciasto WZ-kę.
    --
    •  
      CommentAuthorMalisiek
     permalink
    A ja dzis koncze prac. Wczorajsza tura juz sucha, pierze sie kolejna, jeszcze 2-3 i bedzie koniec. Jest ladne slonce, wiec mam nadzieje, ze szybko mi te rzeczy wyschna, zebym mogla je wyprasowac i spakowac, bo w koncu zabralam sie za pakowanie do szpitala! :bigsmile:

Treść doklejona: 06.10.12 15:49
    Frytek to i ja bym pojadla. Ze schabowym...a na deser cos czekoladowego...:devil:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Ja sobie teraz odpoczywam, byłam na mieście, zrobiłam zakupy, zjadłam bułeczkę i wstawiłam pranie :bigsmile: zaczęły mi dokuczać krzyże i się położyłam. U nas wieje, zimno i mokro więc na balkon prania nie wystawię. Dziewczyny trzeba kandyzowaną wpisać na naszą magiczną listę :bigsmile: czy już jest? :wink:

Treść doklejona: 06.10.12 15:59
    A M przyniósł mi naleśniki z twarogiem i sosem truskawkowym na obiad z pracy oraz sos pieczarkowy spaghetti :bigsmile::rolling:

Treść doklejona: 06.10.12 16:58
    Jeżeli chodzi o jedzenie to moje małe zachcianki, które miałam na początku ciąży - o mój Boże to już połowa!!:shocked: - minęły i teraz nie mam zachcianek, na pewno mniej słodkiego jem, ale tak jest git!!! pewnie zostanie tak już do końca ciąży :bigsmile::whorship:
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    no mozecie mnie wpisac :D mam nadzieje ze juz sie nic nie zmieni :) dbam o siebie wiec musi buc dobrze:))))
    ps. gdzie ta lista?:>?
    ja dzis duzo pospalam... na obiad tesciowa zamrozila nam knedle wiec juz po obiadku :) teraz jakos spacer chociaz dzis kropek mocno dokucza i mnie kluje i ciagnie az nie wiem jak siedziec hehe...
    --
    •  
      CommentAuthorikamek
     permalink
    misia-ludek: więc idę tak samo jak ze starszą córcią:bigsmile:

ja niestety/stety nie ide rowna z moim starszakiem
    w ciazy z Mlodą w 24tc bylam na plusie 5,5kg, a teraz juz w 22tc bylam 9,2kg :whorship:
    a jesli chodzi no jedzenie|?
    hmmm...gdzies ok 15-18tc wlaczyl mi sie odkurzacz...wciągalam wszystko co tylko swiecilo sie i dobrze pachnialo:updown:
    teraz juz unormowalo sie, choc zostaly mi straszne napady na slodycze
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    Hej a ja już wróciłam ze spacerku.Było fajnie ale stanowczo za krótko.Teraz siedzę i zwijam się z bólu kręgosłupa a do tego zaczęła mnie boleć lewa pierś niech to szlak trafi.
    --
  13.  permalink
    Anula85: Hej a ja już wróciłam ze spacerku.Było fajnie ale stanowczo za krótko.Teraz siedzę i zwijam się z bólu kręgosłupa a do tego zaczęła mnie boleć lewa pierś niech to szlak trafi.

Widzę, że nie tylko mi dzisiaj dokucza ból kregosłupa. Postanowiłam wziąc szybki prysznic i pooglądac sobie "Lepiej późno niż później" (komedia) na TVN7. Polecam, jak któraś nie widziała. Dobrej nocki! :bigsmile:
    -- ___
  14.  permalink
    Uwielbiam tą komedię - już którys raz oglądam:)
    -- [/url]
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    No ja zjadłam cipsy i czułam ruchy małego, więc chyba mu smakowało b od razu zaczął się ruszać :updown:
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Uff, my bylismy dzis na malych zakupach :)
    Pojechalismy kolo 2, a wrocilismy o 7. Po drodze poszlismy na obiad, pozniej do kawiarni ;)
    Za tydzien idziemy na urodzinki 3latki - corki kolezanki mojej, kupilam Lodziarnie + ciastoline z Play Doh :) Mam nadzieje, ze jej sie spodoba.
    Bylismy w Gapie, kupilismy takie body koszule z kratke bialo -granatowa ;) Tatus ma identyczna koszule tylko czarno-biala ;) beda sie razem ladnie prezentowac ;) Maz sam wybieral te wdzianko ;) Bylismy jeszcze w Decathlonie i kupilam pilke 75 + pompke do niej ;) jutro nadmuchamy ;) wozek tez zlozymy jutro, bo padam z nog.
    Poza tym kregoslup mi siada, boli strasznie na dole...wlasnie odpoczywam ...

Rano zafarbowalam moje mysie odrosty, farba bez amoniaku Olia z Garnier - to sa nowe farby w UK, nie wiem czy dostepne w PL. Ale polecam, jestem bardzo zadowolona. Nie szczypie (przy blondzie) tak jak Casting z Loreala, no i szybko i latwo sie ja aplikuje :) Jedyne co to odcien moglam wybrac jasniejszy, za miesiac wezme 10.0 ;) dzis robilam 9.0 :) http://www.garnier.co.uk/_en/_gb/olia/shades.aspx
    --
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    ale mi się coś maluch w brzuchu rozszalał, czyżby nie lubił zapachu robienia ciasta WZ.
    --
  15.  permalink
    Dla czego faceci sa tacy beznadziejni. Posprzeczalam sie z mezem i mowie mu ze nie powinien denerwowac zony w ciazy, a on do mnie tekst : zaluje ze zrobilem ci to dziecko, normalnie rycze. :cry: Byl przy tym moj brat i powiedzial mojemu ze przesadzil, mam nadzieje ze jak wroci to dotrze do niiego jaki z niego cham:cry:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Misia co za cham!!!! jak mógł Tobie coś takiego powiedzieć :angry::angry::angry: ??? ja bym pojechała spać do mamy, spakowała kilka rzeczy, wtedy bym była ciekawa kto by czego żałował!!!!! oj ja jestem bardzo mściwa, jeszcze żeby tak powiedzieć przy kimś! wstyd na prawdę wstyd!!!! współczuje Tobie, ja bym popłakała i bym poszła nawet do przyjaciółki spać!

Treść doklejona: 06.10.12 21:30
    Nie płacz!!!! kochana, zrób coś, pokaż chamowi, że to on jest Twoim błędem życiowym a nie dziecko, które nosisz!! :angry:

Treść doklejona: 06.10.12 21:31
    OOOOO SZKODA, ŻE MNIE TAM NIE BYŁO, ZARAZ BY W TWARZ DOSTAŁ!!!
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    Jeju co za cham jak on mógł coś takiego powiedzieć?? Ja nie była bym w stanie czegoś takiego wybaczyć.
    --
  16.  permalink
    misia-ludek: Dla czego faceci sa tacy beznadziejni. Posprzeczalam sie z mezem i mowie mu ze nie powinien denerwowac zony w ciazy, a on do mnie tekst : zaluje ze zrobilem ci to dziecko, normalnie rycze. Byl przy tym moj brat i powiedzial mojemu ze przesadzil, mam nadzieje ze jak wroci to dotrze do niiego jaki z niego cham

Misiu, a co odbiło Twojemu męzowi, aby z takim tekstem wyskakiwać...?!?!??!?! Wkoncu żadna sprzeczka nie upoważnia go do takich tekstów!!! Ja tez pewnie bym sie poplakala, a potem zaczęła skupiac na sobie. Nie powinnas sie wyprowadzac. Wkoncu to Ty musisz miec teraz dach nad głową, a za moment przyjdzie na świat Wasze dziecko. Mysle, że jak bedziesz go od teraz ignorowac NA MAXA... udawac, ze go nie widzisz, robic TYLKO SOBIE i córci kolację, to moze poczuje jak Cie zranił. Ja chyba bym zachowywała sie, jakby go nie było w domu. A w najgorszym przypadku to ON POWINIEN SIE WYPROWADZIC DO SWOJEJ MAMY lub innej osoby z rodziny, a nie TY w ciązy!!!!!!!!!!!!!!
    Przytulam Cie bardzo mocno. Wypłacz sie, bo dzieki temu bedziesz sie lepiej czula (ja przynajmniej tak mam). Ale nie odpuść mężowi takiego tekstu, bo na przyszlosc musi wiedziec, ze NIGDY NIE MA PRAWA JUZ POWTÓRZYC TAKIEGO ZACHOWANIA!!!!!:devil:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Misia -wspolczuje ,tekst nie na miejscu ,ale tacy sa faceci ,czasami mysla po fakcie ...
    Moze wroci i przemysli co zrobil ..
    :hugging:

Treść doklejona: 06.10.12 22:27
    I witam sie ,podczytuje Was dzis co jakis czas ,ale jakos niechcialo mi sie pisac ..
    --
  17.  permalink
    Milagros- o losie to ja myslalam ze tylko ja mam takie napady jedzenia. Wczoraj to jak zrobilam spaghetii- a dlugo juz nie jadlam- to nieumialam sie oderwac. A potem czekalada, lody, co chwila cos, no jakbym dna nie miala. Probuje sie stopowac ale ja juz sama nie wiem czy to dobrze. W ksiazce wyczytalam zebym sobie nie folgowala slodyczami, fast foodami i slonymi/tlustymi przekaskami. Ale jak mnie ciagnie jak odkurzacz to co ja mam zrobic, no piszesz ze to progesteronu wina. :thumbup: tylko co ja mam powiedziec do siebie jak staje przed lustrem? i czuje sie wielka? no a z kolei po takim sutym dniu, dzis heja 1 kanapeczka na sniadanko, mleczko, poslusznie i warzywnie:) od razu poszlam spalic na podworko, pograbilam liscie-mozna bylo w nich utonac:) i jakos nawet lepiej mi psychicznie z tym calym dniem jedzenia poprzedniego, no i jestem tak napowietrzona ze faktycznie sie jesc nie chce. :swingin:
    co te hormony ze mna robia................

Treść doklejona: 06.10.12 22:29
    o i wlasnie burczy mi wiec MUSZE cos zjesc, hihi:cool:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.