Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

.

był wielki rwał sie do siadania trzymał dztywno głowe, turlał sie - no normalnie 5 miesieczniak
a najlepsze, ze po cc wstałam ze stołu jakby nigdy nic i nie mogłam zrozumiec czemu mnie nic nie boli. 

. Kapelusznick- mały cudowny 
..Ja muszę mieć ładny,usztywniany, który porządnie trzyma biust. A jakoś tych z wysyłkowych mam stracha-co firma to inna rozmiarówka i boję się wtopić. Chyba więc będzie zwykły stanik-miska z cycnika w dół i cyc do buźki maluszka
-myślę że już nie ma sensu robić bety,ja w sumie w ogóle nie robiłam-nie chciało mi się latać do laboratorium
. Zrobiłam tylko dwa testy w 32dc, a chyba po tygodniu poszłam do lekarza i już było widać bijące serduszko
. Pozdrawiam

Chociaż ja mam przyciśnięte HTML i też pokazuje mi się mój Suwaczek

suuperr!!! udało się -mała rzecz a cieszy :)
ale jak pamiętam sprzed 5 lat kupowałam takie najbardziej popularne w smyku i to była porażka lepiej biust wyglądał bez niego niż w nim.
więc spokojnie się nie martw bo Twój stress negatywnie wpływa na dzidzie. Bierz Luteinę, leż i odpoczywaj!!!! szczególnie, że już miałaś problemy z wcześniejszymi ciążami...
Emenemss mierzyłam te allesy, nawet kupiłam jeden za 75zł jak byłam w okolicy 20tyg rozmiar 80i, ale teraz jest za mały i większych rozmiarów brak.. Nie masz pojęcia jakbym chciała kupować sobie tanie staniki w większych ilościach:( niestety w naszym kraju jest tragedia z dużymi rozmiarami i nie chodzi tylko o te do karmienia, najwyżej do miseczki d lub małego f w normalnych sklepach, ale wolę mieć jeden dobry za te 199 niż wcale..
żartowniś! Ale mam KTG i USG w środę - 10.10. Już wczoraj wieczorem miałam ostre skurczyki ale przeszły jak zasnęłam. Jeszcze na wieczór z mężem włączyliśmy sobie kabarety i jak na złość nie mogłam się śmiać - tak mnie bolało! A teraz znowu to samo tylko dodatkowo ta szyjka...Najlepsze jest to, że znajomi, którzy przyszli do mojej mamy twierdzą, że jeszcze brzuch aż tak mi nie opadł a od tego czasu jak opadnie jeszcze czeka się 2 tygodnie do rozwiązania - podobno ręka powinna na płasko pionowo mieścić się między biustem a brzuchem - ciekawe! A ja czuję jakbym miała zaraz eksplodować!