Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorHappy_mum
    • CommentTimeOct 6th 2012
     permalink
    Milena ,ja tez mialam takie dni ,ze jadlam bez przerwy ,a sa takie dni ,ze jem 3 posilki i mi wytarcza :shocked:
    I naprawde nieczuje sie glodna :)
    --
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    A ja jem przez prawie całą ciążę co 1 godzinę, nawet coś małego ale muszę zjeść a jak nie zjem to chce mi się wymiotować. I jak schudłam to 9 kilo to na razie nadrobiłam tylko 4 kilo i ciągle ważę mniej niż przed ciążą.
    --
  1.  permalink
    Dzieki dziewczyny. Taki tekst ciezko mi bedzie wybaczyc, bo jestem pamietliwa.
    Juz sie troche uspokoilam no i dostalam smsa z przeprosinami, ze bardzo nas kocha i bardzo chce miec synka, czy kto tam mieszka w brzuszku, ze przemyslal to i bardzo przeprasza. Odpisalam mu jednak, ze chcialabym uslyszec a nie przeczytac takie przeprosiny. Wiem ze moj maz czasem palnie cos bez namyslu, ale zawsze takie slowa bola najbardziej. Mieszkamy z moimi rodzicami, wiec za bardzo wyprowadzic bym sie nie mogla do nich, chyba, ze pietro nizej;)
    juz Was nie zanudzam i zycze spokojnej nocy:)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    misia-ludek - dobrze, ze przeprosil. Lepiej by bylo gdyby chociaz przedzwonil, moze jeszcze przyjdzie z kwiatkami dzis do domciu :) tez musial palnac takie cos..:devil:

Ja odpoczywajac, szukalam na necie jakiejs torby na rzeczy dla malego - takiej wieszanej na ramie i na rame wozka. Znalazlam jedna, mezowi sie podoba, wiec zamowilam na necie :) kolejna rzecz kupiona.. nawet jej na liscie nie mialam, ale ostatnio tak zerkalam na mamy na miescie - no i kazda miala taka torbe, a w niej rzeczy dla dziecka ;) wiec mysle, ze sie przyda..

Jestem strasznie zmeczona po tej wyprawie do sklepow dzis, tak sie zastanawiam czy Wy na koncowce tez tak macie?
    Za tydzien w sobote jestesmy zaproszeni na urodzinki 3letniej corci znajomych, prezent juz kupiony, kawalek do nich mamy. Mam nadzieje, ze pojedziemy i nie bede tam marudzic ;) ze zmeczona itd ;)
    --
    •  
      CommentAuthorAddictive
    • CommentTimeOct 6th 2012 zmieniony
     permalink
    Misia - na pewno pogodzisz się z mężem ale daj mu do zrozumienia, że takich słów nie wolno mówic...
    Zapytaj go, czy chciałby usłyszec np od swojego ojca, że on żałuje, że go spłodził.....
    TO niegodziwe. Słowa zawsze najbardziej ranią i trzeba ciągle pracować nad tym aby na sieie w związku nie krzyczeć, lepiej przemilczeć cos niż pozwolić, aby nerwy zerwały się z uprzęży...

Madzia, to fajnie że kolor ci wyszedł.:) u nas w PL nie ma jeszcze tych farb, też je widziałam w Brighton, bo ostatnio - 2 tyg temu byłam tam u mamy - i byłam ciekawa czy są dobre:bigsmile:.
    A wózek już przyszedł? pokaż jakieś fotk bo jestem ciekawa jak on wygląda w naturze:cool::cool:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    No tak macie racje dziewczyny przeciez ona nue moze sie wyprowadzic jezeli ma male dziecko i drugie w brzuszku i mieszka z rodzicami :-) no alee daj mu popalic, niech zapamieta Cie na dlugo!
    dobranoc dziewczyny musze jutro o 6:30 wstac :-( masakra. Buziaki :-*
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Addictive - przyszedl, przyszedl :) tylko jeszcze jest zapakowany w kartonach, dzis w sumie cale popoludnie do 19 bylismy poza domem, a rano bylo farbowanie wlosow ;) wiec nie jest jeszcze rozpakowany :) pochwale sie jak juz go zlozymy - mozliwe, ze jutro ;)
    A te farby sa swietne, tylko moglam wziac jasniejsza.. nawet na opakowaniu jest napisane, ze jak sie wahasz pomiedzy kolorami, to wez ten jasniejszy ;) ale ja tam swoje..i wzielam ciemniejszy ;) teraz przynajmiej wiem, ze te farby sa super :) no i wolalam sama zarafbowac, bo spodobal mi sie zegarek taki jeden na necie ;) i teraz zamiast fryzjerowi placic.. nazbieram na zegarek :)
    --
    •  
      CommentAuthorMalisiek
     permalink
    Madziauk - jaka torbe zakupiliscie? My mamy bababing paterenity daytripper, czy cus takiego i jest swietna. A przydac sie na pewno przyda. Z malym dzieciatkiem bez torby ani rusz ;)
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
    • CommentTimeOct 6th 2012 zmieniony
     permalink
    Malisek - my kupilismy taka : http://www.youtube.com/watch?v=LNCSnKnGSbU
    Babymel Amanda Quilted Bag :) czarna :) w srodku roz :)
    --
  2.  permalink
    misia dobrze, że chociaż tym smsem przeprosił...:devil:

ja dziś spędziłam dzień na prasowaniu ciuszków Maluszka - już mi kręgosłup strzelał od tego, a jeszcze kilka prań przede mną...może w ciągu tygodnia się wyrobię:smile:

madziauk też tak mam z kręgosłupem, normalnie czuję się jak stara baba emerytka:tongue:

Treść doklejona: 07.10.12 01:03
    poza tym męczę się dużo szybciej niż kiedyś - wejście po schodach do mieszkania to już wielka misja...:smile:
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    violet_flower - my na szczescie mamy winde, mieszkamy na 4 pietrze, takze schodami sie nie musze martwic ;)
    a kregoslup mnie nadal boli, mimo, ze leze..i odpoczywam..
    Jutro napompujemy pilke, dzis usiadlam na niej w sklepie (mierzylam rozmiary) i tak mi sie fajnie siedzialo, az ciezko bylo wstac ;)

milej nocki :)
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
    • CommentTimeOct 7th 2012
     permalink
    Witam niedzielnie :)
    Madzi torba napewno sie przyda ,ja sie bez torby z domu nieruszalam jakies 1/5 roku :)
    Chyba ze gdzies blisko szlam tylko z mysla spacerku :)

Treść doklejona: 07.10.12 08:23
    misia ludek-dobrze ze zrozumial swoj blad ,i przeprosil.
    Ja jak pislam wyzej faceci czasem mowia a potem mysla ,ja tez mam w domu taki "egzemplarz" czasami cos palnie ,a dopiero potem perzemysli ...
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
    • CommentTimeOct 7th 2012 zmieniony
     permalink
    dzien dobry mamusie ;) ja jak zwykle nie spie od 6.30 :/ terqz lezakuje po sniqdanku a moj A oglada F1...

misia - faceci sa bezmyslni i bardzo czesto atakuja w czuly punkt bo wiedza ze mja przewage.. ale nie mozna siw im dac i trzeba to tepic. moj juz jakos jak na razie sie zachowuje wrecz odealnie co do niego nie jest podobne wiec mm nadzieje ze tak zostanie...

kochame gdzie ta lista przyszlych mamus??

duzo usmiechu dziewczyny dzis wam zycze:)
    --
    •  
      CommentAuthorMalisiek
     permalink
    Madzia, torba bardzo fajna. I super jest ten roz w srodku ;)

A ja sie witam w 37 tygodniu ciazy!!!:crazy:

I to sie wydaje, ze do 40 tygodni zostaly tylko 3 i ze zleci migiem, a tu psikus i zostaly jeszcze 4 ;p Ale i tak zleci w mgniemiu oka ;D
    --
  3.  permalink
    Gratuluję wszystkim nowym mamom :-)
    jeszcze nie zdążyłam przeczytać postów z ostatniego tygodnia.

My zgodnie z planem po 5 dniach pobytu w szpitalu 30.09 wrociliśmy do domu cali i zdrowi. Kamilek jutro skończy 2 tygonie. Jest maksymalnie fajny, ni marudzi, dużo je i śpi, płacze z jakiegoś konkretnego powodu jak jest głodny albo kupa mu przeszkadza :-) czasem miewa kolki, ale jakby coraz mniejsze więc chyba układ trawienny przyzwyczaił się do podawanych pokarmow. Staram się karmić go swoim mlekiem, ale maly żarłoczek chce więcej niż mogę wyprodukowac więc wspomagam się Nestle i dostaje 1 czasem 2 posiłki z mieszanki.

Bilans po 2 tygodniach
    waga w ciązy +17 kg
    od urodzenia - 12kg
    pozostąło do wagi sprzed ciązy 5 kg

szew po cesarce 12 cm cieniutka linia już teraz prawie niewidoczna, jakby nie strupki po metalowych zszywkach, to wcale nie byłoby widać
    brzuch no cóż wg mojej gin podobno bardzo szybko się obkurcza, ale jednak jest jeszcze, więc spodni żadnych nie dopinam

cesarka bardzo ok. dużo emocji i strchów a potem w tempie ekspresowym było po wszystkim
    15.00 weszłam na salę operacyjną
    znieczulenie nie bolało
    o 15.27 Kamilek wyjęty
    o 16.00 byłam już na sali pooperacyjnej

najgorszy był następny dzień po operacji bo cholernie bolał brzuch, ale na środkach znieczulającyh dało się wytrzymać, tylko wstawać ciężko bylo
    od drugiego dnia po operacji z każdym dniem coraz lepiej
    w sobotę jak wychodziłam do domu 5 dzień po - to już czułam się bardzo dobrze, a teraz to nawet nie pamiętam, że jakiś zabieg miałam.

Wszystkie przeżycia związane z narodzinami mojego szkraba wspominam bardzo pozytywnie i następnym razem dla mie tylko cc.

Treść doklejona: 07.10.12 09:49
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    cudne malenstwo :)
    a mi sie dzis sniło, ze urodziłam syna :shocked: był wielki rwał sie do siadania trzymał dztywno głowe, turlał sie - no normalnie 5 miesieczniak :rolling: a najlepsze, ze po cc wstałam ze stołu jakby nigdy nic i nie mogłam zrozumiec czemu mnie nic nie boli. :wink:

co do komentarzy facetow to ja sie nie wypowiem, byl czas, ze przerabiałam podobne i byłam bliska rozwodu - w pore sie jednak M opamietał i teraz tfutfu jest super i niech tak pozostanie ( a jest szansa bo to było 8 lat temu :) )

Treść doklejona: 07.10.12 10:02
    przeklejam zeby sie nie zapodziała :) tylko nie wiem czy to dobra bo nie widze na niej kandyzowanej

1. magdalenka2610 07.10.2012 (chłopiec)
    2. KasiaTasia 13.10.2012 (chłopiec)
    3. Dii 16.10.2012 (chłopiec)
    4. sensuall 26.10.2012 (chłopiec)
    5. Malisiek 3.11.2012 (dziewczynka)

6. madziauk 10.11.2012 (chłopiec)
    6. isiula 10.11.2012 (chłopiec)
    7. Linden 12.11.2012 (chłopiec)
    7. violet_flower 12.11.2012 (chłopiec)
    8. spidermanka 16.11.2012 (chłopiec)
    9. lofbejbe 21.11.2012
    10. edzia503 23.11.2012(chłopiec i dziewczynka)
    11. basia_87 06.12.12(chłopiec)
    12. ruda03 09.12.2012 (chłopiec)
    13. acia20 12.12.2012 (dziewczynka)
    14. mooniia 21.12.2012(dziewczynka)
    15. gusiadm 25.12.2012 (dziewczynka)
    16. artystka80 27.12.2012 (chłopiec)
    17. Emenemss 2.01.2013
    18. lapa 03.01.2013 (chłopiec)
    19. misia-ludek 5.01.2013 (chłopiec?)
    20. Anula85 12.01.2013 (chłopiec)
    21. kasia151288 16.01.2013 (dziewczynka?)
    22. mońka 19.01.2013 (dziewczynka)
    23. agavva 21.01.2013
    24. igisowa 24.01.2013 (dziewczynka)
    25. marakuya 1.02.2013
    25. GaggataB 1.02.2013
    26. justyna883 2.02.2013 (dziewczynka)
    27. milena1984 3.02.2013 (chłopiec)
    27. Olenka79 3.02.2013 (chłopiec)
    28. ikamek 05.02.2013 (chłopiec)
    29. beagraf 12.02.2013 (chłopiec)
    30. Addictive 17.02.2013 (dziewczynka?)
    31. IzUk 19.02.2013
    32. andziaiw 22.02.2013
    32. milka 1984 22.02.2013
    33. sushi 5.03.2013
    34. venus87 14.03.2013 (chłopiec)
    35. niezalogowana0 15.03.2013
    36. MilagrosCud 18.03.2013
    37. DominiczkaA 19.03.2013
    38. venika 05.04.2013
    39. KARKO 03.05.2013
    40. tiramisu 08.05.2013
    41. AgulkaQlka 13.05.2013
    42. akirka 26.05.2013
    43. Kandyzowana 30.05.2013
    -- mama piątki :)
  4.  permalink
    witam się Niedzielkowo. Kapelusznick - cudny Twój Kamilek, gratulacje.
    Mi tez się śniło wczoraj, że miałam cc i urodziłam dziewczynkę, tak samo jak moniia- wstałam jakby nigdy nic, a moje dziecko miało nagle chyba ze trzy lata:bigsmile:
    czekam z niecierpliwością na jutrzejszą wizytę, ale z rana pójdę jeszcze na betę, żeby zobaczyć jak przyrasta. Boję się strasznie.W nocy nie mogę spać, brzuch mnie boli i kręgosłup, ale brak snu to chyba raczej z powodu nerwów. Biorę luteinę 3x1.
    --
    •  
      CommentAuthorKandyzowana
     permalink
    Monia rzeczywiscie mnie na niej nie ma i nie wiem ktp dopisuje ale prosze o dopisanie z terminem 30 maja ;)

kamilek cudownyy;))))) duze usciski dla swiezej mamy i jej szkraba! :)

wiecie co ja robilam bete tylko dwa razy na poczatku bo potem mialam 12dni Egiptu i od razu usg... czy myslicie ze nimo iz na usg zobaczylam kropke to robic jeszcze beta hcg czy juz nie warto skoro znow w czwartek mam usg? :)
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    zrobione :)

Treść doklejona: 07.10.12 10:18
    nie warto :) jak chcesz cos zrobic to ew poziom progesteronu :)
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    kapelusznic -sliczny dzidzius gratuluje :)
    --
    • CommentAuthorgusiadm
     permalink
    Witam w niedzielę,
    my wczoraj też troszkę pochodziliśmy po sklepach-łupem trafił się kocyk ze słoniem -taki sam ma mojej psiapsiułki mała, która ma już 3,5 roku i myślałam że takiego już nie dostanę a tak mi się spodobał a tu taka niespodzianka!!!-cieszyłam się jak dziecko. Potem poszłam kupić balsam do brzusia i "niechcący" zaszłam do zabawkowego i kupiłam taki kosz wiklinowy na bujanym stelażu do salonu, żeby z małą nie biegać góra dól jak zaśnie-także dzień pozytywnie zakupowo wykorzystany
    Jeżeli chodzi o staniki do karmienia to mi teściowa z polski wyśle bo tu jedna szt kosztuje ponad 40 euro- a w polsce bawełniane około 50-100 więc w cenie jednego tu będę miała albo dwa może trzy zobaczymy
    Plan na dziś bardzo leniwy, posiedzę w domku, potem mały spacerek-mężczyzna wraca z pracy dopiero o 16 wiec do tego czasu się nudzę :)
    Pozdrawiam i miłej niedzieli
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Czesc Dziewczyny :))

kapelusznick - cudowne malenstwo :) gratuluje raz jeszcze :)

Ja dzis w nocy 5 razy wstawalam to toalety, poza tym jestem dzis w zlym humorze, bo sie nie wyspalam i plecy mnie bola.. mam juz dosc :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    Dzień dobry :bigsmile:

Treść doklejona: 07.10.12 11:01
    kapelusznik śliczny dzidziuś .Gratuluję!
    --
    • CommentAuthorgusiadm
     permalink
    Kapelusznik- bobasek śłiczniuni!!!
    ps-testuje mój suwaczek :)

Treść doklejona: 07.10.12 11:11
    ok ostatnia próba jak się nie uda to się poddaję

Treść doklejona: 07.10.12 11:12
    dodaje mi się tylko teks a nie suwaczek :( już nie będę próbować
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    gusiadm jak to dodaje ci się tylko tekst ? przecież w ustawieniach forum podajesz tylko link do suwaczka więc nie rozumiem czemu ci to nie wychodzi??
    --
    • CommentAuthorgusiadm
     permalink
    no właśnie skopiowałam link co widać pod tekstem i tylko link zamiast obrazka się wkleja :( nawet próbowałam z dwóch różnych stron suwaczkowych bo myślałam że pierwszy coś szwankuje
    --
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Witam niedzielnie i z bólem gardła:( całą ciążę nie chorowałam to muszę nadrobić w ostatnim miesiącu:( ehh Luby właśnie jeździ po aptekach i szuka tego syropu dla ciężarnych, bo w naszej osiedlowej się skończył.. Nie do życia jestem, robię sobie dzień leniuszka.. Dzisiaj moja mama przywiezie nam synkowe łóżeczko i będziemy mieli wszystko:) torbę dla siebie spakowałam do szpitala, jeszcze prasowanko synkowych ciuszków i spakowanie drugiej torby. Kapelusznick cudny synuś!! Mniej więcej tak wyobrażam sobie mojego tylko bardziej puciastego:)))

Treść doklejona: 07.10.12 11:54
    Gusiadm bo to nie ten link, ten co wkleiłaś jest chyba html do stron internetowych, a musi być taki do forum, żeby było w nim url coś tam;)
  5.  permalink
    Cześć dziewczyny :)

Ja się dla odmiany witam wyspana. Też wstawałam 4 razy do wc w nocy, ale mimo to nocka w miarę przespana:wink:

kapelusznick śliczny Niuniuś!:smile:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    witam się i ja w niedzielne przedpołudnie:smile:. Kapelusznick- mały cudowny :heartsabove:
    Ja sie właśnie zastanawiam nad biustonoszami do karmienia-i chyba sobie daruję. U nas mieście są tylko zwykłe, bawełniane-bez fiszbin,jak przymierzałam, to mój biust wyglądał w nich tragicznie-płaskie naleśniki-fuj:wink:..Ja muszę mieć ładny,usztywniany, który porządnie trzyma biust. A jakoś tych z wysyłkowych mam stracha-co firma to inna rozmiarówka i boję się wtopić. Chyba więc będzie zwykły stanik-miska z cycnika w dół i cyc do buźki maluszka:tongue:
    Kandy...gratuluję:bigsmile:-myślę że już nie ma sensu robić bety,ja w sumie w ogóle nie robiłam-nie chciało mi się latać do laboratorium:shamed:. Zrobiłam tylko dwa testy w 32dc, a chyba po tygodniu poszłam do lekarza i już było widać bijące serduszko:smile:. Pozdrawiam
    --
  6.  permalink
    ruda jak ja dawno nie widzualam Cie aktywnej na forum ale to moze przez to ze dopiero wrocilam na 28dni i udalo mi sie zaplusikowac :) no to juz nie robie i czekam do czwartku na wizyte i w pt kolejne usg :)
    --
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Ruda03 a propos staników gorseciarka w wawie próbowała mi wmówić, że stanik do karmienia musi wyglądać jak szmata, nie może mieć fiszbin i musi być bawełniany. Jak to coś przymierzyłam to równie dobrze mogłabym chodzić bez, tak jak piszesz dwa oklapłe naleśniki. Też już straciłam nadzieję wtedy i planowałam karmić w normalnym. Na szczęście trafiłam na ten sklep co wczoraj pisałam Li Parie. Dobrały mi stanik Panache, cud miód i orzeszki:)) fakt, że zapłaciłam 199zł, ale za darmo przerobią mi go na karmiący, w czwartek odbieram i już się nie mogę doczekać aż się zaprezentuję w nim Lubemu:)) żałuję, że wcześniej nie trafiłam do tego sklepu, może by mi tak cycki nie obwisły w źle dobranych stanikach, a z moim rozmiarem jest mega ciężko dobrać odpowiedni..
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    gusiadm-
    Suwaczek sie niewyswietla ,poniewaz wklejasz nie ten kod .
    Musisz zaznczyc ktorys z tych ,na niektorych stronkach musiasz kliknac w takie koleczko .
    kody musza byc te :BBCode (PseudoHTML, UBBCode) z poczatkiem - [url]

Ten co ty wklejasz z poczatkiem: < a href ( wkleja sie w swoj profil ,opis )
    Mam nadzieje ze wytlumaczylam spróbuj jeszcze raz :)
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Dziewczyny witam się niedzielnie :bigsmile:
    To ja napisałam Gusiadm, żeby wybrała html, przepraszam za wprowadzenie Ciebie w błąd. Dziewczyny mówią dobrze, że trzeba z URL mam nadzieje, że wyjdzie Tobie :*

Treść doklejona: 07.10.12 14:38
    Gusiadm weszłam i zrobiłam suwaczek i Emenemss ma rację trzeba wybrać ten pierwszy kod URL BBCcode i kopiujesz i w klejach w ustawienia. Mam nadzieje, że się nie poddasz i spróbujesz ponownie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAddictive
     permalink
    Ja też się witam w niedzielę:bigsmile::bigsmile: w skończonym 21 a rozpoczętym 22 tygodniu:)
    Jeszcze tylko tydzień i wejdziemy w 6 miesiac:bigsmile::bigsmile:

Kapelusznick - pięknego masz synusia!!!:peace::heartbounce:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    I zrób zapisz, a jak będziesz chciała coś napisać komentarz to tam gdzie masz Formatuj komentarz jako: tekst, Html, BBCode wybierz ten ostatni. Mam nadzieje, że będzie dobrze :cool:
    --
  7.  permalink
    Witam się w przepiękną, słoneczną niedziele (bynajmniej u mnie) :wink: Dzisiaj termin porodu mija, ale nadal nic ciekawego się nie dzieje. Mały nadal leniuchuje...
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Chociaż ja mam przyciśnięte HTML i też pokazuje mi się mój Suwaczek :tongue:
    Kapelusznik piękny twój synuś, wszystkie dzieci są piękne i ślicznie pachną :devil:
    --
  8.  permalink
    dziewczyny czy taki ból brzucha jak przed @ jest normalny w pierwszych tygodniach ciąży?Dzwoniłam w piątek do ginki, powiedziała, że to normalne, ale kazała brać luteinę.Ja mam cały czas wrażenie, że lada moment zacznę krwawić i strasznie się tym denerwuję, mam tak od czwartku (czyli jak tylko zrobiłam test, więc może to też psychika), ale brzuch boli dopiero po południu,, od rana jest ok.:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Andzia-Taki bol jest normalny ,potem im wyzej w ciazy bedziesz czula takie ciagniecia ,cos jakby zakwasy ,nawet w kroczu ,poszerzaja sie wiazadla macicy ,aby zrobic miejsce dzidziusiowi :)
    Nic sie niestresuj ,odpoczywaj i ciesz sie ciaza :)))

Treść doklejona: 07.10.12 15:16
    venus87: Chociaż ja mam przyciśnięte HTML i też pokazuje mi się mój Suwaczek

Bo tu html ,sluzy abys np.miala tekst pogrubiony i niema to zadnego zwiazku z suwaczkiem :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorgusiadm
     permalink
    Andzia-mnie też troszkę pobolewało na początku i do tego miałam kłucia w szyjce ale im dalej tym przeszło
    -ok dziewczyny kolejna próba z suwaczkiem tym razem tak jak pisałyście url

Treść doklejona: 07.10.12 15:44
    suuperr!!! udało się -mała rzecz a cieszy :)
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Witam i ja Niedzielnie :bigsmile:
    Kapelusznik -jak dobrze że tak fajnie się wszystko zagoiło ,no i Kamilek miodzio - śliczności !!!!
    Misia - ja też to miałam tylko na początku oj dużo przeszliśmy , ale fakt najbardziej bolą takie słowa .Żeby wszystko się szczęśliwie skończyło , ja wierze że m. odpokutuje za Swoje i będzie się pilnował .
    Ze stanikami no może być problem ja tu dużego wyboru nie mam tylko Prenatal - ale ceny od 30e w wzwyż ,ale jak pamiętam sprzed 5 lat kupowałam takie najbardziej popularne w smyku i to była porażka lepiej biust wyglądał bez niego niż w nim.
    a ja oszaleje , brzuch twardnieje od wczoraj i to tak co -10 min..bolesne i trwa nawet minute a przy niektórych ból w dole pleców -jakie to nieprzyjemne :confused:
    a ja stoję w miejscu z wyprawką - pieniążka dalej brak ,wiec nawet komody nie mam czym palować ,do niczego nie będzie pasować ale wali mnie już to ,najważniejsze wyprać ciuszki przemeblowanie , miejsce na łóżeczka i mogą mnie chlastać :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    gusiadm: suuperr!!! udało się -mała rzecz a cieszy :)

:clap: :thumbup:

Treść doklejona: 07.10.12 16:11
    edzia503: ale jak pamiętam sprzed 5 lat kupowałam takie najbardziej popularne w smyku i to była porażka lepiej biust wyglądał bez niego niż w nim.

Ja tez je mialam ,masakra normalnie ,oblesne ,niedopasowane ...Nawet teraz dostalam od siostry dwa nowe ,zalozylam jak wyroslam ze swoich ,ale na wyplate ide na zakupy bo tego sie nosic nieda ...
    Ja do karmienia kupowalam te :

alles

i uwazam ze sa rewelacyjne i az tak niedrogie ,jak tu ktos pisal po 199zl :)
    --
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Emenemss mierzyłam te allesy, nawet kupiłam jeden za 75zł jak byłam w okolicy 20tyg rozmiar 80i, ale teraz jest za mały i większych rozmiarów brak.. Nie masz pojęcia jakbym chciała kupować sobie tanie staniki w większych ilościach:( niestety w naszym kraju jest tragedia z dużymi rozmiarami i nie chodzi tylko o te do karmienia, najwyżej do miseczki d lub małego f w normalnych sklepach, ale wolę mieć jeden dobry za te 199 niż wcale..
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Andzia tez tak mam i to jak piszę Emenemss ja właśnie to przechodzę, ale od pewnego czasu czuje nawet popołudniami ból w podbrzuszu jak na miesiączkę :confused: więc spokojnie się nie martw bo Twój stress negatywnie wpływa na dzidzie. Bierz Luteinę, leż i odpoczywaj!!!! szczególnie, że już miałaś problemy z wcześniejszymi ciążami...:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    isiula: Emenemss mierzyłam te allesy, nawet kupiłam jeden za 75zł jak byłam w okolicy 20tyg rozmiar 80i, ale teraz jest za mały i większych rozmiarów brak.. Nie masz pojęcia jakbym chciała kupować sobie tanie staniki w większych ilościach:( niestety w naszym kraju jest tragedia z dużymi rozmiarami i nie chodzi tylko o te do karmienia, najwyżej do miseczki d lub małego f w normalnych sklepach, ale wolę mieć jeden dobry za te 199 niż wcale..

No to dokladnie ,lepiej jeden niz wcale ,to ja cale szczescie sie mieszcze jeszcze w alles bo teraz chce zakupic 80d :))
    --
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    Ale mi młody masakruje szyjkę i na dół brzucha naciska...! Plus drętwienia na górze i do tego jest straaaasznie ruchliwy jak rzadko kiedy... Prysznic nie pomógł... :cry:
    --
  9.  permalink
    Dii: Ale mi młody masakruje szyjkę i na dół brzucha naciska...! Plus drętwienia na górze i do tego jest straaaasznie ruchliwy jak rzadko kiedy... Prysznic nie pomógł... :cry:

A moze juz sie mlody szykuje do wyjscia... hmmm? Kiedy teraz masz najblizsza wizyte u gina i podgladanie?
    -- ___
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    Hmm... najlepsze jest to, że już nie mam, bo stwierdził, że teraz zobaczymy się tylko w szpitalu :wink: żartowniś! Ale mam KTG i USG w środę - 10.10. Już wczoraj wieczorem miałam ostre skurczyki ale przeszły jak zasnęłam. Jeszcze na wieczór z mężem włączyliśmy sobie kabarety i jak na złość nie mogłam się śmiać - tak mnie bolało! A teraz znowu to samo tylko dodatkowo ta szyjka...

Treść doklejona: 07.10.12 18:43
    Najlepsze jest to, że znajomi, którzy przyszli do mojej mamy twierdzą, że jeszcze brzuch aż tak mi nie opadł a od tego czasu jak opadnie jeszcze czeka się 2 tygodnie do rozwiązania - podobno ręka powinna na płasko pionowo mieścić się między biustem a brzuchem - ciekawe! A ja czuję jakbym miała zaraz eksplodować!
    --
  10.  permalink
    Hej Kochane od jakiś 2 dni mam dziwne bóle podbrzusza, jak na @ ale mam nadzieję, że to nic groźnego... Martwię się czy z dzidzią wszystko ok :(
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Dii: Najlepsze jest to, że znajomi, którzy przyszli do mojej mamy twierdzą, że jeszcze brzuch aż tak mi nie opadł a od tego czasu jak opadnie jeszcze czeka się 2 tygodnie do rozwiązania - podobno ręka powinna na płasko pionowo mieścić się między biustem a brzuchem - ciekawe! A ja czuję jakbym miała zaraz eksplodować!

To wcale nie jest regula ,a bardziej wymysly jak inne przesady ,czasmi brzuszek opada.
    Mi wcale nieopadl a urodzialm ,mozna powiedziec z dnia na dzien ...bo zaczely sie saczyc wody i mi wywolali porod..
    Wiec spokojnie ,moze jeszcze troszke pochodzisz :)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.