Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
Usnelam po 22, obudzilam sie po 23 i kolejny raz po 1 i mialam wrazenie, jakbym przespala juz z polowe nocy, a tu jeszcze tyle godzin.
[/url]
,ja dzisiaj też miałam ciężką noc-coś ostatnio cierpię na bezsenność. Do 3.30 nie spałam,już mnie cholera w tym łóżku brała
. Zostały mi już tylko-albo aż
-dwa miesiące,ciekawe czy za dwa miesiące będę już niańczyć mojego szkrabusia
.
Czytałam trochę o tym w necie, i ponoć antybiotyk podaje się dopiero podczas porodu, bo wcześniej nie ma sensu - i tak nie chroni dziecka, poza tym bakteria zawsze może do porodu powrócić...więc już się tak nie stresuję

ponoć antybiotyk podaje się dopiero podczas porodu, bo wcześniej nie ma sensu - i tak nie chroni dziecka, poza tym bakteria zawsze może do porodu powrócić...więc już się tak nie stresuję

co dzień co raz gorzej , czuje się ja wyrodna matka narzekam a lepiej pomyśleć jak te kluski 2,5kg się tam mieszczą i jak imjest nie wygodnie .Tylko czy zmiana pozycji musi aż tak boleć 
mocno oby długo się nie męczyło , ale jak mimo specyfików nie będzie przechodzić to idź do lek. ja wytrzymałam tylko 3 dni , z zapaleniem ucha i zatokami teraz jest dobrze i wszystko przeszło
a jak to jest z tym badaniem same o nim przypominacie ? a jeśli ja będę mieć CC to chyba nie jest to, aż tak ważne ?chyba w szpitalu by nie pominęli tak ważnego badania .

, i wiecie co spuchły mi stopy nie ma upałów dużo korzystam z WC -masakraviolet_flower
acia20

I to dość boleśnie. W środę idę do lekarza, zobaczymy, co mi na to powie. Najczęściej dzieje się tak, kiedy jestem aktywna, np. zapominam się i idę szybko. Ale niestety dzieje się też tak kiedy np. siedzę w pracy przed komputerem.
i po całym tygodniu mózg wolniej pracuje...
[/url]
lubię jesień bo jest piękna ale jak słoneczko świeci
Ja dziś też kiepsko spałam, budziłam się co chwile, mam ostatnio kiepskie sny! wręcz koszmary
chociaż wieczór był bardzooo miły i przyjemny 

wiecie co mam na myśli
idę się położyć, może przysnę bo dopiero skończyłam sprzątać 
mam nadzieje, że da znać.
beta bardzo ładna, kiedy masz wizytę??
[/url]