Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny zrobila mi sie opryszczka na ustach juz 2 raz w tej ciazy - mam nadzieje ze to nie jest grozne dla dziecka...
albo jak calujesz sie z partnerem i on pozniej gdziesz indziej Cie caluje:-) to czy nie przeniesie...
- no nie w takim razie nie moge pic wina, uprawiac seksu przez pessar i doszlo jeszcze to - zyc nie umierac Lepiej nie próbować!
Mi też ostatnio wyskoczyła opryszczka na ustach
albo jak calujesz sie z partnerem i on pozniej gdziesz indziej Cie caluje:-) to czy nie przeniesie...
ale obciach kiedy Ty masz czas na te zakupy
Edziu ja wiekszosc przez net :) dzis musiałam podjechac do tesco bo pojutrze mam odebrac od kolezanki tone ciuszków łózeczko itp rzeczy po jej córci, a ze ona nie chce kasy to podjechałam i jej synowi kupiłam lego ninjago a córci ciastoline play doh ksiezniczki :) No i tak przy okazji smoczki, jakies kremy, papmersy newborn - takie tam duperele :)
sex -- heheh a co to takiego?? my mamy zakaz całociazowy ;) ale to nie pierwszy raz wiec spoko :)
Eee to nic, mój kolega uwielbia kluski z truskawkami i keczupem:)) co powiecie na taki zestaw? Bo do mnie nawet w ciąży nie przemawia.. ;)
jakis aniol nad wami czuwal
Uważajcie na siebie dziewczyny a szczególnie Ty Lapa
nie występuje na całej twarzy