Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Izuk, może spróbuj jakiś kompres na bolącą głowę. A na przeziębienie wszystkie mamy polecają tutaj słynny syropek Prenatal dla ciężarówek:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorDii
    • CommentTimeOct 8th 2012
     permalink
    Hehe! Mama moja powiedziała, ze ma się wstrzymać do środy, bo wtedy wraca z wyjazdu. A ja raz chciałabym go pogonić a raz mi jest żal, że to ma się już skończyć... I sama nie wiem... Gdyby już nie rósł to bym chciała jeszcze ze 2 tygodnie, ale w związku z tym, że jest już całkiem spory to lepiej żeby wyszedł jak najszybciej... Nie chcę, żeby za jakiś czas okazało się, że kwalifikuję się do cc, bo dziec jest za duży... Tydzień temu ważył 3400g to teraz pewnie 3600g ... Starczy mu!
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    Izuk amoksycylina jest bezpieczna w ciazy i lepiej ja wziac niz meczyc infekcja malucha ( to moze byc dla niego niebezpieczne) ja tez brałam miesiac temu jak po tygodniu zamiast coraz lepiej było coraz gorzej :devil: brałam 5 dni i generalnie mocno mi sie poprawiło poza krtania bo skrzypie do dzis.
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthorIzUK
     permalink
    Okłady na głowę robiłam cała noc, bo inaczej bym nie usnęła.
    Dziekuje Monia, nie wiem czy poczekać do jutra i zobaczyć czy leżenie w łóżku pomoże czy brać ...
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Kandezynowana podaj adres zaraz się szykuję i lecę na koktajl truskawkowy, a mnie naszła ochota na lody :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorIzUK
     permalink
    A gdzie znajdę przepis na ten eliksir dla ciężarówek?
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    IzUK - ja też brałam w zeszłym tygodniu troszkę poczytałam i tu też Monia pisała że jak jest b. źle lepiej wziąść niżsiebie i Maleństwo męczyć -bo jest on bezpieczny
    Ja też miałam 250 - 3x1tabl. jak za żyłam pierwszą na noc , drugą rano - może efekt placebo ale n po 2 już czułam się lepiej .Nie czekałam aż będzie gorzej.

Ale siebie to ja też nie kumam ,dacie wiare że nie ma upałów a ja mam stopy jak Fiona - to normalne ??>ciśnienie mierze i dziś było nawet ładne 117/98 na 116 puls tak koło 17 . co się dzieje - fakt był problem bo przez 1,5 tyg. dużo piłam a w nocy nawet nie wstawałam do wc,teraz pije tyle samo a w nocy biegam 2 razy a stopy 2.5 dnia w takim stanie .
    --
  2.  permalink
    venus, tylko zavierz truskawki ze soba hehehe :*

ja to dzis tyle za dnia spalam ze zastanawiam sie jak vedzie w nocy.

codziennie zasypiam ok 22, budze sie i 24 i xzuje sie wyspana i spac juz mi sie nie chce az do 2 rano.. przekichane..

jakie plany na wieczor? ja samotnie przed TV..
    --
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Edzia też mam spuchnięte stopy mimo codziennego picia pokrzywy.. Takie uroki końcówki niestety, nabieramy wody.. Gin kazała mi kontrolować ciśnienie i powiedziała, że dopóki nie ma białka w moczu i ciśnienie ok to mam się nie martwić. Po porodzie wszystko powinno ładnie zejść, oby...

Treść doklejona: 08.10.12 20:41
    Edzia, a co mówią lekarze na to Twoje dolne ciśnienie? Teraz się dopatrzyłam, że masz strasznie wysokie 98.. Moja gin już zaczyna panikować jak tylko przekroczę 80...
    •  
      CommentAuthorMalisiek
     permalink
    Ja jak ostatnio bylam u poloznej i mialam cisnienie 84, to pytala, czy puchne. Nie puchne, ale gdybym zaczela, to mi od razu kazala jechac do szpitala...
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    Dziewczyny a ja mam pytanie czy to możliwe ,że moje nogi zaczęły już puchnąć na tym etapie ciąży???Bo ja zauważyłam,że są opuchnięte i żade skarpetki mi się nie trzymają.
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    No że ja zapomniałam o tej pokrzywie ....:shamed: no trudno 3 tyg. wytrzymam dam rade , ciekawi mnie tylko co z tym białkiem postaram się doprosić u nowego gina .
    Nie sądziłam że nawet jak nie będzie upałów to też tak sie porobi .....:confused:
    Isula A wy już tak blisko bezpiecznego momentu, super
    No i moje Kluseczki też z każdym dniem co dzień bezpieczniejsze .
    Aaaaa i wiecie co dziś siadłam do wydatków i wiecie policzyłam co ile będzie kosztować od wózka po husteczki do pupci ( nie licząc urabek bo dla Zosi Komplet mam i dla Henia ) i..... wyszło mi około 1100e (chociaż sam wózek 2300) nieźle:shocked:
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    Zazdroszczę Wam "pracujących" mężów.Mój już od maja razem ze mną siedzi na L4,i powoli mamy siebie nawzajem dość:devil: .Jak się uda, to może już w listopadzie pójdzie do pracy. Marzy mi się poranek w ciszy i w spokoju, w łóżeczku z książką i kawusią:smile:. A tak,to mam ględzenie i marudzenie za uszami. Nic sobie nie odpoczęłam z tą moją kochaną,drugą połówką:tongue:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Edzia, a co mówią lekarze na to Twoje dolne ciśnienie? Teraz się dopatrzyłam, że masz strasznie wysokie 98.. Moja gin już zaczyna panikować jak tylko przekroczę 80...

Ja jak ostatnio bylam u poloznej i mialam cisnienie 84, to pytala, czy puchne. Nie puchne, ale gdybym zaczela, to mi od razu kazala jechac do szpitala...

ja u Gina miałam na przed ostatniej wizycie 160/100 i pow. że ok .oni maja wszystkie moje objawy w d.,... a teraz mnie już totalnie olali i odesłali do innego szpitala pod pretekstem za małego łóżka do CC dla Takiego grubasa jak ja :rolling: a w domku mam 120-145/80-120 zależy i już nawet nie ma znaczenia czy się denerwuje od tak czuje, że jest źle mierze i szok nap . ostatnio 135/113 i puls na 133

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 08.10.12 21:06</span>
    Zazdroszczę Wam "pracujących" mężów.Mój już od maja razem ze mną siedzi na L4,i powoli mamy siebie nawzajem dość:devil: .Jak się uda, to może już w listopadzie pójdzie do pracy. Marzy mi się poranek w ciszy i w spokoju, w łóżeczku z książką i kawusią:smile:. A tak,to mam ględzenie i marudzenie za uszami. Nic sobie nie odpoczęłam z tą moją kochaną,drugą połówką:tongue:

chyba Cię rozumiem mój m. stracił prace już 3 tydz.(bez efektu w szukaniu) i powoli mam go dość a przed nami cieżki czas

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 08.10.12 21:07</span>
    Dziewczyny a ja mam pytanie czy to możliwe ,że moje nogi zaczęły już puchnąć na tym etapie ciąży???Bo ja zauważyłam,że są opuchnięte i żade skarpetki mi się nie trzymają.

Ja miałam b.spuchnięte ale miedzy 20a 23 ale wtedy te upały były a teraz.Polecam dziewczyn sposób pokrzywa - nic jej się nie równa :wink:
    --
    •  
      CommentAuthormontenia
     permalink
    IzUK, a co Tobie jest ,ze antybiotyk ci zapisal gp? Zacznij jesc czosnek, pic cieple mleko z miodem i czosnkiem na noc, a rano na czczo wode z miodem( zrob ja weczorek niech postoi na noc). Jak zatoki dokuczaja to kup w aptece olbas oil i zrob sobe inhalacje nad miska z goraca woda i tymi kroplami.
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    pisałyście że maść majerankowa na zatkany nos jest ok a mi pomagała tylko przez 2wa dni a teraz już chyba nic mi nie pomaga na ten nos :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Wow Edzia to nie ma żartów z takim wysokim ciśnieniem i jeszcze zaczynasz puchnąć.. Tak jak Malisiek pisze ja bym jechała do szpitala to sprawdzić i koniecznie zrób badanie moczu czy nie masz w nim białka, bo to by oznaczało zatrucie ciążowe.. Nie chcę Cię straszyć, ale to bardzo niebezpieczne. Nie rozumiem jak tamtejsi lekarze mogą bagatelizować tak poważną sprawę.. Aż mnie krew zalewa jak czytam jak Cię tam zlewają i to na dodatek przy ciąży bliźniaczej:/ tragedia!!!
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    IzUK, a co Tobie jest ,ze antybiotyk ci zapisal gp? Zacznij jesc czosnek, pic cieple mleko z miodem i czosnkiem na noc, a rano na czczo wode z miodem( zrob ja weczorek niech postoi na noc). Jak zatoki dokuczaja to kup w aptece olbas oil i zrob sobe inhalacje nad miska z goraca woda i tymi kroplami.

Masz racje najpierw domowe sposoby , ale jeśli oni zawodzą .....

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 08.10.12 21:35</span>
    Wow Edzia to nie ma żartów z takim wysokim ciśnieniem i jeszcze zaczynasz puchnąć.. Tak jak Malisiek pisze ja bym jechała do szpitala to sprawdzić i koniecznie zrób badanie moczu czy nie masz w nim białka, bo to by oznaczało zatrucie ciążowe.. Nie chcę Cię straszyć, ale to bardzo niebezpieczne. Nie rozumiem jak tamtejsi lekarze mogą bagatelizować tak poważną sprawę.. Aż mnie krew zalewa jak czytam jak Cię tam zlewają i to na dodatek przy ciąży bliźniaczej:/ tragedia!!!
    --

dzięki za Takie ciepłe słowa ,ale ja tu mogę prosić ....:devil: a jak nie ma przyczyny to nie zlecają badania i ja proszę i proszę i widać jaki efekt .
    A wiecie co powiedziałam żeby sprawdzili mi szyjkę że chyba mi czop zaczoł odchodzić i to różowy ...a ta ginka mi na to to normalne i była bardziej zaaferowana przeniesieniem mnie do innego szpitala niż skontrolowaniem moich objawów ,ale mnie już to śmieszy .....przez :cry:
    --
  3.  permalink
    Kandyzowana , ja też ostatnio cały czas jestem samotna :cry: bo Mój wyjeżdża na szkolenie do Krk i wraca tylko na weekend... Powiedz w jakim mieście lub woj. jesteś a już jadę z owocami :bigsmile:
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Ja bym się chyba wykończyła nerwowo na Twoim miejscu.. A z tym przeniesieniem, bo za małe łóżko to nawet nie skomentuję, brak mi słów! Trzymaj się kochana cieplutko, jeszcze niecałe 3 tyg i będziecie bezpieczni. Dobrze kojarzę, że bliźniaki są donoszone w 36 tyg? Oby ten nowy gin był bardziej rozgarnięty od tych, na których trafiałaś do tej pory! Koniecznie zrób to badanie moczu. Trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego i żeby nie zaszkodziło Twoim Pchełkom!
    •  
      CommentAuthorAddictive
    • CommentTimeOct 8th 2012 zmieniony
     permalink
    Hej dziewczyny:)Witam się wieczornie:)
    A my dzisiaj mieliśmy usg połówkowe:bigsmile::bigsmile:

Maluszek to 99% dziewczynka:) widziałam na usg ;)
    – przybliżona waga dziecka – 394 g (20 tyg. 6d)
    - ASP – akcja serca płodu – 134 u/min
    - Pępowina trójnaczyniowa.
    Nasza mała jest położona główkowo, łożysko jest położone na tylnej ścianie macicy, stopień dojrzałości I.
    Na podwyższone TSH dostałam Euthyrox 25 mam brać rano przed jedzeniem 1 tabletkę.
    Dalej zażywać witaminy, kwas foliowy i magnez.
    generalnie moja gin. prowadząca powiedziała, że dziecko rozwija się bardzo dobrze i nie ma zastrzeżeń. Wymiary ogólnie zgadzają się z wiekem ciąży
    :smile::smile:
    Bardzo się cieszę, że będzie dziewczynka:):winkkiss:

A co do oglądania tv wieczorną porą to my z mężem właśnie obejrzeliśmy wspólnie Lekarzy na tvn:) polecam ten serial chociaż zwykle seriali nie oglądam to te tvn-owskie lubię bardzo: np usta usta, apetyt na życie:).
    Jestem już dzisiaj zmęczona bo jeszcze basen zaliczyłam więc zaraz pewnie pójdę spać
    :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    Addictive Gratulacje z okazji oczekiwania na córcię .Dziewczynki tez są fajne , ja chcialam mieć dziewczynkę ale będzie synek z czego też bardzo bardzo bardzo się cieszę .
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
     permalink
    Addictive - super :))) gratuluje coreczki :)
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    Addictive, super wieści:smile:
    --
  4.  permalink
    Addictive gratuluję córci - niech rośnie zdrowo :):wink:
    --
  5.  permalink
    <0>dołańczam się do gratulacji:)

Suwaczek z babyboom.pl

Suwaczek z babyboom.pl
    --
  6.  permalink
    <0>Addictive- gratulacje z okazji corci, magiczne chwile, ja wspominam z rozrzewnieniem:)

Treść doklejona: 09.10.12 02:11
    Ja z kolei dzis 1 raz doswiadczylam TAKIEGO skurczu ze sie zwinelam z bolu, 2krotny skurcz. A potem maluszek sie ruszal. Podejrzewam ze macica trenuje przed prorodem. tak jak dla wiekszosci dla mnie tez byla ciezka noc, poszlam spac o 3.30 przezywam bezsenne noce, biodra mnie bola od spania na bokach.
    Dzis jednak wybralam sie na 2h spacer, bo jest tutaj tak pieknie w parku, liscie minia sie kolorami zlota. Porobilam mase zdjec. Widze jeszcze czubki butow wiec nie jest zle z moim rosnacym brzuchaczem.A jutro mam wizyte u gina, tzn z jego asystentka, mam nadzieje ze ostatnia. chce zmienic lekarza...

Treść doklejona: 09.10.12 02:12
    A maluszek nadwyraz spokojny przez ostatnie kilka dni, az mi brakuje tych jego prawych sierpowych. nie wiem dlaczego tak.

Treść doklejona: 09.10.12 02:13
    aha, a czy pokrzywa jest moczopedna?
    --
  7.  permalink
    <0>Również gratuluję Ci córci :kissing: I ja też liczę na córeczkę :bigsmile: Ale jestem ciekawa co wyjdzie z tego hehe ;)
    -- [/url]
  8.  permalink
    <0>witam się we wtorkowy poranek!Byłam wczoraj u lekarza.Narazie na usg nic nie widać, ani kropeczki, ale się tym trochę zmartwiłam:sad:Mam dużo leżeć i się nie stresować, kolejna wizyta 18.10.No i mam brać duphaston.Tylko nie zrozumiałam, czy mogę brać luteinę jednocześnie z duphastonem, a uświadomiłam to sobie dopiero w domu.:confused:
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
    • CommentTimeOct 9th 2012
     permalink
    <0>
    Andzia1508: , czy mogę brać luteinę jednocześnie z duphastonem

mozesz :) niektórzy tak zalecaja :)

Addictive gratuluje córy :) dziewczyny sa fajne :)
    -- mama piątki :)
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Isiula - tak bliźniaki w skończonym 36 donoszone (ponoć )a ja postaram się doprosić o badanie ,ale już czuje że dupa będzie
    Addictive .To są dobra wieści .Gratulacje córeczki !!!
    Ej Mila no właśnie tak mogą boleć biodra od spania , na to nie wpadłam :shamed: prawe masakra (najlepiej na nim mi się śpi)
    A Danielek pewnie ma jesienną chandrę przeciągnie się i czeka na lepszą pogode :wink:
    Andzia Dajcie Sobie czas na pewno będzie dobrze !!! ja brałam to i to ( tylko luteine miałam dopochwowo )

O kurcza myślałam,że po nocy przejdzie ale nie(zaczeło się wczoraj )....:confused: tak 5 cm nad pepkiem , na dole aż do blizny (po CC) nic nie czuje normalnie nic tak jak po cięciu , ale wtedy czucie na brzuchu miałam :sad: a teraz co to się dzieje zemną :sad:
    --
  9.  permalink
    <0>Dzień dobry laski Addictive dołańczam się do gratulacji:)Fajnie ze wiesz że nosisz córcie w sobie:)

Ja mam za sobą średnio przespana noc katar mam gardło mnie drapało,a do tego co chwile skurcz łydki mnie łapał ;/ ale dałam rade wstałam walne kawke i bede jakoś funkcjonować:)

Suwaczek z babyboom.pl

Suwaczek z babyboom.pl
    --
    • CommentAuthorgusiadm
     permalink
    <0>Witam we wtorkowy poranek :)
    Gratuluję córci :)))
    Jeżeli chodzi o linię brzuskową to mi się pojawiła jakiś czas temu a pępek prawie wypukły-co do sexu to mój m słabo się garnie wymówkę ma ulubioną "nie będziemy lenki budzić" ha! wydaje mi się że po prostu boi się że coś jej zrobi, no cóż niewiele do końca zostało więc w razie gdyby się mocno upierał to jakoś wytrzymam
    Nogi zaczęły mi już puchnąć ok 15tc ale to dlatego że stoję na nogach cały dzień-wyniki mam dobre bo też sprawdzali pod tym kątem
    a no i zaczęłam 30tc!!!!!
    --
  10.  permalink
    <0>gusiadm...30 tydz ale ci fajniutko teraz to Ci zleci reszta raz dwa:)Ja jestem w 17 tyg. a juz zaóważyłam ze mój pępek jest jakiś inny miałam taki głęboki ladny a teraz zrobił się płyciutki:)zobaczymy co dalej będzie...

Suwaczek z babyboom.pl

Suwaczek z babyboom.pl
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    <0>Witam wtorkowo co do lini brzuszkowej to mała rzecz a cieszy .Ja się nią cieszę od 2 tygodni w ogóle to każdym objawem ciąży się cieszę oprócz mdłości bo wiem,że wszystko jest ok .
    --
  11.  permalink
    <0>Anula85 a co oznacza niby ta linia??ma jakies ukryte znaczenie? ja narazienic nie widze:)

Suwaczek z babyboom.pl

Suwaczek z babyboom.pl
    --
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    <0>ja linii nie mam jeszcze a pępek jest bardziej płytki, ale nie wystaje
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    <0>DominiczkaA Brunatna kreska biegnąca od pępka w dół do wzgórka łonowego to efekt zmian hormonalnych zachodzących w twoim organizmie. Wzrost poziomu progesteronu powoduje stężenie w niektórych miejscach na skórze pigmentu (czyli ciemnego barwnika). Stąd właśnie ciemna kreska na brzuchu, a także ciemnienie brodawek sutkowych czy czasami zmiana koloru warg sromowych na ciemnobrunatne. Zmiany barwnikowe są zwykle mocniejsze u kobiet o ciemnej karnacji. Jednak niezależnie
    od tego, jak bardzo są one widoczne, to po porodzie samoistnie znikną, a twoja skóra odzyska dawny kolor. ( Pojęcie tej linii wyjaśniła dr Bożena Kowalska znalazłam to na google)

Treść doklejona: 09.10.12 09:53
    Tyle,że u mnie ta lina jest pod piersiami prosto w dół .
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    <0>Witam we wtorek. Dziś zaczynam 29tc i jak dla mnie to dopiero 29tc:wink: bo jakby nie patrzeć jeszcze pełne 3 msc przede mną. Może do końca roku zdążę się wyrobić z wyprawką :tongue:

milena1984: aha, a czy pokrzywa jest moczopedna?

tak, bo wpływa oczyszczająco na organizm-przyśpiesza wydalanie toksyn z organizmu, czyli aktywuje nerki do pracy.
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Anula fajny tekst u mnie poszło w brodawki sa tak ciemne :shocked: i tam też jakoś ciemniej . Dobrze że to i to na jasnym tle :wink:
    --
  12.  permalink
    <0>no eitam i ja leniwie i wtorkowo. niezalogowana - ja jestem z Wwy :)

Addictive - gratuluje coreczki"!!:)
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    <0>Dzień Dobry dziewczyny :kiss:
    Ja miałam dziś iść na badanie krwi i moczu, ale tak wstałam rano do ubikacji zaspana i się załatwiłam zamiast oddać trochę moczu do pojemnika :confused: ( 5 rano była ), więc mówię dobra wstanę za kilka godzin i oddam kolejny mocz, więc przebudziłam się o 8 , ubrałam się, umyłam i musiałam zjeść!!! już jak wstałam - otworzyłam oczy- moje dziecko pragnie jeść, ale mówię wytrzymam!!! pupa!! słabo mi się zrobiło, zakręciło w głowie i po badaniu :shocked: jutro na 100% muszę iść bo w czwartek mam wizytę. A jeszcze od rana mam ból jak na @ :sad: W nocy też ciężko spałam - ZNÓW!!! ohhh uroki ciąży, jeszcze ostatnio mam sny realistyczne i się przebudzam, takie bzdury, że szok!

Treść doklejona: 09.10.12 10:28
    Addictive gratulacje dziewczynki :bigsmile:
    --
  13.  permalink
    <0>hej laski ....powiem wam że miałam nieza ciekawy poranek...;/ cały czas miałam bezobjawową ciąże do dziś.Wstałam rano ssało mnie bardzo głodna byłam zjadłam 2 kanapki z pasztetem...a później zamuliło mnie nieziemsko i chodziłam z 2 godziny taka zamulona ..ciągnęło mnie na wymioty a teraz byłam w łazience i mnie tak wymordowało że masakra...Jak myślicie co moze być powodem czyżby mdłości zaczęły mi się własnie teraz a może to wina mojego niskiego ciśnienie nie wiem...

Suwaczek z babyboom.pl

Suwaczek z babyboom.pl
    --
  14.  permalink
    <0>hej Dominiczka - witaj w klubie:-) ja tez dzis rano wstalam i mnie ciagnelo na wymioty. Czasem sie zastanawiam czy to mozliwe zeby objawy trwaly tak dlugo, choc nie codziennie - i mysle sobie momentami ze to juz moja psychika sama nakreca te mdlosci. I pewnie Ci wali serce jak oszalale - ja tak mam.
    -- [/url]
  15.  permalink
    <0>powiem ci ze ja od kąd jestem w ciązy ani razu nie wymiotowałam muliło mnie czasem tylko troche...ale dziś to mnie wymęczyło i zastanawiam się czy to przez ciąze czy przez jakis wirus w powietrzu...świeczki w oczach miałam jak mnie muliło mówiłam do siebie zeby tylko nie rzygnąć żeby tylko nie to....;/ a potem już mulenie mnie męczyło to mówiłam rzygnij żeby miec za soba lepiej się poczujesz aj masakra normalnie boje sie tego mam nadzieje że to tylko jednorazowe...

Suwaczek z babyboom.pl

Suwaczek z babyboom.pl
    --
  16.  permalink
    <0>ja tez ani razu nie rzygalam mialam tylko odruchy wymiotne i potworne mdlosci. I tez sie zarabiscie tego boje - fobia zaawansowana. Moze za szybko zjadlas? jesli nie boli Cie brzuch i nie masz goraczki to to raczej nie wirus:-) ale tez sie zastanawiam dlaczego 17 tc i jeszcze potrafi pomeczyc...
    -- [/url]
  17.  permalink
    <0>Kandyzowana, szkoda że tak daleko :bigsmile::bigsmile: A jest tu ktoś wgl ze śląska ? :wink::wink:
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorIzUK
     permalink
    <0>hej dziewczyny , dzis mam skan polowkowy :)))
    juz nie moge sie doczekac, mozecie mi podpowiedziec o co pytac , chociaz nie wiem czy cokolwiek sie dowiem, bo na ostatnim uslyszalam tylko ze wszystko jest ok!
    (ps.mieszkam w uk)
    --
  18.  permalink
    <0>brzuch mnie bolał właśnie...i pytałam dzidzie co chce od mamy :)

Treść doklejona: 09.10.12 11:23
    Suwaczek z babyboom.pl

Suwaczek z babyboom.pl

Treść doklejona: 09.10.12 11:23
    Niezalogowana0 ja Stalowa Wola:)
    --
    • CommentAuthorruda03
     permalink
    <0>Hej...ja jestem ze śląska:bigsmile:. Ja jak do tej pory ani razu nie wymiotowałam-tylko do 9tyg miałam mdłości-a do teraz czuję się super. Jak dla mnie, to ciąża może trwać 12 m-cy:bigsmile::wink:-jak na 8 miesiąc to brzuchol tez nie jest jeszcze taki wielki:smile:. Ja nie mam żadnej krechy od pępka,tylko te cycuchy:shocked:,masakra-jak u murzynki-sutki i brodawki prawie że czarne:tongue:-mąż ma przerażenie w oczach jak je widzi:bigsmile:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.