Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Edzia, a co mówią lekarze na to Twoje dolne ciśnienie? Teraz się dopatrzyłam, że masz strasznie wysokie 98.. Moja gin już zaczyna panikować jak tylko przekroczę 80...
Ja jak ostatnio bylam u poloznej i mialam cisnienie 84, to pytala, czy puchne. Nie puchne, ale gdybym zaczela, to mi od razu kazala jechac do szpitala...
Zazdroszczę Wam "pracujących" mężów.Mój już od maja razem ze mną siedzi na L4,i powoli mamy siebie nawzajem dość .Jak się uda, to może już w listopadzie pójdzie do pracy. Marzy mi się poranek w ciszy i w spokoju, w łóżeczku z książką i kawusią. A tak,to mam ględzenie i marudzenie za uszami. Nic sobie nie odpoczęłam z tą moją kochaną,drugą połówką
Dziewczyny a ja mam pytanie czy to możliwe ,że moje nogi zaczęły już puchnąć na tym etapie ciąży???Bo ja zauważyłam,że są opuchnięte i żade skarpetki mi się nie trzymają.
IzUK, a co Tobie jest ,ze antybiotyk ci zapisal gp? Zacznij jesc czosnek, pic cieple mleko z miodem i czosnkiem na noc, a rano na czczo wode z miodem( zrob ja weczorek niech postoi na noc). Jak zatoki dokuczaja to kup w aptece olbas oil i zrob sobe inhalacje nad miska z goraca woda i tymi kroplami.
Wow Edzia to nie ma żartów z takim wysokim ciśnieniem i jeszcze zaczynasz puchnąć.. Tak jak Malisiek pisze ja bym jechała do szpitala to sprawdzić i koniecznie zrób badanie moczu czy nie masz w nim białka, bo to by oznaczało zatrucie ciążowe.. Nie chcę Cię straszyć, ale to bardzo niebezpieczne. Nie rozumiem jak tamtejsi lekarze mogą bagatelizować tak poważną sprawę.. Aż mnie krew zalewa jak czytam jak Cię tam zlewają i to na dodatek przy ciąży bliźniaczej:/ tragedia!!!
--
aha, a czy pokrzywa jest moczopedna?