Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dzis mam skan polowkowy :)))
juz nie moge sie doczekac, mozecie mi podpowiedziec o co pytac , chociaz nie wiem czy cokolwiek sie dowiem, bo na ostatnim uslyszalam tylko ze wszystko jest ok!
(ps.mieszkam w uk)
ale na połówkowym kobieta wyjaśniała mi wszystko co się dzieje i co widać na ekarnie. Poproś, żeby Ci mówli co robią i co widać. Ważne, żeby sprawdzili wszystkie organy, główkę, brzuszek, kości udowową, kość nosową, przepływy i ilość wód płodowych. Trzymam kciuki!
[/url]

[/url]MilagrosCud
. Oj Kochana ciesz się Malutkim brzuszkiem - maleństwo dobrze się rozwija a Ty się aż tak nie męczysz- zauważ plusy . A jak za dużym za tęsknisz, popatrz na moje zdj. w galerii i wyobraź sobie jak ubieram skarpetki
[/url]
[/url]

[/url]

[/url]edzia a jak Ty się golisz?;-) to mnie zastanawia jak ja sie tam bede golic z brzuchem. Moja kumpelka uzywala do tego lusterka bo jak poprosila meza to on ja smyrgal a nie golil
Ja już po wizycie u gin (byłam na konsultacji w sprawie mojego pozytywnego GBS-a). Dostałam antybiotyk dopochwowo i będe się nim faszerować przez 12 dni - powinno pomóc i unicestwić bakterię
Jak skończę kurację mam powtórzyć badanie (o ile będę jeszcze przed porodem)
Edzia ja mam brzuch sporo mniejszy od Twojego, ale ubieranie skarpetek to też już u mnie misja niewykonalna
violet_flower widzisz? Dobrze, że poszłaś do lekarza i bierzesz ten antybiotyk. Możesz być spokojniejsza
oby szybko się wyprowadziła ta .....bakteria
Ja też mam sutki bardzo ciemne, oczywiście i piersi się sporo powiększyły co mojemu się niezmiernie podobaHej to tak samo jak mojemu , a ja smaruję te piersi kremem Perfecta Mama bo bardzo chce zatrzymać je takie na dłużej chociaż to niemożliwe
bo po karmieniu nie będzie po nich śladu chyba ,że krem zdziała cuda.
[/url]lapa...ja też z IE ..w którym szpitalu rodzisz???
...ja miałam 3 wizyty w szpitalu (Rotunda) i 4 mam na 31.10 a 9.11 mam cc...tak więc malutko tych wizyt...nawet badanie krwii robili mi tylko w 13tc . Ja chodzę do dr Dybkowskigo...on robił mi też dodatkowe badanie krwii m.in na toksoplazmozę no i oczywiśće mam olbrzymią anemię i gdybym sama tego nie sprawdziła to teraz nie miałbym siły nawet z łóżka wstawać
...Tak więc ja ten posiew tez robiłam prywatnie u niego ale w zasadzie nic nie płaciłam bo robił mi jeszcze usg i zapłaciłam 60 euro.

ja mojemu też wspomniałam o tym to powiedział, że sam nie potrafi się ogolić na twarzy a co dopiero mi w kroczu
( mój ma babski zarost i nie musi się golić codziennie ) jeszcze spojrzał na mnie i powiedział: bał bym się, że łechtaczkę Twoją bym zmasakrował
Głupek!!! 

tylko się zastanawiam nad tym, bo jeżeli wy nie czujecie a ja tak, to co to znaczy??? że mój dzidziuś jest tak gruby, że miejsca mu brakuje?
o matko!! w czwartek idę do gin to się jej zapytam o wagę maleństwa 
pewnie nie wszystkim się podobają imiona ale chciałam się pochwalić Wam 
tylko się zastanawiam nad tym, bo jeżeli wy nie czujecie a ja tak, to co to znaczy??? że mój dzidziuś jest tak gruby, że miejsca mu brakuje?
Poza tym ciągle jestem w ruchu, moje dziecko (to poza brzuchem) jest jak torpeda, więc wciąż kołyszę to w brzuchu

[/url]
[/url]