Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dzis mam skan polowkowy :)))
juz nie moge sie doczekac, mozecie mi podpowiedziec o co pytac , chociaz nie wiem czy cokolwiek sie dowiem, bo na ostatnim uslyszalam tylko ze wszystko jest ok!
(ps.mieszkam w uk)
MilagrosCud
edzia a jak Ty się golisz?;-) to mnie zastanawia jak ja sie tam bede golic z brzuchem. Moja kumpelka uzywala do tego lusterka bo jak poprosila meza to on ja smyrgal a nie golil
Ja już po wizycie u gin (byłam na konsultacji w sprawie mojego pozytywnego GBS-a). Dostałam antybiotyk dopochwowo i będe się nim faszerować przez 12 dni - powinno pomóc i unicestwić bakterię
Jak skończę kurację mam powtórzyć badanie (o ile będę jeszcze przed porodem)
Edzia ja mam brzuch sporo mniejszy od Twojego, ale ubieranie skarpetek to też już u mnie misja niewykonalna
violet_flower widzisz? Dobrze, że poszłaś do lekarza i bierzesz ten antybiotyk. Możesz być spokojniejsza
oby szybko się wyprowadziła ta .....bakteria
Hej to tak samo jak mojemu , a ja smaruję te piersi kremem Perfecta Mama bo bardzo chce zatrzymać je takie na dłużej chociaż to niemożliwe bo po karmieniu nie będzie po nich śladu chyba ,że krem zdziała cuda. Ja też mam sutki bardzo ciemne, oczywiście i piersi się sporo powiększyły co mojemu się niezmiernie podoba
lapa...ja też z IE ..w którym szpitalu rodzisz???
tylko się zastanawiam nad tym, bo jeżeli wy nie czujecie a ja tak, to co to znaczy??? że mój dzidziuś jest tak gruby, że miejsca mu brakuje?