Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dzis mam skan polowkowy :)))
juz nie moge sie doczekac, mozecie mi podpowiedziec o co pytac , chociaz nie wiem czy cokolwiek sie dowiem, bo na ostatnim uslyszalam tylko ze wszystko jest ok!
(ps.mieszkam w uk)
MilagrosCud
edzia a jak Ty się golisz?;-) to mnie zastanawia jak ja sie tam bede golic z brzuchem. Moja kumpelka uzywala do tego lusterka bo jak poprosila meza to on ja smyrgal a nie golil
Ja już po wizycie u gin (byłam na konsultacji w sprawie mojego pozytywnego GBS-a). Dostałam antybiotyk dopochwowo i będe się nim faszerować przez 12 dni - powinno pomóc i unicestwić bakterię
Jak skończę kurację mam powtórzyć badanie (o ile będę jeszcze przed porodem)
Edzia ja mam brzuch sporo mniejszy od Twojego, ale ubieranie skarpetek to też już u mnie misja niewykonalna
violet_flower widzisz? Dobrze, że poszłaś do lekarza i bierzesz ten antybiotyk. Możesz być spokojniejsza
oby szybko się wyprowadziła ta .....bakteria
Hej to tak samo jak mojemu , a ja smaruję te piersi kremem Perfecta Mama bo bardzo chce zatrzymać je takie na dłużej chociaż to niemożliwe Ja też mam sutki bardzo ciemne, oczywiście i piersi się sporo powiększyły co mojemu się niezmiernie podoba
lapa...ja też z IE ..w którym szpitalu rodzisz???
tylko się zastanawiam nad tym, bo jeżeli wy nie czujecie a ja tak, to co to znaczy??? że mój dzidziuś jest tak gruby, że miejsca mu brakuje?