Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
, więc chyba sobie daruję. Natomiast bardziej interesuje mnie masaż(smarowanie) krocza olejkiem-poczekam aż Madziauk urodzisz i powiesz czy pomogło

za niska beta i niskie przyrosty moga martwić (co z resztą ja przeżyłam za pierwszym razem gdy okazało się, że mam pusty pęcherzyk ciążowy i nietety miałam zabieg w 6 tygodniu...
)

Wczoraj o godzinie 7.01 przywitałam mojego synka, waga 3,440
Tak więc zwalniam liste i życze powodzenia kolejnym mamusiom
Dzisiaj rano wypuścili nas już do domku. Jack jest kochany, niestety walczymy z jedzeniem ,bo mleko jeszcze nie naplynęło mi do piersi. Poród był okropny , ale za to po czuję się super, nie byłam nacinana, ale mam dwa szwy w środku ,bo mały troche mnie otarł i krwawiło. Najważniejsze,że te szwy nie uwierają i nie przeszkadzają podczas siusiania.
blubis

[/url]
3730g wazył,mierzy sobie 57cm, jest słodkim cycozwisem i to na razie tyle ...A ja mam znów pytanie : czy to normalne że czuje takie parcie w dół chodzić nie mogę bo tak ciężko siedzę brzuch twardnieje i robi mi się nie dobrze . I ciśnie bardzo mocno ciśnie na dół .bardzo nie przyjemne , to normalne ?

edzia ja też tak mam - w moim przypadku wyjaśniło się to na ostatniej wizycie u gin - okazało się, że Mały wpasował się już całkowicie w kanał do porodu, jest bardzo nisko, i u mnie stąd ten ból. Więc może u Ciebie któryś dzieciaczek też już sobie nisko siedzi

to co teraz nie mów że 3 tyg. nie wytrzymamy