Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aaaaaaaaa nie było mnie od wczoraj wieczór, nadrabiam sobie spokojnie a tu pogrubienie serce mi mocniej zabiło, czytam dalej a tu już 4 miejsce aż gęsiej skórki dostałam madziauk to co będzie jak Dii się rozpakuje i trafimy na podium?? Chyba zawału dostanę:) jak Twoje przygotowania? Torba spakowana? :)) Magdalenka i KasiaTasia gratuluję Wam serdecznie!!!
--
Violet_flower ja już spakowana, dzisiaj dopakowałam szlafrok i zasunęłam suwak:) jutro przychodzi moja mama i ma mi pomóc w spakowaniu torby dla Stasia, bo nie mogę się zdecydować które ciuszki zabrać, a potrzebuję 3 komplety do szpitala plus naszykować Lubemu komplet na wyjście.. I sama nie wiem czy brać ciuszki w rozmiarze 56 czy 62 skoro taki koksu mi urósł, więc pewnie zapakuję po 3 komplety z każdego;)
dziewczyny - przestane schizować i się doszukiwać. prosze tylko napiszecie mi: czy jest jakaś opcja (patrząc na moje ostatnie 2 wykresy) że tak wysoka beta jest z poprzedniego cyklu??
Dii jak to jest z tym KTG? kiedy zaczyna się na to chodzić i co ile mniej więcej? to Ginka ma mnie wysłać czy jakoś sama mam się umawiać w szpitalu?