Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/quote][quote=MilagrosCud]
To poczatek tych niechcianych tak bardzo rozstepow? :(
!!!! A ja nie mam ani torby ani wyprawki , ani łóżeczka
i dalej nie wiem na co ja czekam!!! Jutro jadę na zakupy i torbę pakuję...mi został dokładnie miesiąc do cc
i dalej nie moge w to uwierzyć !!!!!
!!!
.
z tymże ja mam to jakoś wyżej, bo prawie pod mostkiem, chociaż w okolicach pępka też czasem. Skóra nam się bardzo rozciąga, ale też smaruję i pomaga
co do tych terminów, to z OM mam na 11, z usg w 13 tc na 10, a z ruchów na 9- ginka twierdzi, że któryś Jaś na pewno wybierze - no więc zobaczymy 
Zaczynam strasznie panikowac !!!
ale Ci zazdroszczę tej świadomości, że znasz datę porodu - też bym tak chciala wiedzieć, kiedy mały wyjdzie

z reszta nie ufam temu usg, bo w szpitalu jest gorszy sprzet niz u mojej ginki ;) tak sobie tlumacze ;)
chociaż czasem coś mnie tam zakłuje... ja generalnie zejście do kanału odczuwam tak jako niesamowite parcie na spojenie, czasem trudności w chodzeniu, po prostu czuję jakby mi się tam wszystko rozchodziło...i do tego ciągnięcie w pachwinach większe niż wcześniej. Oczywiście nie jest to uczucie permanentne - po prostu są dni/okresy w ciągu dnia kiedy czuję to bardziej

no wiec ja juz od 2-3 tygodni segreguje strony i porownuje ceny iwozkow, takich 3 w 1, a ewentualnie 2 w 1(z fotelikiem do dokupienia). I sluchaj ja juz ustalalam 3 razy ze ostatecznie wybieram wlasnie TEN "dream stroller" i potem budze m. rankiem podekscytowana co upatrzylam juz gotowa do zakupu a potem dochodzi do dyskusji i analizy i sie okazuje ze to jednak nie TEN. Ale nie tracilam nadzieji, i ostatnia strona na ktora weszlam byl ebay.com i jest tam jeden sprzedawca z Niemiec ktory sprzedaje wozki podobne do tych w PL, np:
ale tro dobrze bo mamy okazje je zobaczyc jeszcze raz, ciekawe jak teraz wyglada i ile ma miejsca w brzuchu. No a do klubu dzisiejszych wizyt dolacza Edzia!!! wiec co najmniej jest nasz 3, kto jeszcze ujawniac sie?Czy przy wczorajszej becie 330 kreska nie powinna być dużo ciemniejsza?
boję się, że znów będzie coś nie tak
blubis daj spokój... Przecież nie dalej jak 3-4 m-cy temu też byłaś w ciąży z poprzedniego cyklu...
Widać,że nie dość,że jesteś jedną na milion, która podczas ciąży miesiączkuje, to jeszcze wyjątkowo szybko szybko mija u Ciebie 9 m-cy...
musze wam powiedziec ze wczoraj pierwszy raz mala caly wieczor brykala kiedy ja lezalam-do tej pory bardziej jej pasowalo brykanie kiedy ja chodze albo sie ruszam
chyba miałam zgagę - tak ciągle coś mi szło do gardła i dziwne uczucie w nim .Nie chciało mi się forum wertować włączyłam myślenie . O 1 w nocy wszyscy chrapią
mleko Monia pisała pomaga -mała szkaleczka jak nie pomoże wiecej. ugla po 10 min. kłade się zadowolona . Po 20 min. no nie szczymam twardy brzuch skurcze , ciągnie boli , ciśnienie. Bede wymiotowac ,nie rozwolnienie i tak do 3 nad ranem .