Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Uroki nieprzespanych nocy . a znajdujesz czas żeby choć godzinę odespać z Małą w ciągu dnia (jak ja się tego boję)
Sysiajaw jak tam Maleńka? rośnie ładnie? cycozwis czy daje Ci trochę odpocząć? buziaki dla was
sysia witaj :) i taka to juz dola matek :
oj tak ja maruszę przy dwójce a co ty masz powiedzieć
Co powinnam robić, a czego nie?
ja juz nic nie mówie ;) przez te 11 lat przyzwyczaiłam sie ;) jak one wszystkie dorosna i zaczna byc samodzielne to ja chyba umre z nudow :) zreszta 2 lata temu robiac specjalizacje musialam spedzic tydzien we wrocku na takim klinicznym stazu. Kolega akurat wyjeźdzał wiec udostepnił mi mieszkanie :) I wiecie co doszłam do wniosku, ze gdybym nie miałam rodziny dzieci to albo bym została pracocholiczka albo alkoholiczka bo zanudziłabym sie maskarycznie. Wychodziłam rano z domu na 7 do kliniki wracałam o 18 i nie wiedziałam co mam ze soba zrobic, pierwsze dwa dni było fajnie, ale potem masakra
Wychodziłam rano z domu na 7 do kliniki wracałam o 18 i nie wiedziałam co mam ze soba zrobic, pierwsze dwa dni było fajnie, ale potem masakra
blubis - a myslalam juz ze tylko ze mnie taka panikara ciazowa:-) mozemy podac sobie reke i wzajemnie sie pocieszac:-)
Milagros na początku ciąży zdecydowana większość doszukuje się u siebie nie normalnych objawów
Ja tak z ciekawości, do dziewczyn, które miały zakadane pessar.
Koleżanka z Wawy dzwoniła, że musiała sama sobie kupić go w aptece (180zł) mimo iż miała skierowanie do szpitala. Wy też tak miałyście? Myślałam że jest refundowane.