Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Bole brzuszka niestety tez czasem miewam, czesto jak cos zjem.
.Ja zawsze byłam śpiochem-mogłam spać po 12h,a teraz cierpię na bezsenność. Często o godz.3 jeszcze nie śpię-potem ze dwie wędrówki do WC,a o 9 już jestem wyspana. Pewnie już mam nadespane po 5 m-cach L4.
,pozdrawiam

Liczenie jest bardzo wazne! Dziecko jest aktywne przewaznie w podobnych godzinach i oczywiscie moze spac w tej konkretnej godzinie.
Dii - a jak u Ciebie? czujesz jakies objawy przedporodowe?
jak mało się ruszała to zjadał batonik albo 4 kostki czekolady i po tym to juz krejzol total w 5 minut 10 ruchów zaliczone:)
[/url]

[/url]

blubis - pieknie beta przyrasta, progesteron bardzo ladny rowniez ( ja mialam przez piersze 1,5 miesiaca ciazy progesteron 20 - wiec nizszy). Spokojnie mozesz spac, wyglada na to, ze ciaza rozwija sie prawidlowo :) teraz w 8tyg smialo mozesz isc na usg :) powinno juz byc widac i slychac bijace serduszko.
biorę 2x1 luteine na wszelki wypadek, więc pewnie jest zawyżonyco jest zawyżone??? ja tez bralam luteinę przez pierwsze 3 miesiące i to 2x2. Progesteron to hormon odpowiadający za utrzymanie ciązy. Powinnas sie cieszyc ze jest taki wysoki bo to znaczy ze ciaza rozwija sie prawidlowo. Ja mialam progesteron 30-35 i lekarz stwierdzil ze jest super wynik. A co do bety to juz widac ze prawidlowo przyrasta.
[/url]

cieszę się, tylko w poprzedniej ciąży też był progesteron 40 a mimo to bardzo szybko poroniłam. no ale beta była dużo niższabeta nie ma byc wysoka tylko ma odpowiednio przyrastac a u Ciebie zdecydowanie rosnie
[/url]Aj, ale mnie plecy bolą. Poprasowałam trochę i musiałam zrobić przerwę, bo już nie mogę wysiedzieć na tej piłce. Na początku kiepsko mi szło, bo nie mogłam ogarnąć tych małych ciuszków..
Ja też właśnie prasowałam i miałam 3 przerwy, bo mnie to nogi dodatkowo bolały utrzymując ten ciężar! mam nadzieję, że tym razem będzie ok

Dziewczyny odebrałam drugą betę:
pierwsza: 330,3
dzisiejsza: 704,5
(mineło 46 godzin)
progesteron 47,35
co sądzicie?
MilagrosCud ja tez zastanawiam sie wlaśnie kiedy mniej więcej zacząć coś kompletowac bo później zbankrutuje:) A nie chce tez za wcześnie ....hm
[/url]