Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Liczenie jest bardzo wazne! Dziecko jest aktywne przewaznie w podobnych godzinach i oczywiscie moze spac w tej konkretnej godzinie.
Dii - a jak u Ciebie? czujesz jakies objawy przedporodowe?
jak mało się ruszała to zjadał batonik albo 4 kostki czekolady i po tym to juz krejzol total w 5 minut 10 ruchów zaliczone:)
blubis - pieknie beta przyrasta, progesteron bardzo ladny rowniez ( ja mialam przez piersze 1,5 miesiaca ciazy progesteron 20 - wiec nizszy). Spokojnie mozesz spac, wyglada na to, ze ciaza rozwija sie prawidlowo :) teraz w 8tyg smialo mozesz isc na usg :) powinno juz byc widac i slychac bijace serduszko.
co jest zawyżone??? ja tez bralam luteinę przez pierwsze 3 miesiące i to 2x2. Progesteron to hormon odpowiadający za utrzymanie ciązy. Powinnas sie cieszyc ze jest taki wysoki bo to znaczy ze ciaza rozwija sie prawidlowo. Ja mialam progesteron 30-35 i lekarz stwierdzil ze jest super wynik. A co do bety to juz widac ze prawidlowo przyrasta. biorę 2x1 luteine na wszelki wypadek, więc pewnie jest zawyżony
beta nie ma byc wysoka tylko ma odpowiednio przyrastac a u Ciebie zdecydowanie rosnie cieszę się, tylko w poprzedniej ciąży też był progesteron 40 a mimo to bardzo szybko poroniłam. no ale beta była dużo niższa
Aj, ale mnie plecy bolą. Poprasowałam trochę i musiałam zrobić przerwę, bo już nie mogę wysiedzieć na tej piłce. Na początku kiepsko mi szło, bo nie mogłam ogarnąć tych małych ciuszków..
mam nadzieję, że tym razem będzie ok
Dziewczyny odebrałam drugą betę:
pierwsza: 330,3
dzisiejsza: 704,5
(mineło 46 godzin)
progesteron 47,35
co sądzicie?
MilagrosCud ja tez zastanawiam sie wlaśnie kiedy mniej więcej zacząć coś kompletowac bo później zbankrutuje:) A nie chce tez za wcześnie ....hm