Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
x landera x move z fotelikiem besafe izi go, dokupiłam torbe i spiworek. Kupiłam to przez net bo jestem z Jeleniej Góry

[/url]
[/url]
więc muszę jeszcze tylko spakować torbę i mogę rodzić
własnie wróciłam od lekarza
jestem w szoku i Pani doktor też bo wychodzi na to, że jestem już w 21 tygodniu i 3 dniu ciąży, nie mogłyśmy w to uwierzyć i zaczęła dzidzie mierzyć, zaczęła od główki i potwierdziło się, że jestem 21 tc, później obwód klatki piersiowej i wyszło, że jestem w 20 tygodniu i 5 dniu ale powiedziała, że to normalne bo klatka zawsze jest mniejsza i kość udową i wyszło, że w 21 tygodniu. Byłyśmy w szoku 
jak jej powiedziałam na początku, że czuje ruchy to nie chciała mi wierzyć ale jednak 
!!!! przesunął mi się termin na 18 lutego 2013 roku więc bym prosiła o poprawienie mnie na liście naszej magicznej
i na 100% jest chłopczyk 
MilagrosCud masz gg jak tak daj bo nie będziemy śmiecić laskom o naszych zakupach:)
[/url]
dobrze, ze mam wszystko poprane, wozek zlozony i lozeczko rowniez.. tylko te prasowanie i pakowanie zostalo, duzo czasu zajelo Wam wyprasowanie tych wszystkich malutkich ciuszkow? pieluchy tetrowe tez prasowalyscie???
[/url]
i gratuluję synka!

powiedziała, że też mnie zbada dokładnie. Ale jak sobie liczyłam to rzeczywiście by bylo dobrze bo 14 maja miałam pierwszy dzień ostatniej miesiączki i wychodzi, że pod koniec maja zaszłam w ciążę. Sama nie będę ukrywać, że to dla mnie też wielkie zaskoczenie, ale według wszystkich moich obliczeń to by się zgadzało
no ale poczekamy jeszcze
wszystko może się zmienić

jak liczę od 3 września ( 12tc wedlug OM ) to wychodzi, że teraz nie powinnam być w 19 tylko w 17 tc 

z miłą chęcią bym się z Tobą spotkała 
ja mieszkam też na Bartodziejach 
Na B. Głowackiego
[/url]
BLONDYNA! 14 maja miałam 1 dzień OM. Teraz patrzę w moją książeczkę ciąży i ona też sugerowała się moją miesiączką i wpisała mi 21.02.2013 rok. Sama dziewczyny już nie wiem, właśnie patrzę na wyniki badań z genetyki i tam jest napisane, że powinnam urodzić 9.03.2012 roku. Sama jestem teraz zdołowana i zmieszana
za miesiąc z nią pogadam i się okażę a jeszcze tego samego dnia mam eho serca maluszka w poradni genetycznej to się wypytam. Muszę poczekać miesiąc