Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale szczerze, moim zdaniem, nie wydaje mi się żeby miało Ci to pomóc w uzyskaniu spokoju, bo Twój problem tkwi zdecydowanie gdzie indziej. Wyjdzie Ci wyniki zapewne w porządku, a za dwa dni znów sobie coś wkręcisz, że zrobiłaś coś co mogło zaszkodzić dziecku etc...NAJLEPIEJ udaj się do psychologa, bo sama sobie raczej z tym nie poradzisz, my na forum tym bardziej nie jesteśmy w stanie przekonać Cię do uspokojenia się, więc jeśli nie pomoże Ci specjalista ciąŻą zamiast radością będzie dla Ciebie męczarnią...a to niestety ani Tobie ani dziecku nie służy. Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze - pozytywne myślenie to już połowa sukcesu!
Lekarz i Ty robicie już wszystko żeby ciąża rozwijała się prawidłowo i musisz wierzyć, że tak będzie
W takim razie Ty robisz na razie wszystko żeby było dobrze, postaraj się unikać stresu i będzie dobrze
Zaraz chyba zrobie sobie gofrów z bitą śmietaną, bo już od kilku dni za mną łażą 

) , nie bylo nic dla chlopca ;) wiec od razu przeszlam na ciuszki dla dziewczynek :) lubie jej kupowac ciuszki w tym sklepie, sa takie fajne i kolorowe :)
nie mam zadnej lalki do poswiczenia:-)
[/url]

[/url]

[/url]
[/url]
jak byłam wczoraj na wizycie to się ważyłam i przytyłam tylko 1 kg
ważę 64,4 kg a byłam po obiedzie
a jeżeli chodzi o krew w nosie to mi też leci krew ale w momencie kiedy smarknę
też czytałam, że to normalne, a mówiłam mam, że moj maluch waży już 360 g
i czuję go coraz bardziej i nie tylko jak leże ale też jak siedzę czy stoję 
a ja zrobilam zakupy, odkurzylam, poprasowalam i teraz chcialabym umyc podloge ale nie chce mi sie jak cholera:-)

Cześć dziewczynyjak byłam wczoraj na wizycie to się ważyłam i przytyłam tylko 1 kg
ważę 64,4 kg a byłam po obiedzie
a jeżeli chodzi o krew w nosie to mi też leci krew ale w momencie kiedy smarknę
też czytałam, że to normalne
masakra...juz mam +9 kgJa wrocilam od lekarza i moje mieszkanko lsni ,mezus posprzatal ,tylko zostawil mi podlogi do umycia ,a mi sie niechce
[/url]
i kto sprząta? oczywiscie, że jadobra laski ja już dziś nie zajrzę, bo M wróciła na weekend- wrociła? mmmm

[/url]
[/url]hemoglobina w żadnym preparacie być nie może