Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

.DZiś odespałam z 3przerwami od 1 do 11 obudziłam sie boli każdy centymetr od piersi w dół .
więc zostało wyprasować ( ale to jeden, może dwa dobre filmy) a te wieksze ubranka od 74 dalej - ładnie poskładam tylko .

wiec o co jeszcze chodzi?
[/url]wiec o co jeszcze chodzi?
Do tego mam wrażenie, że wśród kremowego pojawia się mała ilość gęstego, przezroczystego śluzu...
[/url]
Dziwne, ze jak czasami jakas dziewczyna napisze tutaj o konkretnych problemach i ma prawdziwe dylematy, to nikt nie poswieca jej tutaj tyle czasu jak problemom blubis. Ona uzyskuje odpowiedzi na kazde zająknięcie. Nie sadzicie ze to dziwne? bo mnie to bardzo zastanawia...
[/url]
[/url]
[/url]moje pytanie całkowicie zatonęło w paranojach blubis no ale trudno
też tu na forum wtedy nikt tak nie miał jak ja, więc czułam się trochę jak z kosmosu z tymi moimi uszami
[/url]
[/url]
jak się czujecie??? jak samopoczucie kochane?? BLUBIS nie musisz odp bo widzę, że nadal męczysz nas a przede wszystkim siebie i dziecko, nie zdziw się jak przestaną Tobie odp dziewczyny na Twoje pytania 
może jakieś kino a później pub posłuchać muzyki i spotkać się z koleżankami 

ale na szczęśćie jestem dobrej myśli, faszeruję się antybiotykiem i mam nadzieję, że cholerstwo zniknie
Musze sie pochwalic, że zrobilam swoje pierwsze zakupy ubrankowe - kupilam 2 pary spioszków, bluzeczkę i rękawiczki. Wszystko słodkie do zesikania:-) Mężowi z polki wywalilam ubrania z tekstem, że teraz to jest dziecka półeczka:-)
Mój mąż pojechał do kolegów pić, sama bym gdzieś wyszła i wróciła późnomoże jakieś kino a później pub posłuchać muzyki i spotkać się z koleżankami
w sumie mam tylko Was i kuzyneczkę na skype
mi się chce ,bo m. zapiernicza a ja......siedze dupą
wstyd . ale może deska nisko i zaczne prasować no bo co 
ale na szczęśćie jestem dobrej myśli, faszeruję się antybiotykiem i mam nadzieję, że cholerstwo zniknie

Po tych moich wyprawach do sklepów ,5min. na nogach i same w kolanach sie uginają siedzę z przerwami i mi się chce ,bo m. zapiernicza a ja......siedze dupą wstyd . ale może deska nisko i zaczne prasować no bo co
ale może deska nisko i zaczne prasować no bo co- a może pół lampeczki winka? można?? bo mi się tak chce

[/url]edzia niech Ci nie będzie wstyd, bo nie ma powodu - wszystkie tu jesteśmy pod wrażeniem, że na tym etapie, i to w trójpaku, dajesz radę ze wszystkim - ogarnięcie domu, starszej córeczki + jeszcze jazda na rowerze na tym etapie to nie byle co - naprawdę jesteś dzielna i tak trzymaj!
a z prasowaniem to dobry pomysł - w dobrej pozycji mało męczące,a czas szybko leci

a może pół lampeczki winka? można?? bo mi się tak chce