Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wiec o co jeszcze chodzi?
wiec o co jeszcze chodzi?
Do tego mam wrażenie, że wśród kremowego pojawia się mała ilość gęstego, przezroczystego śluzu...
Dziwne, ze jak czasami jakas dziewczyna napisze tutaj o konkretnych problemach i ma prawdziwe dylematy, to nikt nie poswieca jej tutaj tyle czasu jak problemom blubis. Ona uzyskuje odpowiedzi na kazde zająknięcie. Nie sadzicie ze to dziwne? bo mnie to bardzo zastanawia...
moje pytanie całkowicie zatonęło w paranojach blubis no ale trudno
Musze sie pochwalic, że zrobilam swoje pierwsze zakupy ubrankowe - kupilam 2 pary spioszków, bluzeczkę i rękawiczki. Wszystko słodkie do zesikania:-) Mężowi z polki wywalilam ubrania z tekstem, że teraz to jest dziecka półeczka:-)
Mój mąż pojechał do kolegów pić, sama bym gdzieś wyszła i wróciła późno może jakieś kino a później pub posłuchać muzyki i spotkać się z koleżankami
ale na szczęśćie jestem dobrej myśli, faszeruję się antybiotykiem i mam nadzieję, że cholerstwo zniknie
Po tych moich wyprawach do sklepów ,5min. na nogach i same w kolanach sie uginają siedzę z przerwami i mi się chce ,bo m. zapiernicza a ja......siedze dupą wstyd . ale może deska nisko i zaczne prasować no bo co
- a może pół lampeczki winka? można?? bo mi się tak chce ale może deska nisko i zaczne prasować no bo co
edzia niech Ci nie będzie wstyd, bo nie ma powodu - wszystkie tu jesteśmy pod wrażeniem, że na tym etapie, i to w trójpaku, dajesz radę ze wszystkim - ogarnięcie domu, starszej córeczki + jeszcze jazda na rowerze na tym etapie to nie byle co - naprawdę jesteś dzielna i tak trzymaj!
a z prasowaniem to dobry pomysł - w dobrej pozycji mało męczące,a czas szybko leci
a może pół lampeczki winka? można?? bo mi się tak chce