Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

za sokami nie przepadam, czasami wypije szklankę...ale woda dla mnie najlepsza:)
Dziś mam obiad rodzinny więc zaraz zabieram się za sprzątanie bo trzeba niestety
no ale cóż! Ostatnio mnie teściowa zdenerwowała, bo jak powiedziałam jej, że nasz syn będzie miał na imię po swoim dziadku LESZEK to powiedziała, że będzie musiała się zastanowić czy kochać go będzie!! bo ona by wolała córeczkę ( wnuczkę ) Agatkę!!
dobrze że jej nie będzie
[/url]
[/url]
[/url]

mysle ze Dominiczka nie zaprezentowala wcale gorszego poziomu slowami ze blubis ma cos z deka niz anizee ktora napisala ze mam nierowno pod kopułą
Póki co występuje czasowo- np. przez 4 dni pod rząd muszę codziennie zmieniać piżamę, a później na jakiś czas spokój. Pewnie stanik i wkładki to dobry sposób, tylko mi np. fatalnie się śpi w staniku.
w ten prosty sposób oszczędzimy sobie ciągnięcia dalej bezsensownej dyskusji i obrzucania się nawzajem błotem...
Najechałyście na dziewczynę, niejednokrotnie sugerując gorsze rzeczy niż to, że ma "nierówno pod kopułą" (przy czym ja w ogóle takiego sformułowania nie użyłam)nie uzylas slowa kopula? ciekawe... nawet nie pamietasz co piszesz, a ja Ciebie doslownie nie cytowalam:)
strach o dziecko jest dla mnie bardziej zrozumiały niż świadome narażanie jego zdrowiawielokrotnie tutaj pisalysmy ze jest to lęk szkodliwy dla dziecka i doradzalysmy pomoc specjalisty, nikt tu nie byl przesadny w wypowiedziach lecz nadmiernie pomocny
[/url]
Miała któraś z Was tak samo na samym początku?Normalnie dziś jadłam sernik, co prawda dopiero o 6, bo nie chciałam się wygłupiać, ale wczoraj musowo musiałam wciągnąć 2 herbatniki o 4 nad ranem

witam niedzielnie!Dziewczyny przestańcie już, było tak miło, a teraz co?
otóż od kilku dni mam straszne napady ogromnego głodu i to najczęściej o 3 lub 4 w nocylepiej tak niz mdlosci, chociaz to Ci sie pewnie bedzie zmieniac. Ja mam do dzis jeden tydzien apetyt i jeden zero apetytu. I martwi mnie jak nie jem bo boje sie o dziecko i zdrowie
[/url]