Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sardynko, widziałam właśnie przejeżdżając tamtędy wielki napis nad stoiskami. Ale mówisz, że tam tylko w hurcie? Orientujesz się może jaka jest minimalna liczba sztuk, którą trzeba kupić, żeby podpaść pod hurt? I jeszcze jedno pytanie: jakie są tam ceny?
Pamiętam, że chyba Teorka pisała, że ona w ogóle nie wyparzała butelek ani smoczków-nawet nie wiedziała że trzeba
Sardynko, dzięki za info Wygląda na to, że opłaca się tam jechać. Rozumiem, że czynni są w weekend?
Na bank woda, bo ledwo upchnęłam stopy w buty, ale aż tyle?? To oznacza, że już nawet pokrzywa nie pomaga:(( i jeszcze mnie ta rwa kulszowa dobija, nie mogę stanąć na prawej nodze, a jak muszę to mam łzy w oczach przy każdym kroku:(( ja chcę już rodzić!!!!!!
witam sie porannie w rozpoczetym 23 tyg i 6 miesiacu, ale ten czas leci. niestety chyba i mi sie przypaletalo jakies przeziebienie - obudzilam sie z bolem gardla i katarem i nie bardzo wiem jak sie leczyc. wypilam herbatke z czarnego bzu i leze pod koldra ale nie bardzo wiem co moge zazywac, mam nadzieje ze to przejdzie szybko
nie bardzo wiem co moge zazywac, mam nadzieje ze to przejdzie szybko
MISIU, pamiętam, że z Gosią też miałam czesto spinania. Chyba tak musi być Mi też ostatnio spina się brzuch coraz częściej,
misia-ludek: Mi też ostatnio spina się brzuch coraz częściej,
MISIU, pamiętam, że z Gosią też miałam czesto spinania. Chyba tak musi być