Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
Jedyne co robie, to piję tą herbatkę z liści malin i codziennie serduszkujemy z m, bo mnie jakoś ochota wzięła na samej końcówce 
[/url]
Kochane duużo zdrówka szybkiego powrotu do formy
jak będziesz mieć jakieś pytania -śmiało 
MalisiekJa mam tak samo
a gdzie kurna to wicie gniazdka ??? zauważyłaś je u Siebie ?
[/url]A powiedz mi kiedy ostatecznie robi się ten GBS - bo wyglada na to że będzie u Nas SN- a do tego to ja w ogóle nie jestem przygotowana pod względem badań i samego porodu !!!!

dziewczyny od rana zjadlam kilka lyzek serka homogenizowanego, wypilam szklanke mleka z miodek, zjadlam 1 krokiecik z miesem i wypilam barszcz czerwony, powiedzcie mi czy to nie jest za malo dla dziecka? Ile wy ogolnie jecie i jak czesto?
[/url]

[/url]bo wyglada na to że będzie u Nas SN- a do tego to ja w ogóle nie jestem przygotowana pod względem badań i samego porodu !!!!
Gniazdko uwiłam jakiś czas temu. Tzn. zostało jeszcze łóżeczko do ubrania, chetnie zrobiłabym to już, ale czekam i zrobię to na tydzień przed terminem ;)
hyhyhy tepsa była szybsza od mojego synka..tylko 14 dni roboczych ;)
[/url]

W jakimś lesie, na samym środku... tylko ja i lekarz... KOSZMAR. Albo dzisiaj śnił mi się poród, że rodziłam przy jakiejś ogromnej ilości osób, wkoncu zdecydowano o cc i śniło mi się, że obudziłam się (hmmm dziwne, że we śnie podali mi narkozę zamiast znieczulenia miejscowego hihi) podczas kiedy już mi zszywali brzuch...bo znieczulenie przestało działac. Pewnie sporo juz o tym mysle, stąd te sny
Obym nie urodziła w środku lasu, a wszystko pozostałe będzie ok hihi
miał dużą głowę, wielkie brązowe oczy i ciemne włoski.. Czyli tak jak go sobie wyobrażam, mógłby tylko ważyć o połowę mniej ;) hehe
co myślicie?