Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wprawdzie nie praktykuje od wielu lat, ale chyba coś tam pamięta ;) później się przyda na bank, bo teraz pracuje jako konsultant laktacyjny..
Edzia- dzis tez doszlam do tego samego wniosku co Emenenms, ze oni chca dostac w lape i tyle! bo to jest skandal ze nawet sie nie orientuja ze masz konflikt s.
I daja ci takie zdawkowe informacje odnosnie twojej ciazy ze noz sie w kieszeni otwiera.
fajnie ze juz wozek do ciebie przyjechal, ja w polu z zamawianiem i ostateczna decyzja
Jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby się martwić czy to go zniechęci do seksu :p równie dobrze może mnie zniechęcić ;)
Edzia jak oni tacy zwolennicy sn to moze sie boja robic cc bo maja male doswiadczenie;)
Edzia- to super juz dzieci masz wyprawione, teraz tylko dowiezc porozkladac i czekac az maly koksu i koksanka beda wyciagane z brzucha. Bo tak szczerz e wierze caly czas ze CC cie nie ominie.
i oni nie widzą tej całej krwi, tych krzyków itp... bo koncentrują się na partnerce oraz na momencie, kiedy zobaczą SWOJE DZIECKO
--
a co jecie dobrego na sniadanko mamusie??:)
współczuję Wam tych przeziębień, mam nadzieję, że już Wam lepiej i że jakoś się trzymacie ja mam dylemat - miałam plany jechać w najbliższy weekend po raz ostatni przed porodem do moich rodziców (mieszkają ponad 200 km ode nas), ale wczoraj mama mi zadzwoniła, że ma ropne zapalenie migdałków i wysoką gorączką i tak się zastanawiam czy Jej przejdzie do weekendu, bo jednak nie chciałabym się zarazić...a z drugij strony bardzo chciałabym ich zobaczyć
u mnie dziś ciężka noc - brzuch mnie boli jak na miesiączkę, a wczoraj cały wieczór miałam twardnienia tak co 5-10 minut...(gdzie najwięcej do tej pory to było 2-3 razy dziennie) ale przynjamniej na chwilę mi się zgaga wyłączyła poza tym dziwnie mnie piecze skóra na brzuchu pod mostkiem - tak jakby mi ktoś dużo igiełek wbijał...
ja to dopiero jutro zaczne 9 tydzien ale powiem wam ze dzis mnie tez pobolewa podbrzusze tak dosc mocno w prawej stronie i sie martwie.. na wzczescie mam dzis lekarza..to wszystko dla mnie takie nowe... ze nawet jak cos jest normalne to dla mnie jest niepokojace z niewiedzy..
ja dziś jadę do pracy w odwiedzinki:) Niedługo wyruszam.
Edzia - to naprawdę straszne, że chcą tak ryzykować! Czy Ci lekarze w ogóle znają ryzyko? Nie macie tam jakiegoś prawnika, żeby trochę postraszył?
ja mam dzisiaj kolejną wizytę u lekarza posłuchamy sobie serduszka zbadamy krew mocz i tyle-ale i tak się cieszę z podsłuchania serduszka :)
Jeżeli chodzi o poród to u mnie nie za ciekawie bo mój M miał kilka poważnych wypadków samochodowych, które zawsze kończyły się szpitalem i po prostu baardzo nie lubi szpitali-jak z nim rozmawiałam to mówił, że on w pracy w tym czasie może być albo coś innego....:( ale wiem ,że jak będzie w domu ze mną i akcja się rozkręci to pojedzie ze mną i będzie przy porodzie
jak mnie przytrzymali na noc w szpitalu w 13tc bo plamiłam to jak wszedł ze mną na oddział (ogólny) to pielęgniarka była przekonana że on jest pacjentem nie ja taki blady biedaczek był
dziewczyny wczoraj sobie leżałam przed tv jak zeszłam z forum i dzidzia mnie kopała dość intensywnie...oprócz tego czułam takie mrowienie w brzuchu jakby zaczynało się od dołu i zataczało koło obok niedaleko pępka czy to maleństwo tak pływa już tam i fikołkuje???