Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
edzia nie brałam nospy, jakoś w końcu zasnęłam a dziś trochę mniej boli, więc może wytrzymam bez... a u Ciebie jak tam? dobrze się czujesz w miarę?
daj znać co u Ciebie i maluszków , czy wszystko dobrze i jak się czujesz / nie jestem w stanie nadrobić 1000 postów/
Edzia pisala o dzieciaczkach i nowej wizycie ,jakis 2-3 stronki wczesniej :)
Violet_flower mój Kurdupelek 5.10 ważył 3218g. To było prawie 2 tyg temu, więc obstawiam, że teraz wyszłoby jakieś 3700g chyba, że już tak szybko nie koksuje 250g/tydz to trochę mniej
Łał No to Klusek fest . dobrze że te Usg nie jest tak dokł tylko . przypuszczalna waga .Chociaż potem widziałam same plusy wagi mojej Martynki . W dniu narodzin wyglądała jak 3- msc dziecko . Ale nie jest koszmarnie wielka (jak jej mama) teraz wysoka i chuda po tatusiu na szczęscie . Po mamie ma urodę
Hehe też jestem pod wrażeniem :) ale coś mi się wydaje, że wagę zawyża jego wielka głowa.. 2 tyg temu miała 34cm, czyli jak na 39t3d oby zdołała się przeze mnie przecisnąć..
Pięknie się zwęży i przeciśnie pare godzin będzie wyglądał jak Krasnoludek w śmiesznej czapeczce ,ale szybko mu minie . A mamusie będzie mnie bolało .O i z taką myślą reszta dni do rozwiązania
Ja startowałam z nadwagą 20kg, a w ciąży przytyłam jeszcze 15kg a Wy jesteście chudziaki tak jak Edzia pisze i szybko zrzucicie po ciąży.. U nas to potrwa troszkę dłużej, ale też damy radę.. Prawda Edzia???
wogole niewiem czy chcecie karmic piersia ( niekazda babka chce )
Ale dziecko bardzo duzo wtedy z nas "wyciaga "
No jeszcze troszke edzia i kluseczki cię odciążą bo napewno nie jest ci lekko na tym etapie z 2ójką:)
Mnie najbardziej przeraża tych 20kg jeszcze z przed ciąży, których bardzo chciałabym się pozbyć.. ale wszystko w swoim czasie, jak się zawezmę to dam radę!!
wogole niewiem czy chcecie karmic piersia ( niekazda babka chce )
Ale dziecko bardzo duzo wtedy z nas "wyciaga "
isiula -zapytaj mame w wolnej chwili miejwiecej co ejsc karmiac piersia ,bo sa rozne mity ...
Np.Nam babka na sr ,mowila nic smazonego ,uniklam kotletow itp ...
A np.moja szwagierka jadla wszytsko ,doslownie i karmila malego ponad rok ,z odstawieniem ,gdzie pokarm miala,caly czas...i mogla nadal karmic ...