Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
masz chyba idealny brzuch jak na ten moment, przynajmniej widzisz ze Ci dzidzius rosnie, a do tego jeszcze te ruchy wiec juz w ogole mozesz byc spokojna
[/url]
[/url]
[/url]

Wczoraj mój M. wrócił z pracy z biegunką i wymiotami... Mam tylko nadzieję, że im szybko przejdzie i ja tego nie złapałam
Lepiej chyba nie ryzykować...
Bardziej ciągnie mnie do słodyczy...
Na razie 7 kg na plusie... I bandzioch wielki. Już 92 cm. Mój M. nie może się na niego napatrzeć. Tyle dobrze, że mu się podoba...
mój tak nisko już siedzi od wizyty 2 października...aż sama jestem ciekawa co wyjdzie na najbliższym poniedziałkowym usg i wtorkowej wizycie... ale cholernie boli mnie krocze, mam te bóle okresowe i do tego brzuch mi coraz częściej twardnieje...mam nadzieję, że poczeka jeszcze chwilę, bo mam jeszcze parę rzeczy do ogarnięcia przez najbliższych kilka dni
a ja dalej mam lenia..

az sie boje co bedzie w koncowce.
Zresztą mam tabletki przy łóżku, na stoliku nocnym, więc pierwsze co robię po przebudzeniu, to łykam tabletkę i czasem jeszcze trochę staram się dospać...

mały kopie i się rusza
Mój M powiedział, że chce być przy porodzie i już!!! koniec kropka. Ja przytyłam na razie 4,5 kg, zachcianek nie mam wielkich, można powiedzieć, że żadnych
a szkoda
Ja mam wizytę 7 listopada i też pewnie dostanę skierowanie na badanie glukozy!
u mnie w Bydzi też piękna pogoda, ciepło, świeci słońce, na spacerku też byłam ale słabo mi się zrobiło, od rana krew z nosa mi leci
po za tym spać mi się chce
co nic nowego
dziewczyny jeżeli chodzi o kłucia i ból na @ to też miałam i gin powiedziała, że to normalne, a od kilku dni odczuwam kłucia w pochwie, są krótkie ale częste, może wiecie od czego??
jeżeli tak to oznacza, że M z psem na łóżku naszym śpią jak mnie nie ma w domu
a wie jak bardzo tego nie lubię
będzie jazda... 
. Nic na siłę,ważne żeby maluch był zdrowy-bez względu na rodzaj podawanego mleka.Mój dzidziuś już też jest główką obrócony w dół-mam nadzieję, że już nie fiknie koziołka w drugą stronę
...pozdrawiam
Dziewczyny zazdroszczę Wam tego apetytu - ja ostatnio każdą ilość jedzenia wciskam w siebie na siłę.

[/url]Emenemss to Twój reaguje prawidłowo wg. tego co piszą :) a mój chyba wrodził się w swojego tatę i złości się gdy głodny :p
jak Polak glodny to zly :D
[/url]Was tez tak caly czas boli krocze?