Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Linden - niektórym się wydaje, że na forum wszystko mozna powiedziec bo jest sie anonimowym i tak wychodzi wieś z czlowieka:-)
A ja dzisiaj wdałam się w niepotrzebna dyskusje na watku ze zdjeciami i tak się zdenerwowałam ze szok
Linden zdjęcia córci masz naprawdę śliczne i córcię też więc nie przejmuj się opiniami innych - czasem z ludzi wychodzi zazdrość
Nie dajmy tu wprowadzic balaganu i niemilej atmosfery... nie o to tu chodzi prawda?? kniec tematu i zaczepek.. kazdy sam decyduje jak i kiedy i co zrobi ze swoim dzieckiem szczegolnie jesli chodzi o zdjecia. kazdy chce miec pamiatke na swoj sposob i niech kazdy zyje i da zyc innym. peace.
czasem z ludzi wychodzi zazdrość
No nie wytrzymam
Zazdrość niby o co??
I kto powiedział,że Linden ma brzydką córkę? Przeciez wszytskie stwierdziły,że piękna jest! Tyle,że fajniej, jak niepodrasowana!!!
I warto dbac o wizaż dziecka?
a zazdrość - po prostu o profesjonalne zdjęcia z profesjonalnym wizażem - tyle w tym temacie
a zazdrość - po prostu o profesjonalne zdjęcia z profesjonalnym wizażem - tyle w tym temacie
I Linden, mimo że uważam,że masz śliczną córeczkę to z dwóch powodów zastanowiłabym się, zanim wrzuciłabym jej zdjęcia.
Szczerze?
Nie dziwię się,że się tak zachwycasz takimi fotografiami, skoro to Wasz chleb powszedni.
Ale wg. mnie te wszystkie, tak modne sesje dziecięce, robione na to samo kopyto, te dzieci w identycznych czapeczkach, w tych koszykach wózkach itd...Zero w tym wyjątkowości, indywidualności itd.
Poza tym, niestety chyba część osób umieszczając tutaj zdjęcia zapomina o tym,że dostęp do forum mają WSZYSCY spoza tego portalu. A zdarzały się zdjęcia nagich dzieci itd.
I Linden, mimo że uważam,że masz śliczną córeczkę to z dwóch powodów zastanowiłabym się, zanim wrzuciłabym jej zdjęcia.
Po pierwsze dlatego,że jest już duża a co za tym idzie, łatwo ją zidentyfikować np. w szkole(ale to akurat może być pikuś)
A po drugie i to wg. mnie poważniejszy powód...Nie mówię,że taka jest intencja fotografującego, ale ze zdjęć patrzy mała lolitka... A to może być łakomy kąsek dla oglądających zdjęcia. I nie mam tu na myśli statecznych pań, wymieniających się przepisami przy herbatce.
straszne głupstwa
:)
Zrzucam na karb ciązowy :)