Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]dziewczyny czy Was tez na poczatku ciazy (3iesiac) tez czaswm boll brzuch jk n miesiaczke tylko bardIej w konkrwtnym miejscu niz rozlny po calym podbrzuszu?
--
)... no i oczywiście wg. niej przegrzane dziecko to zdrowe dziecko (już mam zapas kocyków wręcz polarnych)... coś czuję, że po narodzinach będzie mała wojna

Sushi, można jeszcze o pogodzie oraz o tym "magicznym" wspieraniu się na TAK

[/url]
nie róbcie z tego portalu kafeterii.pl, kto choc raz tam byl wie o co mi chodzi

[/url]Madziauk, Violet a jak te Wasze bóle krocza??? Zaczynam się martwić że ja ich jeszcze nie mam bo dziecko głowką odwrócone jest ale chyba nie jest jeszcze w kanale rodnym...no ale w moim przypadku to chyba nieistotne bo i tak bedzie cc.
_sushi_:violet_flower: "zakończyć tę jałową dyskusję"
Dlaczego jałową? Wydaje mi się, że czasem warto porozmawiać o czym innym, niż ile kanapek zjadło się na śniadanie lub na co bardziej miało się ochotę- na śledzia czy czekoladę
ładną pogodę dziś mamy
Kurczę, to moja druga ciąża, pierwszą też "przeszłam"na tym wątku.Widzę kolosalną różnicę...
[/url]
nie drażni Was, że jedna dziewczyna non stop tak Was tytułuje ? 
nie drażni Was, że jedna dziewczyna non stop tak Was tytułuje ?
[/url]
a to że nie zwracamy jej uwagi nie oznacza że nam to nie przeszkadza i nie świadczy o naszym poziomie intelektualnym...
gdyby pisała bezpośrednio do mnie zwróciłabym jej uwagę bo mi taka forma nie odpowiada

denerwuje mnie to!

...Ja mogę się wypowiedzieć tylko w swoim imieniu i jak zapewne sama zauważyłaś nie wypowiadam się często (pomijam dzisiejszy dzień) ...i ja mimo tego że pewne rzeczy mnie rażą nie potrafię tak publicznie ludzi linczować a wg mnie troszkę tak to by wyglądało ....bo niby co miałybyśmy jej napisać???? ...Moja Droga nie pisz na tym wątku bo sobie tego nie zyczymy??? Nie wydaje Ci się że to by ja uraziło? Sprawiło przykrość??? Po co nam takie dyskusje????... Powiedz mi proszę czy któraś z nas wg Ciebie reprezentuje sobą tak niski poziom że przez to również to forum tak się pogorszyło???? ...
Grunt to się chyba dobrze wyluzować