Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Linden no ale tak po prawdzie, bo widzę że jednak temat się zawęził, to ja bym wolała gdyby mi coś wprost ktoś powiedział, niż gdyby wszyscy udawali. Ale to tylko ja, może ktoś ma inaczej.
forum tak naprawdę jest dla wszystkich jego użytkowniczek, podobnie ten wątek i nie do końca zgodzę się z tym, że powinnysmy dosłownie na wszystko każdej zwracać uwagę, albo po prostu robić niejako "selekcję" dziewczyn, które tutaj piszą...na pewne rzeczy po prostu nie mamy wpływu. Zgodzę się z tym, że pół roku temu było tu inaczej - czytam ten wątek od początku marca, zaczęłam udzielać się później. Ale to chyba normalne - skoro co chwilę mamy się zmieniają, jedne odchodzą inne przychodzą - każda z nich to nowa, całkiem inna osoba...więc chyba trudno by cały czas było i pisało się o tym samym

[/url]kochame przyznajcie sie kiedy zaczelyscie swoje pierwsze pierwsze zakupy dzidziusiowe jak np. ubranko . poerwsze bitki itp..?? taka ciekawa jestem :)
[/url]
[/url]
strasznie ten czas leci...jak tam pakowanie torby u Ciebie? Bo ja się wciąż nie zebrałam...ale jutro jedziemy na weekend do rodziców, i tak sobie obiecuję, że już na pewno w poniedziałek-wtorek to zrobię...
[/url]violet_flower - no jutro wielki dzien :) u mnie pakowanie w polu daleko ;) Maz mi dzis rano wyciagnal torbe z szafy, oczywiscie zapytal sie czy wyciagnac ;) Ja tak, tak - moze bedzie latwiej mi sie zebrac i spakowac :) Ty to masz juz chociaz rzeczy poprasowane, moj maz wczoraj stwierdzil, ze po co w ogole prasowac (?). Ja jednak chce to zrobic ;) tylko nie wiem kiedy. Moze w nastepnym tygodniu ( tak co tydzien mowie).
Przynajmiej juz plan porodu mam :) U nas weekend rowniez zapowiada sie poza domem w wiekszosci ;)
[/url]
Mam nadzieję, że zostanie właściwie zrozumiana.
, staram się z tym walczyć ale to silniejsze ode mnie
...hehehe...
...my cały czas walczymy z imieniem dla naszego Smrodka...każdy z nas ma inne pomysły...Ja Viktor, Leon ..Laura- Viktor, Alan, Nikodem , a mój mąż - Maurycy, Ignacy i w żaden sposób nie możemy dojść do porozumienia...dla dziewczynki mieliśmy wszyscy jedno imię - Klara ...mamy jeszcze 18 dni
. Właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka i opowiedziała mi o 27 letniej dziewczynie, matce 4 telniego chłopca ...chorej na białaczce...jej choroba jest już tak zaawansowana że lekarze nie mają zludzeń...nie dają jej żadnych szans
...ona umiera...ale nie chce umierać tutaj w IE wiec rodzina zbiera pieniążki na specjalnie przystosowany dla niej samolot
....serce mi chyba pęknie...tym bardziej że jstem zarejestrowana w bazie niespokrewnionych dawców szpiku i kilka lat czekałam na telefon że może kiedyś będę mogła komuś pomóc...i wyobrazcie sobie że 2 tyg temu dostałam maila że mam się zgłosić na badania bo znalezli biorcę ...ale niestety w ciąży nie mogę ani oddać szpiku ani nawet nie mogli pobrać próbek...będę mogła to zrobić 12 miesięcy po porodzie ...
...
Ja np dzis na TVN bede ogladac Shrek Trzeci :D a co... lubie ta bajke :))

[/url]