Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

penny oj tam ostro , skoro w innych wątkach sobie na to nie pozwalają to czemu tu dziewczyny sobie pozwoliły?
ucinać przepychanki, poza tym wydaje mi się , że wątek dla przyszłych mamuś tym bardziej nie powinien być nerwowy :)
Ciężarnym nerwy niepotrzebne i to jest bezdyskusyjne.

[/url]No a karty nie udostępniam, długo tu już jestem i tematy często prywatne wiec nie ma potrzeby by przypadkowe osoby to wertowały :D
od 2 dni wracam do świata żywych co niezmiernie mnie cieszy :D
ostatnie 2 tyg (albo i więcej) czułam się koszmarnie ... później jeszcze przyatakowały mnie migreny... bez możliwości zażycia leku to jest koszmar...

[/url]Dominiczka i Milagros nie przejmujcie się kochane, na szczęście są na tym forum 99% dziewczyn, które się tym nie przejmują jakie IQ, pisownia czy składnia!!!

należy dbać o to, jak się pisze w i jaki sposób, bo to oznaka tego, że szanuje się czytającego. Netykieta przecież obowiązuje każdego.
[/url]ale czy personalnie moglabym sie dowiedziec, kto nie umie pisac?

Chciałam coś odpisać Tobie Penny ale dopiero co sama dziewczyny uspokajałam, więc bez sensowną dyskusję z Twoją osobą nie będę się wdawać, mam nadzieje, że to uszanujesz ...

[/url]
Dziś mam taki jakiś miłosny i uczuciowy dzień 

Penny a nie sądzisz, że takie podejście zakrawa o małostkowość?
przeciez nikt nie konstruuje wypowiedzi złosliwie, bo nie ma szacunku dla rozmowcy
Penny ja każdą z Was szanuje i bardzo kocham!!!!!!!!!!!!!!!!
z dwojga złego lepiej tak niż w tę drugą stronę. Zdania nie zmieniam, powinno się pracować nad tym w jaki sposób się wpisuje posty, bo to ułatwia życie i czytanie innym użytkowniczkom :)

, chociaż akurat jeśli chodzi o mój poziom inteligencji (może nie wypowiedzi) to jest on wysoki...
... za to dla odmiany nie miałam problemu z całkami czy rachunkiem prawdopodobieństwa - coś za coś
)