Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
penny oj tam ostro , skoro w innych wątkach sobie na to nie pozwalają to czemu tu dziewczyny sobie pozwoliły?
ucinać przepychanki, poza tym wydaje mi się , że wątek dla przyszłych mamuś tym bardziej nie powinien być nerwowy :)
No a karty nie udostępniam, długo tu już jestem i tematy często prywatne wiec nie ma potrzeby by przypadkowe osoby to wertowały :D
od 2 dni wracam do świata żywych co niezmiernie mnie cieszy :D
ostatnie 2 tyg (albo i więcej) czułam się koszmarnie ... później jeszcze przyatakowały mnie migreny... bez możliwości zażycia leku to jest koszmar...
Dominiczka i Milagros nie przejmujcie się kochane, na szczęście są na tym forum 99% dziewczyn, które się tym nie przejmują jakie IQ, pisownia czy składnia!!!
należy dbać o to, jak się pisze w i jaki sposób, bo to oznaka tego, że szanuje się czytającego. Netykieta przecież obowiązuje każdego.
ale czy personalnie moglabym sie dowiedziec, kto nie umie pisac?
Chciałam coś odpisać Tobie Penny ale dopiero co sama dziewczyny uspokajałam, więc bez sensowną dyskusję z Twoją osobą nie będę się wdawać, mam nadzieje, że to uszanujesz ...
Penny a nie sądzisz, że takie podejście zakrawa o małostkowość?
przeciez nikt nie konstruuje wypowiedzi złosliwie, bo nie ma szacunku dla rozmowcy
Penny ja każdą z Was szanuje i bardzo kocham!!!!!!!!!!!!!!!!