Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak dla mnie zwrot "hej laseczki" nie jest zwrotem w żadnym wypadku mi uwłaczającym
To jest temat o ciąży dla każdej osoby, która jest w ciąży, a nie jedynie dla osób, które potrafią prawidłowo formułować swoje myśli i przelewać je na papier (ja np. nie potrafię i nigdy nie potrafiłam, chociaż przeczytałam w życiu wiele książek ... za to nigdy nie miałam problemu z całkami czy rachunkiem prawdopodobieństwa - coś za coś )
Jeśli komuś nie odpowiada jakiś zwrot to chyba lepiej napisać na pw niż łajać kogoś publicznie, a wręcz go upokarzać...jak dla mnie to właśnie jest zachowanie nie do końca na poziomie, ale pewnie normy poziomów są subiektywne
penny chyba mnie nawróciłaś, ja zawsze piszę byle jak
Penny nie pisałam odnośnie Twojego wpisu, bardziej chodziło mi o wypowiedź Mónihki z 1721 strony
penny chyba mnie nawróciłaś, ja zawsze piszę byle jak
bari ja cierpię na migreny ogólnie niestety... i niestety niemoc wziecia leku na migrenę, który leży sobie w mojej apteczce wówczas gdy ja niemal zdycham.. koszmar...
jak tak dalej pójdzie to pomyślcie co będzie się działo na "rozpakowanych"
qrcze ja też, nigdy nie zaczynam zdania od dużej litery ale to chyba nie jest takie straszne?! z racji tego że jestem DYS staram sie poprawiać błędu ort...
obstawiam że nie uda się założyć wątku mamuś rozpakowanych w 2013 r!
3. Wcześniej z witaminek brałam falvit, potem na SR nasłuchałam się że dobrze w 7 miesiącu ciąży brać witaminki z DHA i takie zaczęłam brać, chociaż chyba gorzej je znoszę.
Penny nie mogę rozkminić Twoich suwaczków
aaa bo mi się coś pochrzaniło, że Ty jesteś w ciąży z 2 dzieckiem, ale już wiem z kim mi się pomyliło :D
Ty tu nie pisz o traumach kiedy ja już się boję...
na bank jest pięknie i cudownie...
Już się poprawiam Jest pięknie, cudownie: przesypiałam całe noce, nic mnie nie bolało, ważyłam 50 kg, nie miałam rozstępów ani cellulitu, poruszałam się zwiewnie jak motylek i do samego końca goliłam sobie własnoręcznie okolice bikini
Jest pięknie, cudownie: przesypiałam całe noce, nic mnie nie bolało, ważyłam 50 kg, nie miałam rozstępów ani cellulitu, poruszałam się zwiewnie jak motylek i do samego końca goliłam sobie własnoręcznie okolice bikini
każda ciąża inna pamiętajcie o tym- u mnie początek to była maskara!
Zastanawiam się czy taka zmiana opryszczkowa może mieć wpływ na maleństwo w brzuszku?
Dobra przyznaję się, że okolice bikini goliłam do samego końca sama, raz tylko skorzystałam z pomocy Marcina ale tylko dlatego, że nalegał
Za moich czasow na Przyszlych Mamusiach siedzialo sporo babek, nie tylko tych, ktore byly w ciazy. Czesto udzielaly sie rozpakowane i mialy naprawde duzo cennych rad i wskazowek.
u mnie masakra jest od 6 tc i trwa nadal wieloobjawowo więc łudzę się ze chociaz III trymestr bedzie lepszy
Jedni mówią, że co 10 minut, z innych źródeł słyszałam, że przy pierwszym porodzie wystarczą regularne skurcze co 5 min...więc już nie wiem...jak to było u Was? Trochę się tym stresuję...
penny nie no czas ten zaraz po porodzie to ja rozumiem , że to nie jest jakiś piknik w parku i nie mam zamiaru się oszukiwać...
mała po prostu spała, jadła i robiła kupy, a ja miałam ful czasu dla siebie :)