Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

) Myślę, że uniknęłybyśmy tych wszystkich złośliwości wobec siebie gdy każda z nas czytała swój post przed wysłaniem
Mam nadzieję że nikogo nie uraziłam swoją wypowiedzią bo nie miałam zamiaru, odnoszę się tu ogólnie to całej dyskusji a nie konkretnych osób

tęskniłam 

Najpierw pojechałam do Warszawy do endokrynologa ,potem do mamy na obiad i z nią poszłam do fotografa po ofertę sesji zdjęciowej brzuszkowej a potem na chwilę wpadłam do domu po buty sportowe na SR i przy okazji do was napisałam no a na sam koniec pojechałam na SR i tak mi zleciał cały dzień.Dzisiaj obiecałam sobie i synowi ,że do południa nigdzie się nie ruszamy z domu tylko na te urodziny na 18.00.No masakra dlatego szukam kogoś tańszego.

mały pewnie jest teraz szczęśliwy, że może odpocząć! ja też od kilku dni wychodzę z domu i wracam po kilku godzinach, czuje się wtedy jak bym wróciła po pracy (12h)
zrobilm ten obiad ,ogarnelam kuchnie ,powiesilam pranie ,wstawilam nastepne ,odkurzylam ,dziecko wcina obiad :)))A ja mam krokiety z mięsem z ziemniaczkami i buraczkami.
Anula85: A ja mam krokiety z mięsem z ziemniaczkami i buraczkami.
Wiesz ze tak niejadlam :)
ZAwsze jak robie krokiety ,jemy je same + barszczyk czerwony do picia :)
Dziewczyny.. gdzie w Warszawie ( pytam Warszawianek :P ) albo internetowo mozna zamówić niedrogie ( tak do 1200-1500 PLN max) obrączki? Potrzebuje je na grudzień.. :(

Mój tata to potrafi robić tylko Kogel Mogel i to wszytsko :P
http://allegro.pl/listing.php/search?category=110773&sg=0&string=obraczki&offer_type=0&price_from=&price_to=&state=0&distance=1&postcode=&postcode_enabled=2&city=warszawa&listing_sel=2&listing_interval=7&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E

dowiedz się 
najlepszy mój M, dzwoni i się pyta czy chce aby po mnie przyjechał o 19 do Grycana bo będzie wracał z pracy?? odmówiłam! bo chciałam podkreślić, że umówiłam się na 18
A M zdziwiony dlaczego nie chce.....
błagam litości!!!! najlepiej żeby, siedziała w domu, bo wtedy jest spokojniejszy o Nas. Jest kochany ale czasami mnie przeraża
umówiłam się na 18A M zdziwiony dlaczego nie chce.....
błagam litości!!!! najlepiej żeby, siedziała w domu, bo wtedy jest spokojniejszy o Nas. Jest kochany ale czasami mnie przeraża

. W drugiej ciazy bralam od 16tc (wczesniej bralam,ale nasilaly mi mdlosci i gin kazal odstawic do 16tc) Femibion natal 1,potem femibion classic, tez zero anemii i hemoglobina podobna jak w pierwszej ciazy. Ja nawet po cesarce jednej i drugiej mialam hemoglobine ok.13