Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja też siary jeszcze nie mam, chociaż zauważyłam u siebie takie żółte grudki w sutku zaschnięte i jak ściągnęłam stanik to paznokciem delikatnie wyciągałam
[/url]
[/url]

[/url]
Myślałam, że się wykończę. Jadłam tylko banany, z czego pierwszego przed wstaniem z łóżka, na leżąco- to trochę pomagało, więc polecam spróbować. Ew. jakaś bułka/sucharek, też przed wstaniem. Imbiru próbowałam, ale niestety spektakularnych efektów nie było, po coli też (może lepiej taką odgazowaną spróbować, bo po gazowanym to niektórym się pewnie może zrobić gorzej
).
[/url]czemu faceci zanim cos powiedza to nei myslą
[/url]
[/url]
[/url]
powinnas go tez przeprosic za chama i prostaka, ja mam taka zasade ze staram sie nie obrazac zeby do konca byc czysta i zeby mi nie mogl niczego zarzucic. Nad emocjami musze jeszcze popracowac ale chociaz juz nie wyzywam.

To jest masakra,chce mi sie do kibelka, ale ledwie tam wejdę to będzie paw

[/url]
spakowane torby jednak pomagają
a potem był nieziemski oraz gorący wieczór
tak to jets jak sie wychowuje przy ojcu co nie szanowal matki i odszedl do innej a on wszedł mamie na glowe i mogl robic i mowic co chce bo ona Syneczkowi wszystko wybaczala i nei ucyzla co mozna kobiecie powiedziec a co nie...
[/url]
). poza tym pomagało tez picie coca-coli - potem na zgagę też pomaga.
Może poradź się lekarza prowadzącego (zwrócił na to uwagę w ogóle?).

[/url]
Kandyzowana współczuję usłyszeć od faceta "teraz masz wiele do stracenia" , a co Ty mu kuźwa życie zawdzięczasz... no rozzłościło mnie to ... matko nie wiem czy mój śmiałby zarzucić taki tekst choćby w żartach...