Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
[/url]
[/url]
). Zobaczysz,ze juz nie bedzie taki madry.
[/url]
[/url]sa takie jak byly przed ciaza, tylko rozmiarowo wieksze (niestety).no wlasnie i tak powinno byc, chociaz to, one maja sie przygotowywac na dziecko cala ciaze
i to, że przestały boleć to może tak być? bo bolały do popołudnia przy dotyku z boku..bo przeciez kilka godzin nie bolenia piersi to istna tragedia, z góry pisze ze nalezy wziac pod uwage ze moze byc nie ok. I wiem rowniez ze jak ją sie bedzie uspakajac, to czeka mnie 10 stron pir....nia o piersiach blubis.
[/url]
Więc różnie to bywa.
[/url]

Milagros, troche niefajnie napisalas... Blubis, chce otrzymac troche otuchy, boi sie po poronieniu....zreszta sama powinnas wiedziec

[/url]
niestety, czasem trzeba napisac co sie mysli i nie napisalabym tego gdyby pomimo uspokojenia nie bylo tekstu o kilkugodzinnej przerwie w bólu piersi. Sama poronilam dlatego wiem, gdzie leżą granice między lękiem a paranoją. Sa tez granice dobrego smaku i o lękach mozna mowic ale nie zadręcza się ludzi bo to nawet nie wypada. Ja w tej ciąży mam klasyczną nerwicę lękową a nikt o niej nie wie.
Żenujące jest to,że kiedy dziewczyna ma naprawdę problem, to jest traktowana w chamski sposób
[/url]
[/url]TEORKA
6 minut temu zmieniony
Cytuj Oooo :) Eeee :( Zgłoś moderatorowi permalink
ANULA a jak sie odżywiasz ?
zdrowo i racjonalnie a mimo to tyjesz ?
czy z ręką na sercu przyznajesz, że się obżerasz, jesz na noc, tłusto, słodkie itp ?
a dla mnie zenujace jest uaktywnianie sie niektorych osob tylko po to by krytykowac i dolewac oliwy do ognia
[/url]a na kolacje też 2 kanapki.

jaki ona ma problem??? no jaki? napisalam jej szczerze, że to wcale nie musi byc dobry objaw i nie uwazam ze potraktowalam ją w chamski sposób, wielokrotnie byla przeze mnie wyciągana z dołka, ale ile mozna??
a dla mnie zenujace jest uaktywnianie sie niektorych osob tylko po to by krytykowac i dolewac oliwy do ognia... to takie robi sie az zaskakujace o.O
niestety, czasem trzeba napisac co sie mysli
lubią to po prostu, zadymiary i tyle