Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no wlasnie i tak powinno byc, chociaz to, one maja sie przygotowywac na dziecko cala ciaze sa takie jak byly przed ciaza, tylko rozmiarowo wieksze (niestety).
bo przeciez kilka godzin nie bolenia piersi to istna tragedia, z góry pisze ze nalezy wziac pod uwage ze moze byc nie ok. I wiem rowniez ze jak ją sie bedzie uspakajac, to czeka mnie 10 stron pir....nia o piersiach blubis. i to, że przestały boleć to może tak być? bo bolały do popołudnia przy dotyku z boku..
Milagros, troche niefajnie napisalas... Blubis, chce otrzymac troche otuchy, boi sie po poronieniu....zreszta sama powinnas wiedziec
niestety, czasem trzeba napisac co sie mysli i nie napisalabym tego gdyby pomimo uspokojenia nie bylo tekstu o kilkugodzinnej przerwie w bólu piersi. Sama poronilam dlatego wiem, gdzie leżą granice między lękiem a paranoją. Sa tez granice dobrego smaku i o lękach mozna mowic ale nie zadręcza się ludzi bo to nawet nie wypada. Ja w tej ciąży mam klasyczną nerwicę lękową a nikt o niej nie wie.
Żenujące jest to,że kiedy dziewczyna ma naprawdę problem, to jest traktowana w chamski sposób
TEORKA
6 minut temu zmieniony
Cytuj Oooo :) Eeee :( Zgłoś moderatorowi permalink
ANULA a jak sie odżywiasz ?
zdrowo i racjonalnie a mimo to tyjesz ?
czy z ręką na sercu przyznajesz, że się obżerasz, jesz na noc, tłusto, słodkie itp ?
a dla mnie zenujace jest uaktywnianie sie niektorych osob tylko po to by krytykowac i dolewac oliwy do ognia
a na kolacje też 2 kanapki.
jaki ona ma problem??? no jaki? napisalam jej szczerze, że to wcale nie musi byc dobry objaw i nie uwazam ze potraktowalam ją w chamski sposób, wielokrotnie byla przeze mnie wyciągana z dołka, ale ile mozna??
a dla mnie zenujace jest uaktywnianie sie niektorych osob tylko po to by krytykowac i dolewac oliwy do ognia... to takie robi sie az zaskakujace o.O
niestety, czasem trzeba napisac co sie mysli
lubią to po prostu, zadymiary i tyle