Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Taki sam, jak Ty z jedzeniem?
Eveke, ale Blubis dopiero co zadala pytanie... a tu od razu ocena.
ale pewnie Milagros zbyt szybko zareagowała z uwagi na wczesniejsze wywody :)
Mnie to tam rybka... lecę przez wątek... posty "pierdu, pierdu" omijam
ale chcialabym bedac tu czuc szacunek do tego co pisze i z jakim problemem
i nie.. nie chce miec kolka wzajemnej adoracji..
teksty, że ktoś kogoś tu "zadręcza" to chyba gruba przesada.
Mnie to tam rybka... lecę przez wątek... posty "pierdu, pierdu" omijam
I jakoś nie widzi mi się hermetyczny wątek , bo moim zdaniem to cenne by zaglądały tu osoby , które dzieci już mają, przecież kto ma nam doradzić, pomóc, jak nie one?
Według mnie to wyglądało jakbyś chciała dziewczynę nastraszyć, bo parę razy podkreślałaś, że zmiana w wyglądzie piersi, to na pewno oznaka czegoś złego... A jeśli Blubis czy ktokolwiek inny, chce się zapytać o cokolwiek, to ma do tego prawo. Ty nie musisz jej odpowiadać, a tym bardziej w tonie lekceważącym jej osobę.
kazdy problem jest mile widziany ale bez popadania w paranoje. nikt tu nie chce tylko lizania tylkow ale krytyke tez.byle konstruktywna.i z szacunkiem i przyjaznia..
napisalam jak jest, kierowana doswiadczeniem, ale napisalam tez jak dobrze czytalas ze dziewczyna ma na szczescie inne objawy ciazy i ze kilkugodzinny przestój w bólu nie jest niczym niezwyklym
Tak, ale napisałaś kilkakrotnie, że to na pewno coś złego, bo u Ciebie tak było.
Milagros, napisałaś, że zostałaś olana...
Pewnie niejedna rozpakowana by Ci pomogła. Jednak, kiedy dzień za dniem czyta się tu rozszebiotaną paplaninę trudno uchwycić Wasze wątpliwości.
moim zdaniem to cenne by zaglądały tu osoby , które dzieci już mają, przecież kto ma nam doradzić, pomóc, jak nie one?
bo kilkakrotnie dziewczyny pisały, że nie ma żadnych powodów do niepokoju, najmniejszych z czym się kategorycznie nie zgadzałam
Jaheira, i takie uogólnianie jest trochę krzywdzące. Nie każda przyszła mama, podziela poglądy/tematy innej przyszłej mamy.
co najwyżej można kogoś bardziej zdołować taką informacją, bo uchronić się raczej nie da
bo same miały(śmy) tak czy tak...
Może,póki co, nie ma tyle doświadczenia,żeby doradzić?To mają być transakcje wiązane? "Dam Ci coś, ale pod warunkiem, że Ty mi również"?
Dziewczyny, ale chyba też nie ma sensu na siłę pisać "wszystko będzie dobrze?"
Niestety ciąża po poronieniu, a zwłaszcza jej początek to nie banan na buzi a ciągłe powstrzymywanie łez...