Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja osobiście uważam , co do spraw stricte medycznych w ciąży, albo znam się na tym na pewno, bo moja znajoma miała i znam sytuację lub sama przeszłam przez to, wtedy się wypowiadam. A nie straszę kogoś , bo mam szczątkową wiedzę z neta i powtarzam ją za innymi ślepo.
Mnie po dwoch poronieniach zadne slowa nie dawaly wsparcia. Jak cos mnie zaniepokoilo - to byla panika i darcie wlosów z glowy
Niestety ciąża po poronieniu, a zwłaszcza jej początek to nie banan na buzi a ciągłe powstrzymywanie łez...
Widzisz? A irytuje Cię np. blubis...
nie pisalam o tym na forum tylko gnałam na izbę przyjęć.
Porównujesz krwawienie do braku bólu piersi? Sorry, przerasta mnie Twój tok myślenia...
No ale nikt nie pojedzie na IP z objawem pt. "cycki mnie nie bolą"....(sorry za bezpośredniość).
ja miałam krwawienie z dróg rodnych - pierwszy i prawie pewny objaw poronienia, nie pisalam o tym na forum tylko gnałam na izbę przyjęć.
A szczerze mówiąc też omijam posty typu "pitu-pitu" i mimo, że staram się żeby mi nie przeszkadzały, to poczytując ten wątek od około 7 miesięcy, coraz ciężej mi znaleźć tu jakieś konkrety, fachowe porady czy przydatne informacje. Przedtem wiele dziewczyn dzieliło się doświadczeniami okołoporodowymi i wiedzę o różnych rzeczach łapało się przypadkiem czytając wątek dla przyjemności, co mi osobiście bardzo odpowiadało.
Czy to zawsze są takie nerwy?
Dziewczyny mam dziś wizytę u ginki :) Obudziłam się o 7 i nie mogłam spać... Czy to zawsze są takie nerwy?
Problem pojawia sie wtedy gdy przyszla mama o tym nie wie,ze jest nosicielka.
Pozytywny wynik gbs ma bardzo duzo kobiet i jesli kobieta o tym wie i leczy to nie ma zagrozenia dla dziecka,jak to napisala jedna z dziewczyn. Problem pojawia sie wtedy gdy przyszla mama o tym nie wie,ze jest nosicielka.
chcę iść w czwartek do lekarza, to będzie mój 29 dfl - powinno już być coś widać?
I moim zdanie nawet jak lekarz nie zaleci tego badania, to warto poprosic, aby je zrobil i nawet zaplacic za to,bo to kszty wielkie nie sa.
wymaz z pochwy i odbytu na jednej wymazówce.
Mońka, a kiedy mialas robiony ten gbs? Teraz? Bo to badanie jest wiarygodne dopiero po 36tc.