Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a że wykorzystam możliwość zapytania: czuję się, jakbym była po jeździe na kolejce górskiej, takie uczucie jak na lekkim kacu, to normalne?
miałam wszystkie objawy, jakie towarzyszą uczuciu po nocnej imprezie 

Na jednej wymazowce???
byłam z psem ba spacerze, i tak pociągła mnie za psem innym, że prawie się przewróciłam, ona się owinęła o krzaki i ciągnąc je wyrwała!!!!! no takiej kur....dostałam, że szok!!! patrzeć na nią nie mogę... a jak bym się przewróciła lub coś? lub z wózkiem bym była?? zabije ją, zostawię w lesie i już...
. ona nie mysli tak jak Ty-czlowiek. Powierz wyprowadzanko psiaka mezowi, bo po co ryzykowac upadek
I już się wkurzyłam byłam z psem ba spacerze, i tak pociągła mnie za psem innym, że prawie się przewróciłam, ona się owinęła o krzaki i ciągnąc je wyrwała!!!!! no takiej kur....dostałam, że szok!!! patrzeć na nią nie mogę... a jak bym się przewróciła lub coś? lub z wózkiem bym była?? zabije ją, zostawię w lesie i już...
Ty jesteś jej właścicielem, przewodnikiem itd, Ty masz ją nauczyć co wolno a czego nie, a nie wkurzać się za to, że jest psem i ma swoje psie potrzeby.

mogotynka a femibion nie ma wystarczajaco duzej dawki kw. foliowego?? :o wiesz za duzo tez witamin itp nie zdrowo...
No macie rację....uczę ją cały czas, że nie można ciągnąć i zazwyczaj słucha, ale teraz przegięła, leży na swoim do końca dnia.
pieski sa kochane ale maja swoja silw i sa po prostu zwierzetami :)

[/url]

miałaś tak wcześniej czy teraz się to objawia jak w ciąży jesteś?
[/url]Milagros to normalne, ja tez jestem bardzie wyczulona ale zapachami a nie słuchem to hormony, wyostrzają Twoje zmysły

[/url]ja mam wszystko wpisane do karty ciazy i nie musze nosic w twczce wynikow papierowych bo jest juz zanotowane :)
a i nie zapomnij włożyć tam ZUS RMUA czy inne potwierdzenie ubezpieczenia, dowód osobisty to na pewno każda ma przy sobie

ponoć do 11 listopada raczej nie dotrwamy. Szyjka wyraźnie skrócona, rozwarcie ok. 2 cm, mały wstawiony w kanale stuka w nią uparcie główką no i jest już małym klockiem - waży ok. 3500 g
poza tym łożysko III-go stopnia, na ktg zapisują się skurcze nawet 70-80, których prawie nie czuję
na ktg zapisują się skurcze nawet 70-80, których prawie nie czuję

Nie licząc nocy, bo te są uciążliwe przez ból bioder i ramion.

Milagros-ja mam nerwice wiec wiem o czym mowisz ,tylko przed ciaza powoli zaczelam z niej wychodzic ,a jak narazie w ciazy ,jakby odpuscila ...Kiedys czytalam ze ponoc w ciazy odpuszcza na dobre ,aby to sie sprawdzilo ...
milagros- ,ja na poczatku bylam strsznie uczuluona na zapachy ...domestos ,w lazience ,plyny do naczyc ...poprostu jakis obled ,jak zaczal sie 2tc przeszlo cale szczescie .A kiedys jechalam z mezem i obok nas facet na skrzyzowaniu dlubal w nosie :DI mowie do meza fuuuu ,ten zaczal podkrecac ,wyobraz sobie ze on te gile je ...I Nieuwerzysz ,ale musial ise za chwilke zatrzymywac ,musialm natychmiast wyjsc z auta ,bo myslam ze puszcze pawia :D:D:D

[/url]jak ja to czytam to już mi się chce puścić pawia
minie zobaczysz :))
[/url]kobiety z mdłosciami powinny pic melisę i czasem brac cos ziolowego na uspokojenie, bo stres potęguje mdlosci więc tymbardziej nerwica lękowa.
. Ja w kazdym razie mam przeczucie, ze to bedzie synek
. Zobaczymy, najwyzej bede zmieniac suwaczek :)