Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a że wykorzystam możliwość zapytania: czuję się, jakbym była po jeździe na kolejce górskiej, takie uczucie jak na lekkim kacu, to normalne?
I już się wkurzyłam byłam z psem ba spacerze, i tak pociągła mnie za psem innym, że prawie się przewróciłam, ona się owinęła o krzaki i ciągnąc je wyrwała!!!!! no takiej kur....dostałam, że szok!!! patrzeć na nią nie mogę... a jak bym się przewróciła lub coś? lub z wózkiem bym była?? zabije ją, zostawię w lesie i już...
mogotynka a femibion nie ma wystarczajaco duzej dawki kw. foliowego?? :o wiesz za duzo tez witamin itp nie zdrowo...
No macie rację....uczę ją cały czas, że nie można ciągnąć i zazwyczaj słucha, ale teraz przegięła, leży na swoim do końca dnia.
pieski sa kochane ale maja swoja silw i sa po prostu zwierzetami :)
miałaś tak wcześniej czy teraz się to objawia jak w ciąży jesteś?
Milagros to normalne, ja tez jestem bardzie wyczulona ale zapachami a nie słuchem to hormony, wyostrzają Twoje zmysły
ja mam wszystko wpisane do karty ciazy i nie musze nosic w twczce wynikow papierowych bo jest juz zanotowane :)
na ktg zapisują się skurcze nawet 70-80, których prawie nie czuję
Milagros-ja mam nerwice wiec wiem o czym mowisz ,tylko przed ciaza powoli zaczelam z niej wychodzic ,a jak narazie w ciazy ,jakby odpuscila ...Kiedys czytalam ze ponoc w ciazy odpuszcza na dobre ,aby to sie sprawdzilo ...
milagros- ,ja na poczatku bylam strsznie uczuluona na zapachy ...domestos ,w lazience ,plyny do naczyc ...poprostu jakis obled ,jak zaczal sie 2tc przeszlo cale szczescie .A kiedys jechalam z mezem i obok nas facet na skrzyzowaniu dlubal w nosie :DI mowie do meza fuuuu ,ten zaczal podkrecac ,wyobraz sobie ze on te gile je ...I Nieuwerzysz ,ale musial ise za chwilke zatrzymywac ,musialm natychmiast wyjsc z auta ,bo myslam ze puszcze pawia :D:D:D
jak ja to czytam to już mi się chce puścić pawia
kobiety z mdłosciami powinny pic melisę i czasem brac cos ziolowego na uspokojenie, bo stres potęguje mdlosci więc tymbardziej nerwica lękowa.