Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dokladnie ,a pijesz meliske ???
sama jestem z zawodu psychologiem klonicznym /pschoterapeuta tylko chwilowo nie wykonywalam.zawodu i powiem tak - nerwice ekowe trzeba konoecznie leczyc!:*
dziewczyny a mogę spytać [z ciekawości] czy taka nerwica objawia się "tylko" napadami paniki w pewnych sytuacjach czy jeszcze jakimiś innymi fizycznymi dolegliwościami ?
dziewczyny a mogę spytać [z ciekawości] czy taka nerwica objawia się "tylko" napadami paniki w pewnych sytuacjach czy jeszcze jakimiś innymi fizycznymi dolegliwościami ?
katka -a jak z nerwica po porodzie ???
i to nie jest tak, że wtedy odczuwa się strach przed czymś konkretnym tylko bardziej organizm zachowuje się tak jak jakby był w stanie zagrożenia, więc wyostrzają się zmysły, przyspiesza tętno itp... a mózg zaczyna nieco świrować bo nie ma właśnie przyczyny takiego stanu :)
jesli to pytanie nie na miejscu to po prostu nie odpowiadajcie
a te drugie stany lękowe występowały w innym czasie, bez żadnej przyczyny... i to nie jest tak, że wtedy odczuwa się strach przed czymś konkretnym tylko bardziej organizm zachowuje się tak jak jakby był w stanie zagrożenia, więc wyostrzają się zmysły, przyspiesza tętno itp... a mózg zaczyna nieco świrować bo nie ma właśnie przyczyny takiego stanu :)
rany z tego co piszecie to na prawdę ciężka choroba
a ona się bierze z jakiś konkretnych przeżyć czy może dotknąć każdą osobę ?
czyli dobrze rozumiem, że stałaś na przykład elegancko w kolejce do stoiska mięsnego i nagle ni z gruszki ni z pietruszki robiło Ci sie słabo i traciłaś przytomność ?
tak bez powodu ? w sensie, że w tym akurat momencie nie było stresującej Cię sytuacji ?
czy źle rozumuję ?
bari na 100% można pobierać GBS jedną wymazówką.