Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
[/url]
[/url]
Po chwili przeszło na szczęście, ale bóle brzucha, takie nieznanego pochodzenia, ale stanowczo nie-ciążowe mi się ostatnio zdarzają, na szczęście tak intensywnie tylko ten raz.

HIVa inaczej nie dostane mopjego dziecka do karmienie piersia
Dziewczyny mam pytanko czy to nie dziwne że narazie miałam robione 1 usg ,badanie krwi i badanie moczu tak poza tym ciśnienie i ważenie??? powinno być tych badań więcej jak jest u was???hmm?
lekarz robi mi comiesiąc takie badanie że puszcza mi bicie serca...pyta jak sie czuje i mówi że skoro wszystko ok to dodatkowych badań nie robimy .Czytam wasze wypowiedzi na temat badań i zastanawiam się czy to nie za mało właśnie:)??
... Zastanawiam sie nad prywatna wizyta i USG okolo 10 listopada albo nad kupnem detektora tetna dzidziusia.dziewczyny zapewne większość to wie ale napiszę, jakieś 2 str wcześniej było o badaniach i wynikach.
nie ważne że w kartę ciąży macie wszystko wpisane, ale na porodówce i tak proszą o oryginał GRUPY KRWI
posiew w kierunku GBSa najaktualniejsza morfologię i mocz ostatnie usg z szacunkową wagą Dziecka, i WZW
( mam nadz że nic nie pokręciłam, w sumie to mogłam zapomnieć po pół roku) ale pewne jest to, że sama karta ciąży nie wystarczy :)

[/url]
[/url]flavia- mieszkam w stanach i tu starsznie sa przeczuleni jesli chodzi o zakazenia szczegolnie wirusem HIV
Tylko ciężko miec wszystko aktualne (mówię o morfologii o moczu), bo nigdy nie wiadomo kiedy nastąpi poród..
zrobiłam prywatnie dzień przed porodem wg maszyny Łucja miałą ważyć max 3.5 kg a wyszło 4, tak więc tego
)wiadomo, ale chodzi o najbardziej aktualne..jak będą potrzebowali to sobie na cito zrobią świerze
[/url]zyli rozumiem ze nie musze teraz codziennie?
[/url]

ja musiałam się położyć na brzuchu i docisnąć ręką aby poczuć cokolwiek