Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
HIVa inaczej nie dostane mopjego dziecka do karmienie piersia
Dziewczyny mam pytanko czy to nie dziwne że narazie miałam robione 1 usg ,badanie krwi i badanie moczu tak poza tym ciśnienie i ważenie??? powinno być tych badań więcej jak jest u was???hmm?
lekarz robi mi comiesiąc takie badanie że puszcza mi bicie serca...pyta jak sie czuje i mówi że skoro wszystko ok to dodatkowych badań nie robimy .Czytam wasze wypowiedzi na temat badań i zastanawiam się czy to nie za mało właśnie:)??
dziewczyny zapewne większość to wie ale napiszę, jakieś 2 str wcześniej było o badaniach i wynikach.
nie ważne że w kartę ciąży macie wszystko wpisane, ale na porodówce i tak proszą o oryginał GRUPY KRWI
posiew w kierunku GBSa najaktualniejsza morfologię i mocz ostatnie usg z szacunkową wagą Dziecka, i WZW
( mam nadz że nic nie pokręciłam, w sumie to mogłam zapomnieć po pół roku) ale pewne jest to, że sama karta ciąży nie wystarczy :)
flavia- mieszkam w stanach i tu starsznie sa przeczuleni jesli chodzi o zakazenia szczegolnie wirusem HIV
Tylko ciężko miec wszystko aktualne (mówię o morfologii o moczu), bo nigdy nie wiadomo kiedy nastąpi poród..
wiadomo, ale chodzi o najbardziej aktualne..jak będą potrzebowali to sobie na cito zrobią świerze
zyli rozumiem ze nie musze teraz codziennie?
ja musiałam się położyć na brzuchu i docisnąć ręką aby poczuć cokolwiek