Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy to nie zagraża dziecku? Oczywiście kiedy czuję, że zaczyna mnie coś ciągnąć w podbrzuszu lub dziecko zaczyna się bardzo uaktywniać wracam do spania na boku.w ciaży nie umiałam spać na boku ( dopiero teraz śpię na lewym
--
) do 6 mies spałam na brzuchu, nie potrafiłam się oduczyć ( dziecko w 100% zdrowe)dopiero jak mi brzucha zaczął przeszkadzać to się ogarnęłam... potem przez miesiąc bolał mnie kręgosłup i fizjoterapeutka zalecił mi spać w pozycji półsiedzącej, pomogło tak wiec chyba można spać na plecach:)

) , czerwonych może być mniej i to jest ok. U Ciebie odchylenia od norm laboratoryjnych (które nie biorą pod uwagę ciąży) są maleńkie- najwyżej dostaniesz żelazo, żeby nie poszło w kierunku anemii.

yy ja pod koniec 21tyg poczulam!
za moich czasow 18tydz to bylo wczesnie :D
A wy co myślicie?
U nas do 29tc było prawie codziennie- później niestety zakaz, a teraz i tak się nie da, bo pessar...Ale jeszcze tylko niecałe dwa tygodnie
Moja sąsiadka mi powiedziała,że jak ne będziemy się bzykać to moja szyjka będzie na tyle żelazna,że czeka mnie jeszcze gorszy ból niż poród czyli masowanie jej przez położną.Trochę się tego wystraszyłam i nie wiem co myśleć na ten temat.A wy co myślicie?

czy to normalne, że na końcówce partner czuje opór i nie może wejść do końca?
Anula, ja w ciąży współżyłam całe DWA razy i jakoś urodziłam bez problemu.
Mam za sobą dwie ciąże ze szlabanem na seks i dwa bezproblemowe porody

Anula-niewiem ile w tym prawdy ,ja w pierwszej ciazy wspolzylam do konca prawie codziennie

[/url]
było coś ze jedna dziewczyna mogła współżyć tylko miała zakaz szczytowania bo wtedy pojawiały się skurcze... jeśli lekarz nie widzi przeciwwskazań to korzystać
o ile ma sie ochotę off course!flavia chyba Ci sie teskni za watkiem "Przyszle mamusie" ???

[/url]

[/url]
[/url]

[/url]Milagros już się poddam, przestanę go nękać bo się zamknie w sobie

[/url]
no to mogę ze swojej strony powiedzieć, że u nas "martwy sezon" w tym temacie, a moja szyjka wyraźnie skrócona i już się pojawiły rozwarcie na jakieś 2 cm, w środku wszystko miękkie, synuś całkiem wpasowany w kanał...więc ten tego - sex czy jego brak ma tu chyba niewiele do rzeczy
z tymże nas co innego hamuje, wyszedł mi ten nieszczęsny GBS +, skończyłam już kurację antybiotykiem, mąż też się leczył, ale dopiero w czwartek powtarzam badanie, a po weekendzie wyniki, więc jeszcze się wstrzymujemy...