Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tak czytam i czytam o tym nocnym wstawaniu na siku i muszę Wam powiedzieć, że od początku ciąży zdarza mi się raz w nocy od wielkiego dzwonu a zazwyczaj całą noc spokojnie przesypiam. Może coś ze mną nie tak hehehe:P
od początku ciąży zdarza mi się raz w nocy od wielkiego dzwonu a zazwyczaj całą noc spokojnie przesypiam
migotynka
Witam się i ja i życzę Wam miłego dnia
a dla odmiany witam się niewyspana - nie wiem co się dzieje, ale chyba dopada mnie jakaś bezsenność przedporodowa...ciężko mi znaleźć jakąkolwiek wygodną pozycję do spania - boki mi już wysiadają...chodzę spać po północy, a o 3 już się budzę...to już tak będzie do końca???
Tak , tak...w Rotundzie i już zaczynam panikować
ja miałam takie chwile słabości i prawie mdlałam ale mi spadał cukier i lekarz kazał mi nosić czekoladę
wg bety wychodzi 4-5,
tak sie zastanowilam czy to serduszko to juz bedzie widac w poniedzialek
będę wdzięczna za ten kontakt
Lapa - ja mialam problemy z oddychaniem, ale tak kolo 15-17tyg. Tez prawie mdlalam, w glowie mi sie krecilo strasznie. Mialam podejzenie astmy alergicznej. Pozniej przeszlo. Dobrze, ze lekow nie bralam na asmte. Polska gin mi powiedziala, ze mozliwe, ze mi synus uciskal tak, ze bylo mi ciezej oddychac.
Sardynko - ja na zatoki bardzo polecam roztwór wody morskiej w areozolu. Ja mam Quixx i naprawdę działa