Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jest napisane GS 2,27 cm a to chyba pęcherzyk wg google
a ta pulsujaca kropka? ona była jakby przyklejona do scianki, ale oboje wyraznie widzieliśmy, że pulsowała inaczej niż moja macica...
ale początek 7 tygodnia i nie widać zarodka tylko ciałko żółte ?? mam krótkie cykle
eveke: Blubis wg wykresu to równo 6tc..
eveke a jak to liczysz? bo mi się wydaje, że 7 tydzień dzisiaj zaczęłam
kurcze, trochę mnie pociesza ten pulsujący punkt... ale najchętniej rozpłakałabym się z bezsilności sprawdzenia.. co zaraz uczynię...:(
Wkoncu wiadomo, ze kazda z nas dowiedziawszy sie o ciąży przy najbliższym usg oczekuje juz bijącego serduszka, a jak go nie słyszy to sie deneruje. To normalne. Dlatego my tutaj uspakajamy Cie zaraz po Twoim lekarzu, że wszystko jest ok. Dziewczyny mają rację - u Ciebie to dopiero skonczony 6 tc. U mnie wtedy tez jeszcze nie biło serduszko. Zaczęło 3-4 dni później... i tez lekarz stwierdził, że jest zdziwiony że tak szybko juz zaczeło bic... Tak wiec teraz musisz zająć głowę czymś innym, ale myslec TYLKO pozytywnie!!! Pamietaj, że nie mozesz teraz dzidzi denerwowac. Zrób sobie herbatkę z melisa i pomaranczą, albo melisa z gruszką. Ja to piłam, aby sie nieco wyciszyc pomiedzy każdą wizytą i badaniami usg.
[/url]
[/url]Blubis skończyłaś dziś 6tc ... jutro masz 6t1d czyli wchodzisz w 7tc.
Na tym etapie zarodek może być a nie musi, mogło by być nawet tak , ze poszłabyś nie dziś a za 2 dni i już by był, kiedy kolejna wizyta?

,moze spróbuj herbatniki takie zwykle ,lub sucharki ,slyszalam ze po nich przechodzi...
wg tego co piszą w necie przy takim pęcherzyku i wielkości powinien być zarodek
[/url]Temat myślę , że wyczerpany, pytam po raz trzeci kiedy kolejna wizyta?
Ale niedaje mi spokoju pulsujaca "plamka" ,bo wedlug mnie pulsujaca plamka to wlasnie zarodek i serduszko ..
[/url]
[/url]akirka no to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :)
A ja siedzę i ryczę bo mam coś z krwią nie tak aż lekarz się za głowę złapał.Niby nie ma tragedii ale też nie jest dobrze.