Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak w tym M jak Mama sa opisane te skurcze? :) moglabys napisac?

wczesniej juz podobne teksty czytalam w ksiazkach, gazetach i na necie. Bole miesiaczkowe u mnie nigdy nie byly lagodne ;) od razu bylam zwinieta w pol i ledwo zylam..
Natomiast jeśli boli jak na okres, to na 100% rozpoznam... 
Czy Ty masz suwaczek zgodny z terminem OM ?

I slyszalam, ze jak sa mega bolesne, to porod jest latwiejszy
To znaczy teraz to już nie, ale na początku tak :P chociaż pewnie nie u wszystkich tak jest.

)I coś Wam powiem, dobrze kiedyś Vsti napisała, że tak się chciało żeby dziecko wyszło, a jak już wyjdzie to by się je chciało choć na chwilę włożyć do środka To znaczy teraz to już nie, ale na początku tak :P chociaż pewnie nie u wszystkich tak jest.
więc skoro Jasiowi tam dobrze, to na razie Go nie wyganiam
I coś Wam powiem, dobrze kiedyś Vsti napisała, że tak się chciało żeby dziecko wyszło, a jak już wyjdzie to by się je chciało choć na chwilę włożyć do środka
o to to to :) chociaż na jedną nockę, by odespać i zregenerować siły choć troszkę :)

byłam u gina i poleciła mi w Bydgoszczy szpital MSWiA, powiedziała, że bardzo dobra opieka!! więc jutro się przejadę tam i zobaczę jak tam wszystko wygląda, na szczęście nie mam żadnej infekcji w pochwie, bo ostatnio mnie swędziało
witaminek też nie muszę brać: Prenatal, jeżeli źle się czuje. Niestety nie chciał mi zrobić usg
powiedziała, że robiła mi 12 października i nie jest dobrze tak co chwile męczyć Synusia, zobaczę go w listopadzie 

[/url]byłam u gina i poleciła mi w Bydgoszczy szpital MSWiA
napiszcie mi w ktorym tygodniu ciąży tyje się najwięcej

zastanawiam sie czy to juz nie powinno byc wiecej czy jest wystarczajaco.
[/url]Na pewno dziecko zaczyna rosnąć szybciej po 20tc a najwięcej i najszybciej przybiera na wadze w IIItrym, ale niekoniecznie będzie się to przekładało na szybszy wzrost Twojej wagi

dla przykładu - ja w I i II trymestrze przywaliłam 19 kg

[/url]tylko teraz w III trym.idzie szybciej ale zaniechałam ważenia się

[/url]aaaa to akurat jest proste bo jestem w trakcie przeprowadzki i nie wiem gdzie jest waga

[/url]
ja pierdziele

No ale co Cię tak dziwi

[/url]

adłam normalnie, nie za dwoje, zdrowo, kolorowo

[/url]

Mi wybiła waga przedciążowa równo po trzech miesiącach.

Milagros, może nie do bani, ale jeśli jedząc normalnie, przywala się 20 kilka kilo, to człowiek stwierdza, że taka jego uroda
[/url]dla mnie to znaczy jesc tak jak przed ciaza, nie wiecej i nie mniej.
[/url]