Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale nie powiem, bo jem więcej niż przed ciążą
Mnie przerażają tylko rozstępy i bardzo mocno obwisła skóra na brzuchu po porodzie.
Mnie przerażają tylko rozstępy i bardzo mocno obwisła skóra na brzuchu po porodzie.
Ale po co zakładasz, że tak będzie Może Cię ominie to albo dotknie w niewielkim stopniu. Uszy o góry :)
Tu nie chodzi o mnie...ale koleżanka krwawiła ,pojechałyśmy do szpitala i lekarz mówi że ciąża jest słaba i że czasem tak jest...Bardzo się martwię o nią i mam nadzieje że te leki pomogą nie wiem
ale koleżanka krwawiła ,pojechałyśmy do szpitala i lekarz mówi że ciąża jest słaba i że czasem tak jest.
..a tak w ogóle, to jestem skromną osobą-nie wiem co mnie tak poniosło i się sobą zachwyciłam
Milagros, ja przywalilam najwiecej na samej koncowce w dziewiatym i DZIESIATYM , Do 8 miesiaca wymiotowalam rowniez, jak ty. Do szostego miesiaca codziennie, potem tylko pare razy w tygodniu wisialam na toalecie...
Co do tycia to mi gin z powodu nadwagi przedciążowej pozwoliła na przytycie tylko 8kg,
nie obżerałam się, a waga leciała w górę. Taka widocznie moja uroda;)
Skoro schudlam 6 i przytylam teraz 4...to chyba mam 4 na plusie
zreszta to naprawde nie ma dla mnie takiego znaczenia
jak mi waga w dół leciala a teraz to wazne zeby znow w dol nie poleciala
Odnoszę zupełnie inne wrażenie
to mylne wrazenie
U mnie przy moim wzroscie tych kg nie bylo widac (az tak Penny moze potwierdzic,nie? ;))
dziecko sobie wezmie samo, co mu potrzeba, czym sie tu martwic? ;)
Jak masz niepowsciagliwe wymioty, to to sie leczy farmakologicznie, zwykly jadlowstret jest jednak normalny i niczym nie grozi, co najwyzej anemia, ale to tez mnostwo babek w ciazy ma.
Na glodniaka mdlosci wieksze.
Miala ktoras z Was podobnie, tzn. odstawila tak z dnia na dzien Luteine czy Duphaston?