Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
za to ajk się zaczął 6-ty miesiąc to konkretnie ruszyłam z wagą i obecnie ważę 64,5 kg czyli mam 12 kg na plusie
A ja sie zle czuje od ostatniej nocy i az sie pobeczalam z bezsilnosci... Jakos mi tak ogolnie zle i niedobrze, ale na wymioty mnie nie ciagnie. Szkoda, bo wiem ze poczulabym ulge, gdybym zwymiotowala. Cisnienie mam podwyzszone i rosnie. Zaraz znow zmierze i jesli uroslo jeszcze bardziej to chyba podjedziemy do szpitala, bo polozna na ostatniej wizycie mowila, ze jak cos by sie dzialo to mam od razu jechac.
--
Emka no to chyba przybij piątkę , ja idę jutro na posiew moczu, żeby dokładnie dobrać leczenie...
a leukocyty mi wyszły 125 Leu/ul
Dziewczyny na końcówce, takie mdłości i wymioty są pod koniec ciąży częste i zupełnie normalne. Czasem dochodzi także, że tak sie wyrażę, oczyszczanie z drugiej strony To dopiero jest fun, jak się z toalety już w ogóle nie da wyjść. Lekarz mi tłumaczył, że organizm się oczyszcza i przygotowuje do porodu.
heh, no to widzę, że największe "atrakcje" dopiero przed nami...a to tak już trwa do samego porodu, czy jednak mija na chwilę przed?
U każdej babeczki pewnie inaczej jest Ja przed samym porodem nie miałam już żadnych dolegliwości, nie licząc bólu przy skurczach jak już mnie dopadły ;)
W ogóle to mam jeszcze taką teorię, że dziecko jest już duże (3,5 kg wg usg), a ja mam w sumie chyba mały ten brzuch, a on mi bez przerwy przebiera nóżkami w okolicach żołądka, poza tym pupką leży na wątrobie, więc to pewnie też swoje robi taki ucisk...