Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
penny no właśnie nie wiem czemu on jeszcze nie opada
ginka twierdzi, że dziecko jest już bardzo nisko i całkiem wstawione do kanału
Mój gin też różne rzeczy stwierdzał, a jak bym mu wierzyła, to bym rodziła 37, 38 tygodniu heheh. Też mała była w kanale, szyjka krótka, piękne skurcze na ktg, hahah i wszystko o kant tyłka rozbić. Cierpliwości już bliżej niż dalej
Dziewczyny, nie straszcie mnie, że mdłości są objawem zbliżającego się porodu!!!
Hej w wiecie może co moonią,dawno jej nie było
Wstałam o 10 i miałam strasznie twardy brzuch, nie bolał, ale miałam twardy tak samo jak miała Malisiek. Dzwonię do mamy, a ona, że to od macicy, skurcze jakieś...więc nie wiem..
Maliesiek wiesz może od czego??
O Uluuuu i nikt nie powie, że w ciąży obowiązują jakieś reguły gry
Witam Cię Ulcia, dawno Cię nie było jak tam córeczka? jak się czujesz? pijesz nadal pokrzywkę
W kwestii odstawiania prgesteonu - ja do 16tc brałam 3 tabl./dzień, w 17tc 2tabl./dzień, w 18 tc 1 tabl./dzień, a w 19 1 tabl. co drugi dzień. Odstawiałam więc stopniowo.
penny no właśnie nie wiem czemu on jeszcze nie opada - ginka twierdzi, że dziecko jest już bardzo nisko i całkiem wstawione do kanału (teoretycznie powinien już opaść) - więc może mi wcale nie opadnie? albo jest taki duży, że nie odczuję opadnięcia
Anula85 - spokojnie, jeszcze mamy 2 tygodnie ;) pewnie dlatego tak mi sie nie spieszy z pakowaniem torby
anemii nie miałam wogóle, wszystkie badania super - ale to dzięki pokrzywie którą piłam litrami (taka moja mała teoria
Mam koleżankę (w ciąży już), która zarzeka się, że nie będzie karmić piersią, bo jej UU obwisną...
Mam koleżankę (w ciąży już), która zarzeka się, że nie będzie karmić piersią, bo jej UU obwisną...