Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I mam pytanie do dziewczyn na koncowce - Was tez tak boli podbrzusze, jakby bylo cale posiniaczone? Bo ja czuje taki bol, jak chodze, albo podnosze nogi do gory

Mam nadzieję, że mnie za to nie wygonicie
O, a ja sie dopiero zorientowalam, ze mi rwa odpuscila. Nawet nie wiem kiedy ;)
i jest bardzo przyjemnie ...nic tylko sie cieszyc ...
..o ranyyy...kiedy to zleciało???
Kupiłam elle tens
spidermanka - ten Elle Tens, to raczej na pierwsza faze :) az do fazy parcia.. pozniej mozna zostawic wprawdzie, ale ta maszyna ma zlagodzic bole przy rozwieraniu sie szyjki - przynajmiej ja tak zrozumialam polozna.. ciekawe czy cos pomoze :)
http://www.bodyclock.pl/product-pol-4972-BODY-CLOCK-Elle-TENS-urzadzenie-skutecznie-lagodzace-bol-porodowy-z-technologia-Opti-Max.html

Zosia 3300(+/- 400g) i Henio 3200 .Także ten.....
Henio daje czadu.A ona że niesprawdzi łożysk bo jeśli rosną ok.i serca biją to ona nie widzi wskazań 

dobrze, że już jesteście gotowi ze wszystkim, zawsze to stres mniejszy jak się już zacznie
nawet mój mąż jeszcze śpi, ja już spania nie miałam...

Ja sie witam po masakrycznej nocy. Obudzilam sie o 4 i nie moglam zasnac przez ponad dwie godziny, az w koncu lezalam i beczalam. Sama nie wiem, o ktorej w koncu sie udalo, ale teraz jestem mega niewyspana i bede sie musiala zdrzemnac w dzien, bo teraz spac nie chce.
ehhh dobrze, że to już końcówka
może za mało piję.. Ale mimo wszystko polecam

jeszcze tylko tydzień z haczykiem nam pozostał..
Jedno niesamowite - mówiłam, że będę mieć KluchyZosia 3300(+/- 400g) i Henio 3200 .Także ten.....

informuję że od wczoraj czułam Małą 3 razy z czego jedno to czkawka, a pozostałe to szturchnięcia nie normalne ruchy
A położna, która mnie podpinała pod to ktg mówiła, że teraz na końcówce nawet 4 nieśmiałe ruchy na godzinę po posiłku są ok, bo dzieci się wyciszają..

isiula no to mój Mały jak na razie bryka intensywnie - zwłaszcza wieczorami. W dzień jest raczej bardzo spokojny, za to wieczór....szaleństwo.
i coś w tym może być, bo budzi mnie w nocy mega mocnymi kopniakami pod żebra.. Pewnie po to, żebym zmieniła boczek i przestała na chwilę chrapać
hehena kiedy masz ustalone to wywoływanie?
Luby się śmieje, że synuś nie może spać w nocy, bo strasznie chrapię i odsypia w dzień i coś w tym może być, bo budzi mnie w nocy mega mocnymi kopniakami pod żebra.. Pewnie po to, żebym zmieniła boczek i przestała na chwilę chrapać hehe