Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I mam pytanie do dziewczyn na koncowce - Was tez tak boli podbrzusze, jakby bylo cale posiniaczone? Bo ja czuje taki bol, jak chodze, albo podnosze nogi do gory
O, a ja sie dopiero zorientowalam, ze mi rwa odpuscila. Nawet nie wiem kiedy ;)
Kupiłam elle tens
spidermanka - ten Elle Tens, to raczej na pierwsza faze :) az do fazy parcia.. pozniej mozna zostawic wprawdzie, ale ta maszyna ma zlagodzic bole przy rozwieraniu sie szyjki - przynajmiej ja tak zrozumialam polozna.. ciekawe czy cos pomoze :)
http://www.bodyclock.pl/product-pol-4972-BODY-CLOCK-Elle-TENS-urzadzenie-skutecznie-lagodzace-bol-porodowy-z-technologia-Opti-Max.html
Ja sie witam po masakrycznej nocy. Obudzilam sie o 4 i nie moglam zasnac przez ponad dwie godziny, az w koncu lezalam i beczalam. Sama nie wiem, o ktorej w koncu sie udalo, ale teraz jestem mega niewyspana i bede sie musiala zdrzemnac w dzien, bo teraz spac nie chce.
Jedno niesamowite - mówiłam, że będę mieć Kluchy Zosia 3300(+/- 400g) i Henio 3200 .Także ten.....
informuję że od wczoraj czułam Małą 3 razy z czego jedno to czkawka, a pozostałe to szturchnięcia nie normalne ruchy
A położna, która mnie podpinała pod to ktg mówiła, że teraz na końcówce nawet 4 nieśmiałe ruchy na godzinę po posiłku są ok, bo dzieci się wyciszają..
isiula no to mój Mały jak na razie bryka intensywnie - zwłaszcza wieczorami. W dzień jest raczej bardzo spokojny, za to wieczór....szaleństwo.
na kiedy masz ustalone to wywoływanie?
Luby się śmieje, że synuś nie może spać w nocy, bo strasznie chrapię i odsypia w dzień i coś w tym może być, bo budzi mnie w nocy mega mocnymi kopniakami pod żebra.. Pewnie po to, żebym zmieniła boczek i przestała na chwilę chrapać hehe