Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ostatnie usg na kiedy termin Ci wskazuje?
Hej, od 3 dni mój pępek zrobił się czerwony w srodku i taka obwolutka naokoło, ktoras miala cos takiego? czy to moze byc zwiastun rozstepow?
smaruj to miejsce kremem na rozstepy na wszelki wypadek :) choc pewnie i tak juz od 4 miesiaca sie smarujesz :)
Chłop mój się wystraszył i dzięki temu torby mamy już gotowe, bo mi marudził o tym odkąd oczy otworzył i właśnie skończył pakowanie
Ulcia by Ci odpisała, że 1,5 litra herbatki z pokrzywy:>
isiula: wieczorem wszyscy będą po %%%, a ja się sama nie zawiozę do porodu 45km
Mój mąż na kilka tygodni przed terminem zupełnie odstawił alkohol. Nie tknął nawet malutkiego piwka.
Mój mąż na kilka tygodni przed terminem zupełnie odstawił alkohol. Nie tknął nawet malutkiego piwka.
eveke te ruchy nie są już tak żwawe i gwałtowne jak np w 2 trymestrze czy na początku 3-go bo dziecka nie ma już miejsca. To raczej przeciąganie się, wypinanie, czasem właśnie kopniak nóżką, czy machanie nóżkami - przynajmniej ja tak te ruchy odczuwam czasem to prawda - bywają bolesne jeśli Maluch kopie pod żebrami, lub wierci główką na dole lub stuka w pęcherz
Wczoraj snieg u nas padal caly dzien wiec troche zimy uzylismy i Maja poszla z tatusiem zbudowac pierwszego w tym roku balwana.
Dziewczynya co to znaczy, że łożysko na przedniej ścianie? To to samo co przodujące?
ogarnął mnie jakiś niepokój i ogólnie boję się o moją ciążę. Nie wiem czy to jakieś przeczucie, ale co chwile macam piersi, żeby sprawdzić czy na pewno bolą;/ Jak nie mam mdłości, to też się przejmuję