Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wiem, wiem, już co najmniej kilkanaście razy pojawiał się temat przeziębienia, ale wybaczcie, nie mam siły czytać 1700 wpisów:)
Zaczęłam 6 tydzień i dorobiłam się niestety początków zapalenia oskrzeli, ale jeszcze nie na tyle, aby brać antybiotyk.
Dzisiaj byłam na I wizycie u mojego lekarza, zrobił ma usg i widziałam juz dzisiaj moją Kropeczkę, ma 4,5 mm:) Na serduszko jeszcze zbyt wczesnie. Kolejna wizyte mam 8 listopada. I niestety zaczęłam się panicznie martwić, aby to moje przeziębienie nie wpłynęło na moją Dzidzię. Nie bardzo mogę stosować cokolwiek, pije tylko Drosetux po 1 łyżce 3 x dziennie.
Powiedzcie mi dziewuszki coś pozytywnego bo sie chyba dzisiaj zapłaczę normalnie:(
Violet_flower - a co Twoja ginka mowila na temat tego lozyska?
Powiedzcie mi dziewuszki coś pozytywnego bo sie chyba dzisiaj zapłaczę normalnie:(
Mozna juz zobaczyc plec? Jak bylo u Was, kiedy poznalyscie plec?
Co do wstawania w nocy na siku, to widze, ze Wy dziewczyny w wysokiej ciazy wstajecie, ja dopiero 13 tydz. a wstaje co noc, niezaleznie od tego, czy cokolwiek wypije przed snem.
My czekamy na USG w 18. tyg, ale nie moge sie doczekac, aby poznac plec maluszka, wiec zastanawiam sie nad prywatnym USG 3D.
[/quote][quote=sardynka85]migotynka to ginekolog stwierdził aby nie brać antybiotyku?
Ja np. dzisiaj jak dzwoniłam do mojego po wizycie u lekarza powiedział, że bardzo dobra decyzja (antybiotyk) - pomimo, że to drugi w niecały miesiąc :/
Nóżki krzyżowała, niczym Elżbieta Jaworowicz
Sardynko, osłuchiwała mnie wczoraj lekarz z Medicovera, która wezwałam do domu i powiedziała, ze to nie jest jeszcze zapalenie oskrzeli ale mam dbac o siebie, bo może sie to tal rozwinąć \, ale mój stan nie wymagał antybiotyku.
Dzisiaj, osłuchiwał mnie mój teść w szpitalu , ponownie, i stan sie nie pogorszył, ale mam dbac o siebie.
Ginekolog nie zalecał mi antybiotyku, bo nie ma typowej choroby tylko przeziębienie, a jesli można uniknąć antybiotyku, to lepiej tak zrobić. Od wczoraj poweidzialo mi to 3 lekarzy.