Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
albo napisz grubymi literami wiadomość tu taj, na pewno zauważy i odczyta 
ostatnio coś mało Kandyzowana, Milagros i Domoniczka się odzywają, dziewczyny dajcie znać, że wszystko ok 
Dziewczynki czy możecie wywołać tutaj jakoś Ulcię ? ?? Ja chciałam do niej napisać wiadomość ale nie mogę , a muszę ją o coś zapytać
Ja się szybko przyzwyczaiłam do smaku i już go nawet nie czuję

Natomiast trzeba pamiętać żeby nie przesadzać w ciąży z niczym

wklejam żeby się nie zapodziała

I jeszcze jedno: strasznie mi twardnieje brzuch macie jakieś sposoby??
Violet- ja byłam na usg tydzien temu (czyli w skończonym 36 tc) i łożysko miałam w 2 stopniu. Pewnie u Ciebie ten 3 typ oznacza, że już niedługo bedziesz rodzic. Mój ginek ostatnio mi tłumaczył, że łożysko jak czuje iż nie jest w stanie tak pracowac jak trzeba powoduje skurcze i wtedy własnie zaczyna sie poród... Tak wiec - moze juz lada dzien Jasio pojawi sie na świecie. Trzymam kciuki za KTG.
oczywiście nie napalam się za bardzo, ale to zawsze coś - jednak Mały nie zamierza wiecznie w tym brzuszku siedzieć

Bardzo często te twardnienia spowodowane są tym co nosimy, a dokładnie spodniami, nieważne czy ciążowymi czy nie. Mi o wiele częściej twardniał brzuch jak miałam na sobie spodnie. Moje przypuszczenia potwierdził też lekarz, że to jest zmora jakaś, że często zgłaszają się pacjentki już w 15, 16 tygodniu , że im brzuchy twardnieją. Na co często im odpowiadał, żeby zdjęły spodnie i zakupiły ciepłe rajty ciążowe :)

A karuzelka będzie zdjęta, bo przez nią jest w tym łóżeczku nasrane. A narazie sobie jest, bo ją nakręcam i słucham melodyjki
Brzuch twardnieje mi bardzo często przez ostatnich kilka dni i nic na to nie biorę. Ogólnie jestem anty, jeśli chodzi o tablety przeciwbólowe i rzadko kiedy po nie sięgam.
A narazie sobie jest, bo ją nakręcam i słucham melodyjki

bo COŚ tam się dzieje
Niechaj Cię weźmie z zaskoczenia 

pojawiam się dopiero teraz, bom nieśmiała okrutnie
Ja się jakoś , jak widać, z wątkiem rozstać nie mogę 

i dolaczam do grona przeziebionych...Wczorajszy spacerek po slonecznej plazy dzis zaowocowal katarem 

Ktory u Ciebie tydzien?Dziewczyny a jak mam tylko katar i temperature 37.00 to leciec juz do lekarza czy najpierw podleczyc sie domowymi sposobami?

więc sobie ją sama zmniejszałam i już odstawiłam) . Bardziej poleca preparaty z magnezem (ja brałam MagneB6, w aptece mi powiedziano, że się lepiej przyswaja). To nie jest przeciwbólowo, tylko, żeby zapobiec skurczom, które nie są pożądane na wczesnych etapach ciąży
Ale jak ktoś nie ma problemów ze skracaniem szyjki, to chyba w niczym nie przeszkadzają.
Ale wróciłam do domu i cisza... za to za tydzień, jak będziemy donoszone, po wszystkich konsultacjach i badaniach i bez pessara- to zaczynam biegać wokół osiedla
Żebra mnie tak bolą, że nie mogę siedzieć, ani nawet półleżeć- tam już nie ma miejsca
A ja mam pytanie dziewczyny ( do tych co mieszkają w PL) czy słyszałyście coś na temat: ROCZNEGO SIEDZENIA W DOMU NA MACIERZYŃSKIM OD NOWEGO ROKU I BĘDZIE PŁATNY 80 %??? zostało to już uchwalone czy dopiero maja to w planach?? wczoraj na chrzcinach jak byłam to znajoma mi zazdrościła, że rok czasu w domu będę siedzieć!...a ja na nią się patrzę i myślę sobie co ona gada? przecież jest 6 miesięcy 100% płatne

Dziewczyny a jak mam tylko katar i temperature 37.00 to leciec juz do lekarza czy najpierw podleczyc sie domowymi sposobami?
temu
Cytuj Oooo :) Eeee :( Zgłoś moderatorowi permalink
Dzień Dobry kobiety ciężarne
Violet piękne łóżeczko, serio!!! cudo!!!! czuję, że za tydzień mała będzie leżeć w łóżeczku
Kasia gratulację z córki
Już ta lista mogła by się ruszyć hihihih
A ja mam pytanie dziewczyny ( do tych co mieszkają w PL) czy słyszałyście coś na temat: ROCZNEGO SIEDZENIA W DOMU NA MACIERZYŃSKIM OD NOWEGO ROKU I BĘDZIE PŁATNY 80 %??? zostało to już uchwalone czy dopiero maja to w planach?? wczoraj na chrzcinach jak byłam to znajoma mi zazdrościła, że rok czasu w domu będę siedzieć!...a ja na nią się patrzę i myślę sobie co ona gada? przecież jest 6 miesięcy 100% płatne
--