Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczynki czy możecie wywołać tutaj jakoś Ulcię ? ?? Ja chciałam do niej napisać wiadomość ale nie mogę , a muszę ją o coś zapytać
I jeszcze jedno: strasznie mi twardnieje brzuch macie jakieś sposoby??
Violet- ja byłam na usg tydzien temu (czyli w skończonym 36 tc) i łożysko miałam w 2 stopniu. Pewnie u Ciebie ten 3 typ oznacza, że już niedługo bedziesz rodzic. Mój ginek ostatnio mi tłumaczył, że łożysko jak czuje iż nie jest w stanie tak pracowac jak trzeba powoduje skurcze i wtedy własnie zaczyna sie poród... Tak wiec - moze juz lada dzien Jasio pojawi sie na świecie. Trzymam kciuki za KTG.
Bardzo często te twardnienia spowodowane są tym co nosimy, a dokładnie spodniami, nieważne czy ciążowymi czy nie. Mi o wiele częściej twardniał brzuch jak miałam na sobie spodnie. Moje przypuszczenia potwierdził też lekarz, że to jest zmora jakaś, że często zgłaszają się pacjentki już w 15, 16 tygodniu , że im brzuchy twardnieją. Na co często im odpowiadał, żeby zdjęły spodnie i zakupiły ciepłe rajty ciążowe :)
Brzuch twardnieje mi bardzo często przez ostatnich kilka dni i nic na to nie biorę. Ogólnie jestem anty, jeśli chodzi o tablety przeciwbólowe i rzadko kiedy po nie sięgam.
A narazie sobie jest, bo ją nakręcam i słucham melodyjki
bo COŚ tam się dzieje
pojawiam się dopiero teraz, bom nieśmiała okrutnie
Dziewczyny a jak mam tylko katar i temperature 37.00 to leciec juz do lekarza czy najpierw podleczyc sie domowymi sposobami?
A ja mam pytanie dziewczyny ( do tych co mieszkają w PL) czy słyszałyście coś na temat: ROCZNEGO SIEDZENIA W DOMU NA MACIERZYŃSKIM OD NOWEGO ROKU I BĘDZIE PŁATNY 80 %??? zostało to już uchwalone czy dopiero maja to w planach?? wczoraj na chrzcinach jak byłam to znajoma mi zazdrościła, że rok czasu w domu będę siedzieć!...a ja na nią się patrzę i myślę sobie co ona gada? przecież jest 6 miesięcy 100% płatne
Dziewczyny a jak mam tylko katar i temperature 37.00 to leciec juz do lekarza czy najpierw podleczyc sie domowymi sposobami?
temu
Cytuj Oooo :) Eeee :( Zgłoś moderatorowi permalink
Dzień Dobry kobiety ciężarne
Violet piękne łóżeczko, serio!!! cudo!!!! czuję, że za tydzień mała będzie leżeć w łóżeczku
Kasia gratulację z córki
Już ta lista mogła by się ruszyć hihihih
A ja mam pytanie dziewczyny ( do tych co mieszkają w PL) czy słyszałyście coś na temat: ROCZNEGO SIEDZENIA W DOMU NA MACIERZYŃSKIM OD NOWEGO ROKU I BĘDZIE PŁATNY 80 %??? zostało to już uchwalone czy dopiero maja to w planach?? wczoraj na chrzcinach jak byłam to znajoma mi zazdrościła, że rok czasu w domu będę siedzieć!...a ja na nią się patrzę i myślę sobie co ona gada? przecież jest 6 miesięcy 100% płatne
--