Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
PO ZZO to było lajtowo źle wspominam te normalne zanim mi podali znieczulenie wrrrr myslałam, że pogryzę i potem parte - nie bede ich porównywała, bo nie chce straszyć w Halloween
Ale, ale, ale! Ja mam niski próg bólu - a to jest tak jak Teorka pisała, że na odczucia wpływa wiele czynników! Wiec myslę, że u każdej z nas wygląda to inaczej
Milagros dasz rade:) Ty przecież jesteś wszystkożerna:)
"PO ZZO to było lajtowo źle wspominam te normalne zanim mi podali znieczulenie wrrrr myslałam, że pogryzę i potem parte - nie bede ich porównywała, bo nie chce straszyć w Halloween"
A przy 5-tym porodzie to już wogóle to jest pewnie jak kichnięcie hihi
A przy 5-tym porodzie to już wogóle to jest pewnie jak kichnięcie hihi
to by kobiety po dwoje dzieci nie miały... Na co ona z uśmiechem na twarzy: to też ja mam JEDNO DZIECKO. Fakt, nie zajarzyłam, że ma jednego synka
Nikt mnie nie pociesza, buu
ja mam ojca diabetologa i przed chwilą z nim gadalam na ten temat i powiedzial ze z tym rzyganiem to bzdura, ze robil to wielokrotnie pacjentom i ani razu nie widzial zeby ktos sie skrzywil i komu tu wierzyc? samemu trza sie przekonac:-)
Milagros mojemu dziecku :d przeciez pisalam ze bylo mmmmmm pycha
Milagros, no ja przy pierwszym badaniu glukozy 50g, to ledwo na krzesle siedzialam,przez gabinetem zabiegowym. Paniom pielegniarkom wciaz powtarzalam,ze juz nigdy nie zjem nic slodkiego .W drugiej ciazy mialam obciazenie 75g i cale szczscie,ze w szpitalu mialam, bo od razu po wypiciu wrocilam do lozka i przespalam te 2 godziny. Dla mnie okropnosc. Tu nawet nie chodzi o wypicie,ale o to jak po tej glukozie sie organizm zachowuje.