Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

nie tylko myślę, nawet działam w tym kierunku, ale efektów nie widać może Bóg uznał że podaruje mi jedno dziecko ale za to jakie

Gratuluje coreczki !
[/url]Poza tym cos mnie brzuch pobolewa jak na okres. Wczoraj wieczorem tez tak mialam. Cisnie mnie tam na dole i latam do toalety ciagle.

Chcialabym by nasz kochany synus byl zdrowy jak ryba (zawsze).

cały czas pytałam o to badanie ale nikt nie wpadł na to żeby mi je zrobić
....teraz to i tak za poznooo 
...mam nadzieję że niedługo to się skończy i odzyskam równowagę
). Za tydzien mam kolejna wizyte z polozna. Na 11 cos ;) zapomniala mi wpisac do ksiazki
dobrze, ze smsem zawsze dostaje przypomnienie o wizycie, dowiem sie w nastepnym tyg ;)

Mąż do pracy wstał a ja już zasnąć nie mogę, 4 razy wstawałam do FC
tylko daj znać! bo się obrazimy

nie zakładajmy najgorszego 
Witam z rana, u mnie też kiepska noc, nie mogę sobie wcale znaleźć pozycji do snu i miałam w nocy chyba ze 4 skurcze.
Byle wytrzymać chociaż do 35tc albo do skończonego 36tc bo już wtedy będzie w miarę będzie bezpiecznie.
a ja dziś o 13 mam usg i lekarza.. boję się co będzie :(

ale niestety nie możemy czekać, więc Wam ten dzień odstąpimy
hehe
zaczekać chociaż do terminu wg om czyli 10.11, ale powiedziała że wtedy już nie będzie szans na sn

isiula
ale co jak wszystko podwójne choćby wózek i łóżeczka itp. a ja już mam plany od pn. jak dam rade biore mamusie na sklepy zob. czy nogi poniosą .
A jeszcze dodam, ze skoro i tak indukcja moze sie skonczyc cc, to nie lepiej dac dziecku te pare dni jeszcze, skoro nie ma zadnych innych wskazan oprocz wymiarow? Bo skoro przenosisz i bedzie cc jak i teraz na indukcji tez prawdopodobnie cc, to sensu w tym nie widze, a kazdy dzien w brzuszku mamy ma jakis sens przeciez, jakby natura sobie to inaczej wymyslila, to ciaza trwalaby sama z siebie krocej, nie?
i wiedziałam, że mi się nastawienie szybko zmieni

i trzymam mocno kciuki- to teraz problem u Isiuli
Ale Isiula lekarze wiedzą co robią i lepiej, żebyś tak dużo nie rozmyślała co to by było gdyby...? bo to sensu nie ma, a tak na dobrą sprawę to już kończysz 39 tc i ciąże masz donoszoną, z dzidzią wszystko ok, jest zdrowa i to najważniejsze, a to, że ma ( prawdopodobnie) dużą główkę to nic złego, lekarze nie chcą abyś cierpiała przy porodzie SN, wiadomo, ze poród SN jest lepszy dla obojga ale myślę, że powinnaś teraz zająć się pakowaniem, ostatnimi zakupami i nacieszyć się ostatnimi dniami ciąży, że synka masz w sobie bo za tydzień będzie już na ŚWIECIE