Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Isiula, przestan myslec i bierz meza w obroty ;) To sie moze Stasiek sam namysli i oszczedzi mamie dylematow :-)
a Stachu zupełnie nieczuły na takie zabiegi..
obiecuję, że już nie będę myśleć, a przynajmniej do poniedziałku
może w weekend akcja się sama rozkręci..
hehe
lekarze nie chcą abyś cierpiała przy porodzie SN,

Kurczę, a moje dziecie ostatnio strasznie leniwe i trochę się boję bo nie wiem z czego to wynika
A dzisiaj to już wyjątkowo spokojny i tak się zastanawiam czy nie jechać na IP sprawdzić...

PS. Nie Jaś tylko Staś
Ślicznie przepraszam 

. Moja kupela urodzila syna 4600g,naturalnie,glowke mial 37cm. Jak Go wyjeli to wygladal jak 3 miesieczne niemowle.
az sie boje co bedzie w 9 miesiacu.
)
To super,że wszystko jest ok i tak będzie zobaczysz.
Blubis ty powinnaś to przeczytać i wszystko zrozumiesz.
Obecnie jestem w 8t i 4d.Po usłyszeniu serduszka trochę się uspokoiłam, ale rozumiem blubis,jakiś lęk zawsze jest mimo, że staram się myśleć pozytywnie.Dziś zrobiłam morfologię i badanie ogólne moczu, no i glukozę,wyniki w poniedziałek.Cały czas leżę,mdłości od wczoraj trochę odpuściły.Ale za to zjadłam wczoraj bigos (odrobinę naprawdę) i...
cierpiałam całą noc, tak mnie wzdęło, myślałam , że mi brzuch rozsadzi.Także nie polecam, chociaż uwielbiam, przydałby się jakiś sposób na wzdęcia.
chyba ich porypalo, w galonie to ja sie moge wykapac:)))))))) moze czesc tej wody warto z ziolkami pic, no bo jak sie napijesz 2szkl. ziolek- rumianek, mieta, meliska, i umilowana pokrzywa- to juz tylko 3l zostana do obalenia, heh.