Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jeżeli są mocniejsze skurcze i nie przechodzą to już bardzo blisko porodu. Wierze, że się męczysz i nie jest o dla Ciebie miłe, przyjemne i łatwe ale wytrzymasz!! może tak samo jak u Violet już się otwiera i jak pojedziesz do szpitala okaże się, że rozwarcie będziesz miała na 8 cm i w godzinkę urodzisz 

Dziewczyny czy wasze szkraby tez kopia bardzo nisko?
mam dziwne uczucie jak by mi zaraz mial wyjsc maluszek ;/

dziś w nocy jadłam parówki!!
taką ochotę miałam 

zobaczymy 
trzymaj się kochana 

Niech Basia rośnie zdrowo!

masowałaś je będąc w ciąży?
ale wiem, że trzeba być przygotowanym na każdą ewentualność, bo każdy poród jest inny i nie da się przewidzieć jego przebiegu. Mam jednak nadzieję, że będą mnie o wszystkim informować. To nie do pomyślenia, że nikt nie zapytał Cię o to vacuum
całe szczęście, że wszystko się dobrze skończyło i masz teraz piękną i zdrową dzidzię!!

od tego czasu nic nie brałam i czasem tylko podbrzusze poboli..
ja 3 lata temu o tej porze po ścianach chodziłamale efekt jest warty tego

Buźka

)
I zapuszczam znowu
Mysle, tak jak dziewczyny, jak chcesz cos zmienic, to moze podetnij i cos wycieniuj, tak by sie ladnie same ukladaly. Tak zebys mogla zwiazac wlosy gumka na szybko do tylu zawsze. Nie pamietam czy masz grzywke, moze jakas fajna na bok zrob jak nie masz (zawsze to jakas zmiana).

chcialam to jakos ograniczyc, lazienke bedziemy miec tylko dla siebie.. hmm, moze cos pokombinuje i przepakuje rzeczy dla mnie i meza do mniejszej torby, a dla synka do takiej przez ramie - wozkowo/spacerowej? Choc teraz mam tam tak ladnie posegregowane wszystko, maz stwierdzil, ze jest ok - bo latwo mu bedzie znalesc potrzebne rzeczy..

Hematokryt norma 37-47 a u mnie 31,3%