Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wie ktoś czy z pessarem wykonuje się USG przezpochwowe?
Milagros przez cały dzień brzuch robi się większy przez to, że jemy i pijemy, odkładają się resztki i zalegają w jelitach, np. ja tak mam, a na drugi dzień mam małą piłeczkę mam nadzieje, że chociaż odrobinę odpowiedziałam na Twoje pytanie
jesteś już po terminie tak?
cześć mamusie, jak samopoczucie?
ja chyba powoli wracam do żywych
No chyba, ze naprawde bym nie mogla wytrzymac to mam znow zadzwonic i wtedy przemysla to, zebym przyjechala to mnie zbadaja.
Ale jesli nie mam 4cm rozwarcia to wypad zdychac do domu.
Dziewczyny a czy Wam na każdej wizycie (tych początkowych też) gin bada długość szyjki? Informuje Was o tym czy zamknięta czy coś się dzieje? Moja nic nie mówi w tym temacie. A jak robi usg, to właściwie ogląda tylko Dzidzie, nie patrzy na jajniki, ani nigdzie indziej. To tak jest, czy ja już wydziwiam?
Malisek ja bym na Twoim miejscu w ogóle do szpitala nie dzwoniła, tylko jechała na łeb na szyję. Piszesz, że masz bardzo bolesne skurcze i to od dłuższego czasu, może już masz rozwarcie. Nic nie szkodzi pojechać i sprawdzić, najwyżej Cię odeślą do domu, to żaden powód do wstydu przecież. Ich obowiązkiem jest Cię zbadać.
...plecy nie dawały mi spokoju boli mnie kręgosłup dołem z tyłu i nie mogłam się przekręcić za bardzo nawet bo rwało tak;/mam nadzieje że dziś będzie lepiej:)