Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
[/url]
[/url]
[/url]

też kupuje w rozmiarze 62

[/url]
Mały ogólnie jest grzeczny, non stop śpi, muszę go budzić na jedzenie i zmianę pieluchy, bo nawet pełny pampers mu nie przeszkadza w spaniu
Trochę leniwie ssie pierś póki co, bardziej na niej lubi spać niż ciągnąć, ale mam nadzieję, że się rozkręci...
[/url]
na ten tydzien cc maja zaplanowane edzia i Linden :) o ile sie nie myle to w kolejnosci czwartek piatek :)
jejciu jak to zlecialo ,a niedawno jej gratulowalam plusika pod wykresem :)))
witam się też po średnio, nieprzespanej nocy
Tak samo jak u Anuli wieczorem chciało mi się sisiu a później latałam, do tego od wczoraj zaczął dokuczać mi ból krzyży
nie mogłam w nocy znaleźć sobie miejsca w łóżku
Chciałam Wam się zapytać dziewczyny czy miałyście/ macie takie bóle, kłucia od pochwy po macice, aż po podbrzusze??, czuje się tak jak by macica się rozciągała i boli mnie :( wzięłam Nospe i przeszło Ale też tak miałyście??
jak będziesz miała czas to zdaj relację i wstaw zdjęcia malucha 
tak pisały jakiś czas temu dziewczyny, które to piły 

Akirka, ja w aptece kupowalam siemie lniane mielone. Super sprawa:)

[/url]
Byłam u 2 lekarzy i żaden nawet się nie zająknął na temat operacji.
To oczywiście działa w przypadku humorków hormonalnych, takich bez wyraźnego powodu.Blubis, też miałam torbiel w ciąży i brałam na nią duphaston (3 x 1 do 16tyg, potem stopniowo odstawiałam). Pierwsze słyszę, żeby torbiele usuwać kobiecie, która jest w ciąży. Lepiej trzymaj się pierwszego gina. Moja do 10tc zmniejszyła się o połowę, a potem przestałam ją obserwować, bo już się nie dałoByłam u 2 lekarzy i żaden nawet się nie zająknął na temat operacji.